JULIA K

Fredagsfeeling och uppdatering av bloggflytt!


Helgbuketten fann jag när jag och rosenknoppen handlade inför helgen på Ica. Helt ljuvlig!


Tog bort de läbbiga ormbunkarna i buketten som jag verkligen har sååå svårt för. Har eliminerat varendaste en av de få som fanns i våra rabatter när vi köpte vår gård.

På stolen hänger min nya jacka som jag ska ha när jag springer. Blir man inte sååå glad av färgexplosionen? Tror nog att jag kan ha den under trädgårdsfix också. Den är ju så himla härlig.

Har precis som alltid samlat på mig en hög av härliga magasin att inspireras av under helgen.Senaste Damernas verkar riktigt bra 🙂 Och så är de påsktema i mattidningarna och SOM jag älskar den högtiden. Så kravlös, oftast mycket trädgårdsfix, gooooodis och god mat. 


Hej sötaste!

Idag är fredagsfeelingen på topp precis som vanligt.  Jag tycker att veckan varit så givande och bra. Och så vet jag att helgen blir fantastisk med skön vårvärme och första riktiga ”fixa i trädgården dagen”. Vi ska grilla både lunch och middag är planen och hänga ute söndagen lång. Morgondagen är vigd åt lite annat som båtmässan för killarna och jag sitter i vägföreningens styrelse och mötet hålls här ( tråktråk men ganska bra att vara med i styrelsen ändå )

Men först fredagsmys förstås. Jag ska baka en riktigt härlig chokladkladdis ( dubbel sats så att den blir sådär riktigt hög och härlig ) men mängder av handvispad grädde till. 

Lovar att visa mina nya träningskläder så fort jag har någon i min närhet som kan ta lite bilder. Byxorna var bara så galet sköna och det bästa av allt,  de håller in allt som hållas in ska och så fick man en rumpa på köpet 😀 Inte illa alls faktiskt. Så jag vill nog ha ett par till minst.

Ha nu en den bästa av fredagar så ses vi snart igen!

puss

Julia

Ps, Bloggflytten börjar närma sig med stormsteg. Tekniken har fallit på plats och nu hänger det på mig att knåpa ihop lite texter och en presentationsbild på mig osv. Och lära mig det nya systemet förstås.

Pirrar ju såååå mycket i magen inför det här kan jag lova.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Suss, hihi snaaaaaart får ni alla veta. Trr att de flesta faktiskt inte kan gissa 😀

  Hanna, jag LOVAR. Allt blir bara bättre för er och mig. Snyggare format. Stora fina bilder och ännu mer från mig 🙂 Jag har så mycket som jag vill visa er och berätta om.

  Sofie, hmm jag brukar göra en klassisk kladdkaka men dubblar hela satsen. Det vill säga 400 gram smör ( uoops ), 6 dl socker, 8 rågade matskedar kakao, 2 matskedar vaniljsocker, 4 ägg och 3 dl mjöl. Dem blir hög och alldeles för god 😉

  kram

  Julia

  Julias vita drömmar 2015-03-07 11:21:17 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Har du något bra recept på kladdkaka Julia? 🙂

  Ljuvliga bilder som alltid!
  Fin helg till er!

  Kram, Sofie

  Anonymous 2015-03-07 09:36:29
  Svara
 • Vilka härliga bilder! Håller helt med om ormbunkarna 😉

  Trevlig helg till dig och lycka till med bloggflytten, hoppas att du fortsätter i samma stil som du gör nu. Så jordnära och fina inlägg!

  Kram Hanna

  Anonymous 2015-03-07 07:36:33
  Svara
 • Vacker bukett och härligt med fredagskänslan. Sååå nyfiken på vart du ska blogga men jag har mina aningar 😉 Ha en fin helg! Kramis Suss

  Hemma på Sjuan 2015-03-06 21:44:56 http://www.blogger.com/profile/12461860802780138776
  Svara
 • Den där en kilos är ju heeeelt galen. C fick den i julklapp av mig och barnen 😀

  Krya på dig vännen. Tänkte på dig lite extra idag.

  Julias vita drömmar 2015-03-06 19:51:48 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Underbara du så härligt det låter! Håller timmarna att jag smittas av lite energi o kan njuta som du ☺️ M kom iaf hem med 1 kg nutella idag 👏👏👏😘

  Jessica 2015-03-06 16:26:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!