JULIA K

Växthuset byggs ut och lite träning!

En liten utbyggnad pågår vid växthuset.

Älskar älskar älskar golvet av äldre tegelstenar vi fann bakom vår lilla lada. De är lagda av Carlos i ett klassiskt fiskbensmönster och jag tycker så himla mycket om det. Hade det i min allra första lägenhet…så det känns lite som hemma på något vis 🙂

Meningen med lilla utbyggnaden är att vi ska kunna börja säsongen lite tidigare. Det blir inget täckt tak som vi har i övriga växthuset och läget är helt tiptop gällande ljus och sol. Så där hamnar nog tomatplantor och annat som vill ha mycket sol och värme 🙂

Idag var det så mycket vår i luften. Fåglarna kvittrade intensivt och jag höll dörren till butiken vidöppen och packade lite paket och njöt av att allt känns så mycket lättare. I hjärtat. Av att våren är här.

Belle sussade ganska länge och jag hann plocka undan lite i växthuset som verkligen ligger i vinterdvala just nu.

Till helgen ska vi vårstäda trädgården och växthuset behöver också en rejäl omgång med såpa och lite kärlek.


I växthuset har jag också ett gäng kartonger lite här och där.

Med vårens absolut absolut vackraste krukor om ni frågar mig. I olika modeller, storlekar och varianter. De dyker såklart upp i nätbutiken framöver 🙂


Tänk att snart fylls växthuset med alla våra plantor som just nu ligger och växer till sig. Carlos är ju vår alldeles egna trädgårdsmästare och har försått minst tre olika slags tomater och lika många gurksorter på det. Och chili. Mängder av chili.


Ja nej nu är det så galet härligt alltså. Marsmånad är här. Med den våren och vetskapen om att ljuset, värmen och allt det där härliga. Det har vi framför oss sådär lagom nära.


Hej sötaste!


Jag tittar in en liten snabbis med växthusbilder idag.

Ska få Noell och Elle i säng nu och sedan ta mig an det där berget av tvätt ni vet. Jag var nog aningens lat under sportlovet så där ligger liksom ett berg som är det största jag sett på länge….

Måndagar blir alltid lite sena i säng kvällar. Vi har varit på Taekwando och vet ni. Jag fick minsann beröm för mina sparkar. Eller ja EN  iallafall *haha*. Nä jag går inte in för att avancera direkt men tänker att smidighet, flås och styrka är ju alltid bra. 

Imorgon är det återigen en springdag och min PT har nu gett order om att öka med en kilometer.

Bara att lyda antar jag 😉


kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Julia, de fina krukorna! Säljer du dem i butiken? Hittades inte dessa. Tack :))) kram Vesna

  Anonymous 2015-03-07 09:48:32
  Svara
 • Så fint växthus, vilken dröm! Ska bli kul att se när det blir klart..
  I helgen sådde jag paprika och tomat så nu hoppas jag på fina sticklingar 🙂

  Ha en bra dag!

  Svara
 • Mysigt vårinspirerat inlägg Julia!
  Här hemma har mannen också sått tomatplantor. Jag vårpyntade lite i växthuset i helgen och njuter av nyplanterade penséer på innergården. Kanske inte favoritblomman men ett gott vårtecken iaf!
  Kram Anna

  Bokcafeetibyn 2015-03-03 06:29:19 http://www.blogger.com/profile/01931254762208258223
  Svara
 • Men hjälp jag hade samma tanke imorse att bara löpa ut helt fritt i skogen. Skulle nog palla 45 sekunder eller så antar jag….

  Låter bra, du får visa på Insta sen hur de går med odlingarna.

  Kram!

  Julias vita drömmar 2015-03-02 21:45:06 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Kul att bygga ut!! Så gott med egna tomater och gurka! Jag ska prova att luta gamla fönster jag kommit över mot en solvägg med odlingslådor i år och se om jag kan få tomaterna att trivas 😊💚

  Duktig att du hänger i och hinner träna så! Jag är rysligt sugen på att börja springa off track här i skogen… Måste vara mars-katten i mig som lever rövare… Det går nog över snart 😂😳😁

  Kram 💓

  Pernilla m 2015-03-02 20:56:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!