JULIA K

Finfin onsdag med träning, vår, dunbollar och annat skoj!

Hej bloggvännerna!

Hoppas dagen varit fin?Min har varit hmm…alltså kanske lite mer än fin. Eller iallafall lite mer utöver en vanlig fin onsdag.

Dels så är det ju sportlov och vi kan ligga kvar under sköna duntäcket precis så länge vi vill om morgnarna.
.
Våren har äntligen anlänt ( så sa meteorologen på nyheterna så jag litar på henne 😉 ) , solen skinit, äggkläckningsmaskinen har levererat femton små dunbollar som jag bara mååååste få visa er för de är så galet söta, jag har sprungit för första gången på 12-13 år med bästa tänkbara hjälpen av en granntjej som bor tvärs över åkrarna. Det blir lite så när man bor på landet att hus tvärs över åkrarna innebär just grannar 🙂 

Hon är hursomhelst en träningsexpert utan dess like och kör helt galna lopp och utmaningar. Vi snackar inte vårrus och tjejmilen här inte 😉 som eventuellt skulle kunna vara mer på min nivå om ett år eller så. 

Det blev iallafall 2 urjobbiga kilometrar i skogen för mig som ligger här precis intill men så är jag också vansinnigt otränad. 

Min ambition är tre stycken likadana pass i veckan till att börja med för att få in lite flås i vardagen.


Tränar ni något? I sådana fall när hur vad?

Jag får erkänna att jag dels är lite lat på att ta mig för men också faktiskt på riktigt har tidsbrist. 


Eller prioriterar lite annat före kanske…


Men jag tror ju stenhårt på träning och jag ska försöka bli mer aktiv och jobba på både flås och styrka i min egen takt.

Och som grädde på moset kom ett samtal från en blivande kollega som jag blev så glad för.

Ja men en finfin onsdag helt enkelt 🙂


Sussa sött så ses vi snart igen!

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag kör löpning 2ggr i veckan (i bra fall 3 ggr) och mitt mål i år är Midnattsloppet i augusti. Jag avslutar med styrka hemma med min egen kropp som motstånd. Har precis kommit igång efter min tredje graviditet så jag hoppas bli starkare och få bättre hållning och ryggstyrka!!

  Jessica Ekström 2015-02-26 20:07:03 http://www.blogger.com/profile/14613208271762425402
  Svara
 • Hej, ja nu när vårkänslorna kommer så är det ju lättare att få till löpningen ute (har försökt på löpbandet på Motionshuset där jag tränar men det är inte riktigt min grej). Annars försöker jag springa några kilometer då och då och det är såå härligt när man märker att flåset är under kontroll 🙂 Min kropp mår urdåligt om jag inte tränar regelbundet. Helst både flås-muskler-bålen. Bålstabilitet är riktigt viktigt. Och så har jag en finfin löprunda utmed havet där energin finns för mig.
  Lycka till med träningen Julia
  Kram Liselott

  Svara
 • Heja!
  Nu under vabrari har det inte blivit mycket träning.. men jag kör hemma träning (styrka) samt något löppass eller två i veckan är min ambition.
  Nu när jag bor på landet är det mycket härligare områden att springa i så jag har ingen ursäkt

  Anna Bosiö Rosenholm 2015-02-26 07:38:27 http://www.blogger.com/profile/09751130547029046082
  Svara
 • Alltså du är verkligen en sann inspiratör! Pöss på dig från djupet av mitt hjärta. Jag vill väldigt gärna se kycklingarna 😍😘👏

  Jessica 2015-02-25 22:09:39
  Svara
 • Heja!!
  Fin, inspirerande bild som vanligt!
  Kommer de fina kuddarna i din butik?

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!