JULIA K

Sportlovstisdag, pyssel och simhall!

I lilla hallen ( som för övrigt står under ett stort renoveringsbehov av ytskikt och så ska vi nog passa på att lägga om golvet och kanske tapetsera eller ha pärlspont istället för dagens look. Vi går igenom heeela huset just nu och det blir ju så med tre barn. Allt slits på. ) just nu.
En rad med vårskor till barnen. Egenvalda slit och släng skor ( HM). Vi kompletterar med schyssta sneakers och sandaler sedan men tills dess. Så är vi redo för den allra förtsa vårdagen med sol, torr slingrig grusväg, sol och fika på altanen.
Tänk att vi snart har vår på riktigt.

Hej sötaste!


Sportlovsvecka här som ni vet 🙂 


Igår gjorde vi simhallen. Klapp på min egna lilla axel tio gånger om. Jag gjorde det!!! Ni som följt mig vet hur otäckt jag tycker att det är med simhallar. Nu får jag inte bara tampas med just själva simhallen utan det faktum att en del undrar över Belle…


Men vi hade det så himla roligt och barnen är vansinnigt duktiga. Både Elle och Noell är suuuperduktiga på att simma och det underlättar ju avsevärt när man åker och badar själv med tre barn.Idag tog vi en liten shoppingtur till ett köpcentrum en bit bort och barnen fick gå loss inne på Panduro. Alla är så pyssliga och älskar fäger, pärlor, papper och allt pyssel.

Så nu har vi att göra 🙂

Finfinaste tisdagskvällen!

kram
Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Gillar inte heller badhus men får genomlida det ibland:) Det ser jättefint ut i hallen nu med och kommer ju bli ännu finare när ni har fixat med den. Pärlspont är helt underbart!

  Kramar Hanna

  Anonymous 2015-02-24 23:13:16
  Svara
 • Låter urmysigt Julia!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2015-02-24 22:15:37 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!