JULIA K

Nya skönhetsfavoriter!

Hej hopp!

Tittar in en snabbis innan middagsfixet ( idag blir det varsamt smörstekt torskfilé med en supergod crème fraichésås till, kokta ägg, sockerärtor och mandelpotatis ).

Måste bara få tipsa om mina allra senaste skönhetsprodukter. Fyllde på häromveckan då min ansiktsrengöring tagit slut.
Nya härliga handdukar har visst också hamnat i både toalett och badrum 🙂

Ett ansiktsvatten som doftar sååååå gott ( en svag härlig doft ) som jag använder minst en gång om dagen och de dagar kylan bitit tag i Björsta så har jag skippat ansiktstvätt och endast använt denna före min vanliga dagcremé.

Och så en rengöringsmousse. Lika ljuvlig den.

Estelle & Thild har verkligen superprodukter. Och extraplus för de fina förpackningarna.

Jag använder mig nästan uteslutande av just deras och REN:s produkter numera.

Har ni några skönhetsfavoriter att dela med er av?

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Svenska märket Maria Åkerberg är helt kanonbra!

  Malin 2015-02-14 21:00:00
  Svara
 • Hej Julia! Älskar också produkterna! Köpte deras bb-cream idag. Har en fråga om ert handfat, vad är det för märke? Kram Maria

  Maria 2015-02-14 12:50:23
  Svara
 • Åh, jag gillar också Estelle & Thild och har använt deras dag-, natt- och ögonkräm i några år nu. Igår skulle jag köpa ny dagkräm men den var visst slut, så nu snålar jag tills nästa vecka då jag ska göra ett nytt inköpsförsök:)
  Kram

  Gabriella 2015-02-13 22:50:06 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Tack för tips söta ni!

  Kokosolja måste jag prova men olivolja känns lite too much faktiskt i både lukt och konsistens är det inget som direkt lockar 😉

  Min y är super med REN och Estelle Thild så jag fortsätter så.

  Serum är ju bara för härliga tycker jag, allra mest tycker jag om RENS rosenolja.

  kramkram

  Julia

  Julias vita drömmar 2015-02-13 15:28:23 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Hej hej Julia!
  Angående testet som gjordes i GP var det tre andra märken som innehöll parabener ( bla Body shop, Nivea och Dove) Det som gjorde att Estelle o thilds lotion fick så dåligt betyg var att testarna tyckte att den återfuktade huden dåligt. Så oroa dig inte, det är ett bra märke. Sen när man går vidare o vill bli ännu renare i sin hudvård blir det bara kallpressade ekologiska oljor av olika slag både till rengöring o återfuktning men att ta det steget måste man vilja själv. Härlig blogg du har, har följt dig sen start!!:)

  Karin 2015-02-13 10:16:33
  Svara
 • Tycker det är något av en djungel det här med hudvård. Har provat flera olika produkter genom åren, tyvärr reagerar jag ofta mot dem. Har försökt med Estelle & Thild också, men funkade inte för mig. Har produkter från Weleda nu och de funkar bättre. Schampo och balsam köper jag från Lush. Kokosolja kan hjälpa mot flagig hud eller om man är riktigt torr.

  Malin 2015-02-13 00:18:02 http://malinochbilder.blogspot.no/
  Svara
 • Jag gillar Estelle & Thild, Lilla Bruket och John Masters Organics. Innan andvände jag hudvårdmärket Decleor och Weleda. Men nu gillar jag mer de tre första jag nämnde. Passar min hy jätte bra och så håller jag med att dem doftar så gott.
  Har provat den nya Estelle & Thild serumet, helt underbart är den. 🙂
  Jätte fin blogg du har föresten.

  Estela 2015-02-12 23:54:03
  Svara
 • Spydig jag lät, absolut inte min mening älskar din blogg och tycker du har världens finaste döttrar å pojke!

  Anonymous 2015-02-12 22:00:41
  Svara
 • Julia läs gärna ett opartiskt test 😊 gjordes ett i gp för ett tag sedan….

  Anonymous 2015-02-12 21:56:03
  Svara
 • Jag måste tipsa om schampo tvål! Det finns många olika varianter, jag har bara testat J.R. Liggett´s (jojoba & peppermint). Många vänner, min man, pappa, farmor..ja alla som provat har varit supernöjda. Kolla in simplynatural.se o läs gärna ”Om hår” och om de olika schampotvålarna. Jag kommer aldrig gå tillbaka till vanligt schampoo som innehåller massa tråkigheter. En tvål räcker länge o man slipper bära hem massa vatten o plastflaskor.. (jag har dock haft lite balsam efteråt men det ska Hårkvalitén har blivit bättre på alla sätt. Rekommenderas varmt!
  Och Julia, Tack för en fantastisk blogg och inspiration du skänker när jag nästan dagligen kikar in hos dig o har gjort i många år nu!! Fortsätt med det du älskar o gör så bra så kommer vi som älskar att följa dig bara bli ännu fler! /Maria

  Maria 2015-02-12 21:09:44
  Svara
 • Anonym, jasså?

  http://www.estellethild.com/sv/var-filosofi

  Kram Julia

  Julias vita drömmar 2015-02-12 19:17:33 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Många dåliga ämnen i dessa bland annat tonvis med parabener och fenoxieatanol . Klassat som hälsofarligt och hormonstörande. Jättebra är ren kokosolja eller olivolja (virgin).

  Anonymous 2015-02-12 19:12:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!