JULIA K

Måndagsnyheter!

Denna skira ljuvligheten till lampa är en nyhet i butiken.

Och finns i två olika storlekar. En hamnat i vårt nya sovrum är min tanke…

Och kanske en modell stor i hallen istället för de två ganska så jobbiga glasvarianter vi har just nu som bara är himla dammiga och jobbiga att hålla skinande rena och fräscha.
Älskar modellen och det skira bomullstyget och den lite drömska och svävande känslan man får av den.

Och korgar. Det kan man faktiskt aldrig ha för många av och dessa runda är ju superfina i köket, vardagsrummet, farstun, barnkammaren eller badrummet. 
Jag har en stor i köket med handdukar i just nu.

Och nya kökshanddukar. Rosa i olika nyanser är precis det jag vill ha just nu. När längtan efter våren är allra störst. Men jag tycker att de senaste dagarna faktiskt har varit lite våriga trots snön.
Tänk vilken ljuvlig tid vi har framför oss. Lycka!

Linneservetter i blekrosa är också en nyhet i butiken. Jag brukar ha dessa just som servetter men även som bakduk, i brödkorgen eller som mindre handduk när jag står i köket och donar.

Linneväskornas väska 🙂 Nu även i rosa. Oändligt fin och superpraktisk att hänga i badrummet med smått eller som jag tänker mig, i farstun med mina sjalar till våren.

Heeeeej sötisar!


Har ni haft en fin måndag?

Jag är riktigt tröttis. Belle är sjuk och min natt har delats upp i typ en miljard små sömnsnuttar så det blir en tidig kväll med något kul på play och gott att äta till. Det är en sådan dag idag helt enkelt.

Men iallafall. Nytt i butiken. Jag blir alldeles till mig när det kommer till blekrosa, skira lampor och förvaring just nu. Vårpirret är här 🙂

Vi ses snart igen. Har så mycket jag vill visa. Carlos har fixat lite mer i vårt nya sovrum. Blir tjusigt värre om ni frågar mig 😉 !

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Har skickat mejl till dig där jag undrade höjden på dessa tjusiga lampor. Är nog sugen på den lilla till sovrummet om den inte blir för liten..

  Kram
  Anna

  Anna 2015-02-10 13:11:22
  Svara
 • Åh så mycket härligt! Fin blekrosa nyans. Och den där linneväskan blev jag sugen på:)
  Kram

  Gabriella 2015-02-09 21:13:07 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Så ljuvligt! Önskar mig en miljon pengar till allt fint 🙈 puss

  Jessica 2015-02-09 20:57:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!