JULIA K

Lite måndagsnytt…


Tine K:s alldeles fantastiska maffiga stooooora krukor att fylla med vackert till våren och sommaren. Jag tänker mig nog en riktigt stor ljuv mårbacka i den här största varianten.

Finns några set kvar i butiken för den som blir sugen.

Unika handgjorda espressokoppar alá Monica Johansson. Den skickligaste keramikern jag vet om. Och snällaste 🙂

Fint våfflade handdukar i vitaste vitt till kök såväl som badrum. Sådana som blir både vackrare och skönare tvätt efter tvätt…

Facetterade numera nästan klassiska ljuskoppar i glas från Tine k.


Skenet är så himla vackert. Här i klarglas. Imorse när vi tassade ned till frukostbordet så hade Carlos tänt ett gäng på skänken som jag visade igår. Det var så mysigt att det redan var myspiffat av någon annan än mig 😉

Här är vårens nya färg. Dust…

Och vetevärmare. Bästa bästa! Minns när Elles förlossning drog igång. Då hann jag dra med mig en vetevärmare. Huruvida den ens var varm minns jag inte. Elle föddes nämligen 14 minuter efter ankomsten till BB …. så bilfärden gick åt till att aaaandas och aaaandas.

Barnen har varsin som jag värmer varje kväll. Mysigt och så blir man sådär gosigt sömnig av värmen.Hej hopp :)!

Isigt kallt vinterlandskap här igen. Vintern velar. Minst sagt.

Ovan några av vårnyheterna.

Tänk att det är lika spännande att öppna kartongerna och packa upp alla ljuvligheter. Trots att jag haft min lilla butik i snart sex år. Det är verkligen drömlikt att få arbeta med allt detta vackra härliga 🙂

Nu blir det alvedon ( näe alltså jag känner mig inte helt hundra ännu ), tömma linneskåpet som ska flyttas idag och börja förbereda middagen.

kram

JuliaKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Emma! Det är tyvärr en färdig påse jag köper. Typ sjukt onyttigt. Så om någon vänlig själ har ett tipptopp recept att dela med sig av…?

  kram

  Julia

  Julias vita drömmar 2015-02-03 14:43:21 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Kan inte du dela ditt recept på islatte? Jag får inte till min 😉

  Kram Emma

  Anonymous 2015-02-03 14:37:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!