JULIA K

Lite vardagsrum och ett känslosamt möte…

Lite vardagsrum. Skåpet under TV:n ( vintgefynd )  döljer varje liten sladd, fjärris, böcker och leksaker. Carlos tog bort överstycket och målade det. Sedan måttbeställde vi en urtjusig matt superljus marmorskiva att ställa på. 
Supersnyggt och känns som en klassisk, unik och hållbar möbel!
Hej sötaste vännerna!

Har ni haft det bra? Igår och idag?

Elle sov över hos en liten vän igår så jag sov så så så kasst under natten. Jag liksom känner i hela kroppen att de fattas någon i huset…

Tänk när de blir äldre. Tur tur tur att Belle fortfarande är pluttis 😉


Men nu är Elle hemma och ordningen återställd.
Jag har haft en omtumlande dag.

Jag har nämligen haft en liten träff härhemma med en tjej jag lärt känna via bloggen. Hon är mamma precis som jag. En mamma som delar mina erfarenheter, känslor, sorger, bekymmer och oro. 

Hennes flicka har också Alopeci. Precis som Belle. Och allt hon berättade för mig. Var som mina egna tankar i repris. Inte så okomplicerade alla gånger…

Mötet var oändligt värdefullt för mig och jag vet att den här nyfunna relationen blir värdefull för oss alla. På ett eller annat sätt.

Tänk att när hon klev in i farstun. Så kände jag att vi har en så stark gemenskap i det vi går igenom. Lite på olika sätt då hennes flicka är i skolåldern. Men ändå.

Så dagen har varit känslosam, fin och givande.

Nu känner jag mig supertrött och ser såååå fram emot en varm dusch ( har huttrat dagen lång ), största skålen godis och något skoj att se på under ett varmt gosigt fluffigt duntäcke i sängen.

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så fint! Jag har frågat flera gånger om var de två kuddarna i din nya fåtölj är ifrån men inte fått ngt svar. Kan det vara så att jag missat svaret? vänliga hälsningar Elisabeth

  Anonymous 2015-02-02 10:36:38
  Svara
 • Jättefint skåp. Jag är på jakt efter ett liknande för att ha våra DVD, sladdar etc i . Helst hade jag velat ha ett stort typ antikt linneskåp att ha hela tv:n i också..:-)

  Låter som ett jättefint möte som ni alla kommer ha glädje av!

  Jessica E 2015-02-01 19:20:39
  Svara
 • Hej Julia , men …. eftersom du inte har gått till Skating Championships i Stockholm denna vecka ????

  Arabella Teghillo 2015-02-01 10:14:52 http://www.blogger.com/profile/16734875400998276003
  Svara
 • Vad härligt att ha någon att dela sina tankar med. Hon är så oerhört fin din dotter Belle. Det riktigt strålar om henne. Och vilken fin mamma hon har! Du inspirerar på många sätt!

  Carolina 2015-01-31 22:59:37
  Svara
 • Supersnyggt skåp Julia! Ja usch för alla sladdar, värst är under vårt skrivbord där dator, tfn, modem mm trängs.
  Låter som något värdefullt och givande ni funnit i varandra med era liknande erfarenheter, det är så skönt att ha någon att ventilera med ibland, och det underlättar ju om personen vet hur det känns..
  Önskar en fin kväll!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2015-01-31 20:45:22 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!