JULIA K

För första gången….

på 2 och ett halvt år. T V Å och ett H A L V T år. Så är jag ensam hemma. Ja inte hela dagen då men några timmar under eftermiddagen.

Lyxigt så det förslår alltså.

Ok nu blev de kanske ingen lyxig sysselsättning direkt ( har hängt i tvättstugan och bråkat lite med lapen ) men ändå. Känslan. 

Musiken har statt på högsta volym och tvättberget är undanröjt.

Snart kommer lilla familjen hem efter en tur till farmor och i ärlighetens namn torr jag nog ändå att det är absolut skönast så. Att de är hemma.

Det blir lite läxläsning och förberedelser inför veckan.

Veckan som kommer bli spännande på alla sätt och vis. Eventuellt skriver jag kontrakt för att flytta på min blogg, jag ska börja träna och OM jag får ihop det så ska jag lära mig en alldeles ny sak som jag längtat efter att få göra i flera flera år. Men mer om det sedan.

Hoppas ni haft en riktigt härlig söndag!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, vad härligt! På en av dina produktbilder i webshoppen så är det en bild på en rosa handduk men det står att det är en kritvit som säljs. Vilket är det som gäller? Bilden eller texten? Ville bara berätta det så det inte blir fel för kunden. Med vänlig hälsning Elisabeth

  Anonymous 2015-01-26 10:21:41
  Svara
 • Åh så det var det du hittade på 😊👍💗 härligt!
  Spännande å se hur din vecka blir med träning och blogg och allt! Lycka till söta!

  Kram

  Pernilla m 2015-01-25 20:58:39
  Svara
 • Ja den där känslan av att ha tid själv hemma är ljuvlig, jag brukar rensa i källaren eller storstäda eller… Ja men det går liksom lättare när man är själv. Försöker få till en sittande stund med kaffe o tidning också ☺️ Men bäst med hela grejen är ju när dörren sen öppnas o alla rusar in, med skorna på, o bara måste kramas 💕👌 jag ser mycket fram emot din vecka 😘

  Jessica 2015-01-25 18:58:43
  Svara
 • Skönt med lite egentid. Ibland. Spännande att se hur det blir med bloggen. Kram Suss

  Hemma på Sjuan 2015-01-25 18:31:07 http://www.blogger.com/profile/12461860802780138776
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!