JULIA K

Att få göra det man älskar! Och lite beslutsångest…

Godmorgon söta!

Vet ni. Jag är så lycklig. Så så så lycklig! Det kommer över mig ibland. Det är som om något mjukt, snällt och fyllt av gnistrande stjärnor och svävande såpbubblor bara sköljer över hela mig från topp till tå. Hihi alltså hjälp vilken förklaring. Men jag tror att ni är med mig? Stjärnor och bubblor är ju alltid bra liksom 😉

Att kunna förverkliga drömmar och ha ett arbete att älska. Det är verkligen stort. Och jag är oändligt tacksam. 

Idag åker jag till Formex och köper in vårens vackraste textilier och saker till min lilla butik.

Lite har faktiskt redan anlänt och står och väntar på att få bli uppackat. Bland annat Himla. Världens bästa bästa Himla som leverar en ljuvlig kollektion våren -15. Jag blir alldeles pirrig i inredningshjärtat av bara tanken.

Kanske imorgon….Barnen brukar tycka att det är skoj att hjälpa till med att packa upp.

 

 Velar fram och tillbaka. Svart…puder…puder…svart…
Köpte den här tjusiga veckade A-linje formade blusen på COS och kunde inte alls bestämma mig ens då.

Till det mellanblåa tighta jeans och ett par mockaballerinas i svart. Och favvisväskan Lily…
Mmmm att det ibland ska vara så svårt att bestämma sig för kläder 😉 Nu ska jag ta mig en sista funderare och en kopp med Café au Chocolat ( i allra högsta grad superonyttigt och finns att köpa i portionspåsar på typ ica och Coop 😉 ) innan jag möter upp dagens sällskap. En dag på Formex med väninnan, lyxlunch och inredningsinspiration delux. På en fredag. Ja alltså det kan ju bara bli den bästa av fredagar!

Jag anar att jag lär vara superdupertrött när jag kommer hem ikväll så vi ses imorgon.

Tills dess. Så finns jag på Instagram.

Ha nu en ljuvlig fredag!

fredagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!