JULIA K

Hur man bäst spenderar juldagen…mina klappar och kärlek!

Hej på er,

Ja men om julafton är fylld av förväntan och mängder av fixa, dona och se till att allt blir sådär magiskt som man vill att det ska bli för barnen.

Är nog juldagen lite mer av en dag fylld av mys mys och åter mys. Alla iklädda pyjamasar dagen lång. Barnen leker och pysslar med alla klappar. Ingen mat behöver lagas. En ganska så lyxig dag om ni frågar mig som ju precis exakt alltid är i farten.Den här dagen firar jag och Carlos att vi träffades för 12 år sedan. Men hjälp t o l v år. Kärlek vid första ögonkastet och han är det bästa jag vet än idag. Världens finaste.

 Och barnen förstås.

Och ja jag vet inte riktigt men jag måste ha varit så oerhört snäll under året. För jag blev ju såååå sååå bortskämd med klappar. Både lyxiga sådana inslagna i vackra askar med prassligt silkespapper och så alla dessa bedårande hemmaknåpade pysselsaker från barnen. Och så himla mysiga krämer från en väninna. Tror aldrig jag fått s å mycket fint i julklapp någonsin…

Nu ska jag byta om till julklänningen och duka upp för julbord och ta emot kvällens gäster.

julpuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hei ..liker bloggen din såååå godt , min favoritt :)) så fine bilder og du er så flink :))
  Nydelige julegaver ! Er strikkejakka hjemme strikket ? Så fin 🙂 takk for masse inspirasjon 🙂 klem fast leser :))

  Anonymous 2014-12-25 22:03:14
  Svara
 • Men åh!! Två paket från Mulberry!! Härligt!!!

  GOD FORTSÄTTNING!!

  Jessica E 2014-12-25 19:45:28
  Svara
 • Låter underbart! Önskar mig sååå att vara gäst hos er nån gång snart.. Men se upp finns en risk att vi aldrig lämnar 😂😘😘😘

  Jessica 2014-12-25 18:58:09
  Svara
 • Åååhh! Kärlek! ❤️ hur möttes ni? 😍

  Anki 2014-12-25 16:47:20
  Svara
 • Ååh kan du inte visa dina klappar lite mer i ett annat inlägg? Är så nyfiken på vad som finns i de där super tjusiga Mulberry askarna! God jul!

  Anonymous 2014-12-25 15:43:38
  Svara
 • Merry Christmas for You and your family :))) greetings from Poland 🙂 Aga

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!