JULIA K

JULKALENDER DAG 21

Här kommer då den utlovade tävlingen! Och det är faktiskt inte mindre än tre av er som kan vinna denna superfina kalender från Rifle för nästa år. Ni vet det där nya året. Som vi har framför oss. Och som iallfall jag vet blir så mycket bättre än det som varit. För lite så känns det tycker jag vid varje årsskifte

. Livet blir bättre och bättre. Och jag vet precis vad jag jag önskar av år 2015. Och hur mina mål ser ut. Nystart är underbart!

Så. Om du vill pryda skrivbordet eller en vägg med denna ljuvlighet så vill jag att du lämnar en hälsning och berättar om hur du ser på det nya året. 

Löften, tankar, drömmar, förhoppningar…

Kram och lycka till!

Julia

Ps, tävlingen avgörs på tisdag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
42kommentarer
 • Jag ser framemot nästa år med spänning och förväntan då vi blir fem i familjen då och förhoppningsvis äntligen hittar vårt drömhus (har letat i snart två år..). Jag hoppas på mycket tålamod och kärlek för det behövs nog med tre små under fem år ��. Jag hoppas även att leva mer i nuet utan att ständigt vara uppkopplad med mobil och dator!

  Svara
 • Efter nyår börjar jag på ett nytt jobb som innebär helt nya utmaningar vilket känns både läskigt och spännande.
  Jag hoppas även att det blir en nystart för min kropp, vilket innebär viktnedgång och träning.
  Framförallt hoppas jag på att nära och kära får ha hälsan i behåll så att vi kan finnas här för varandra.

  God Jul till Dig och Din familj!

  Kram
  Ulrika B

  Anonymous 2014-12-23 09:16:53
  Svara
 • Vilken underbart fin kalender. Min sambo sa nyss att vi måste köpa en kalender och jag sa att jag ska göra det, måste bara hitta en fin först:) hade helt missat denna. 2015 är året då vi ska få vårat fjärde barn. En liten lillasyster eller lillebror som är beräknad att födas i Juni. Så himla stort och overkligt. Trots att vi har tre älskade barn redan, så är det så svårt att förstå. Har nog inte riktigt förstått att det bor en liten liten i magen💗det viktigaste för mig är att vi alla i familjen och de nära får må bra och vara friska. Ska försöka äta mycket mer ekologisk och nyttig mat, ut och röra på oss varje dag. Tänka mer på hälsan. Börja på yoga igen som jag inte gått på över 2 år nu. Det är något som jag mår bra av så det saknar jag. Och så ska jag försöka att inte hålla på telefonen alls när jag är med barnen. Utan verkligen vara helt närvarande med dem💗kram Sofia

  Sofia 2014-12-22 23:17:10
  Svara
 • Som så många andra önskar jag att mina nära och jag själv får vara friska. Jag önskar också att jag får göra mycket roligt tillsammans med de jag tycker om.
  Skulle verkligen behöva en kalender att hänga på väggen där jag kan få lite struktur och kanske kunna veta hur jag jobbar mer än bara de närmsta dagarna :).
  Kram
  Sofie

  [email protected]

  Anonymous 2014-12-22 23:09:41
  Svara
 • Denna nya året innebär att vara så fantastiskt. Jag kan inte vänta och se vad som kommer att komma med mina två små flickor detta året . hälsningar Birgitta

  Birgitta Sif 2014-12-22 21:59:41 http://www.blogger.com/profile/02489501698541686390
  Svara
 • Hur jag ser på nästa år… jag har nyss fått min första riktiga anställning på första riktiga jobbet (sommarjobb tidigare), efter tre års studier: Så nästa år är mitt allra första år på MITT jobb!
  Jobbar mycket med dator och mobil, men hur mycket jag än försöker…. så använder jag alltid min papperskalender 😉 det vore finfint att skriva ner mitt schema på denna vackra kalender nästa år. Har nämligen inte köpt en ny ännu 🙂 Kram och god jul!

  Svara
 • What a beautiful calendar, I really like to try and win it! Whishing you all the best and: ’Zalig Kerstfeest’!!Kram from Holland!

  Villa Zeezicht 2014-12-22 19:03:31 http://www.blogger.com/profile/18418107372824000865
  Svara
 • Så många förhoppningar och önskningar man har inför det nya året, varje år. I år är förhoppningarna ännu större i och med att vi ä-n-t-l-i-g-e-n kommer att kunna flytta tillbaka till vårt hem som totalförstördes i en brand för snart 3 år sedan. SOM vi har längtat efter denna tid, att få flytta in tillbaka. In i vårt hem! <3 Högskolestudierna till lärare har jag kämpat med samtidigt och även dessa börjar lida mot sitt slut. Jag har fått anställning i en skola nu! Det har varit tungt och kämpigt men äntligen känner jag hur det är på väg att vända. Framtiden känns ljus och lycklig och jag är beredd att lämna allt jobbigt bakom mig när det nya året kommer. Nya planer ska få ta rum. Och mysigast av allt är att ett litet liv växer i min mage och beräknas komma i vår. Vilken lycka! Jag ser redan så mycket framemot 2015, året då jag fyller 25, blir mamma för första gången och äntligen får bo i mitt hem igen.

  Precis som du skriver; livet blir bättre. Jag kommer att vända blad och förhoppningsvis blir det nya kapitlet i livet lika härligt som jag drömmer.
  Håller båda tummarna nu, för vad vore bättre än en sprillans ny (och alldeles makalöst vacker!) kalender att fylla med alla planer, händelser och önskningar inför det nya året. 2015. Det låter alldeles fantastiskt.

  God Jul fina Julia och ett riktigt Härligt Nytt År!

  Kram
  Jennifer

  Jennifer 2014-12-22 14:53:26
  Svara
 • År 2015 kommer att bli året då jag ska ta mera hand om mig själv. Fokusera på nuet,se till att jag äter rätt kost och får motion i måttliga mängder. Sen ska jag oxå unna mig saker som jag mår bra av, tex en resa, nåt lyxigt klädesplagg, choklad osv:)
  Och vara tillsammans med min familj, som trots allt är det viktigaste 🙂
  Kalendern skulle passa perfekt på min köksvägg:)
  God Jul Julia, och tack för all inspiration du delar med dig av.
  Julkram 🙂 H.Viveka

  Gammelgård 2014-12-22 14:42:01 http://www.blogger.com/profile/08199389894026445592
  Svara
 • En fin almanacka är precis vad jag behöver. Mitt nya år ska fortsätta med det jag slutade med och det är att gå i mål med min vikt har bara några kg kvar. Fortsätta att träna och vara med i Lidingöloppet hösten 2015. Tänk att få skriva in det i denna fina almanacka. Lycka! God Jul på dig och hoppas såklart på vinst då jag aldrig brukar vinna något.
  Julkramar Susanne

  vitthusmedrosaknutar.blogspot.se 2014-12-22 13:29:22 http://www.blogger.com/profile/10571414404049425069
  Svara
 • Efter att vi fick vårt tredje barn för drygt ett år sedan så känner jag mig lite sliten… sliten men lycklig såklart. Det jag önskar allra mest inför 2015 är tid, tid lite för mig själv och naturligtvis tid med mina fina. Jag hoppas på att inte få fylla den fina almanackan till bredden utav måsten utan att den är full av roliga saker men också full av inget…

  Vänliga hälsningar Jessica S

  Anonymous 2014-12-22 12:58:19
  Svara
 • Nästa år kan bara bli bättre.
  Varit långtidssjukskriven länge nu … kronisk värk !!!
  Bor ensam med min son med en tuff ekonomi,som det blir när man är själv och sjukskrivning på detta.
  Vi sa för några dagar sedan att vi glömt köpa Kalender ,,, är ett måste här med träningstider ,, läxor ,,, Ja allt 🙂
  Håller tummarna ,,, så fin denna.

  GOD JUL till er alla

  Birgitta 2014-12-22 12:20:25
  Svara
 • Hejsan och de nya året som nalkas är faktiskt de första året i mitt 28 åriga liv som jag inte ska ha en massa förväntningar men däremot små mål att fokusera på i början av året kommer jag ta min förskolläre examen och min mista tjej fyller precis ett år. de år som vi nu för tillfället befinner oss i har det varit en riktig berg och dalbana med både positiva och negativa händelser. så om jag vinner kalendern skulle den betyda en kalender av tolv månader med föräldraledighet och andra små trevligheter utan tentor och andra prioriteringar förutom familjen. God Jul alla <3

  sandra Wård 2014-12-22 12:16:50
  Svara
 • Det var den vackraste kalender jag sett på länge!
  Min väggkalender för 2014 är inte såhär i efterhand särskilt välfylld. Så det är något jag hoppas på blir ändring på inför 2015, önskar att fy fylla kalendern med härliga besök hos vänner, middagar och resor. Sen hoppas jag också att 2015 kan erbjuda mig ett nytt jobb, det vore helt fantastiskt!
  //Lina M

  Lina M 2014-12-22 10:09:13
  Svara
 • Hej Julia! Ja ikväll ska vi åka och hämta hem den sötaste lilla valpen. För ett år sedan blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss, så därför har livet tagit vändning på andra sätt. Först nu bara jag förlikat mig med det och livet bjur på mycket fint som man får träna sig att se istället. Och allt har sin tid. Så jag ser faktiskt fram emot det nya året, vi ska njuta av en liten valp, jag börjar andra terminen på förskoleprogrammet (en anledning till denna fina kalender passar extra bra hihi, det var ju visst rätt knapert som student ja,.) och bara allmänt få njuta av livet tillsammans med min sambo! 🙂 Hoppas det nya året bjuder på mycket gott även till dig Julia, kram!

  Lisa 2014-12-22 09:54:59
  Svara
 • På en krok vid sidan av vårt kylskåp skulle denna finig få hänga och möta min blick varje morgon!
  Jag brukar aldrig avge några nyårslöften mer än att det nya året ska bli ett nytt fantastiskt år fyllt med skratt, tid med vänner och familj och kanske en resa!
  Nyårsdagen få mig alltid att känna att det är ett nytt kapitel 🙂

  AnnCatrin 2014-12-22 08:59:19
  Svara
 • Åh, så underbar den skulle sitta på min nya arbets-pysselplats som jag äntligen efter många år har
  Plats att unna mig under det nya året! Önskningar o förhoppningar är att dottern kommer in på sin drömutbildning och att jag själv får ett fast jobb efter många år i barnomsorgen! Tack
  Julia för värdens bästa blogg, den bästa inspiratören! Kram en trogen följare sen många år
  Birgitta j

  Anonymous 2014-12-22 07:22:57
  Svara
 • Å vad jag hoppas att vinna den här fina kalendern för 2015! Ett år där det kan hända stora, stora saker i karriären. Jag vet redan nu att det väntar riktigt hårt jobb första halvåret men nu har det dykt upp en chans som får det att pirra i hela mig. Om drömmen blir sann 2015 väntar en stor utmaning och en hel del logistik för hela familjen så en kalender på väggen är ett måste. Tänk att få den vackra��!

  God Jul och Gott Nytt 15! Ett år då drömmar slår in��!

  Sofia Sjöström 2014-12-22 07:08:25
  Svara
 • Ser fram emot ett nytt fräscht med framförallt friskt år..
  Så vill jag önska dig en riktigt riktigt GOD JUL!
  Varma julkramar Anna

  Ekenäsliv 2014-12-21 23:11:05 http://www.ekenasliv.se/
  Svara
 • Hej!
  En fin kalender att titta på för planering av både vardag och ledigheter vore toppen. 2014 har inneburit mycket glädje men också sorg då jag mist två äldre släktingar och en god vän. Jag se fram emot 2015 med förhoppningar om glädje i livet med min fina familj, mina rara vänner och mina härliga elever.
  Hälsningar Kerstin

  Kerstin 2014-12-21 23:05:22
  Svara
 • 2015, året då jag först är föräldraledig och sen börjar arbeta på en ny skola och på mellanstadiet. Jag som älskat mitt jobb känner mig orolig inför förändringen. Kalendern ska jag använda till privata saker, ska försöka separera jobb och fritid för jag är lite rädd att nya jobbet ska ta över den värdefulla friheten. Inget är viktigare än familjen. Sen hoppas jag på att skriva in härliga dater med min sambo också, det är något jag vill prioritet mer detta år.
  Hälsningar Jenny N

  Anonymous 2014-12-21 22:59:49
  Svara
 • 2015, året då jag först är föräldraledig och sen börjar arbeta på en ny skola och på mellanstadiet. Jag som älskat mitt jobb känner mig orolig inför förändringen. Kalendern ska jag använda till privata saker, ska försöka separera jobb och fritid för jag är lite rädd att nya jobbet ska ta över den värdefulla friheten. Inget är viktigare än familjen. Sen hoppas jag på att skriva in härliga dater med min sambo också, det är något jag vill prioritet mer detta år.

  Anonymous 2014-12-21 22:58:41
  Svara
 • Jag ser med förväntan fram emot ett härligt 2015.
  På jobbet väntar massor av roliga projekt och hemma kommer förhoppningsvis övervåningen bli inflyttningsklar. <3
  Gott Nytt!
  Kram Nina

  minklockaregard 2014-12-21 22:54:12 http://minklockaregard.wordpress.com/
  Svara
 • Hej!
  Lite vemod att lämna 2014, både mycket lycka över husköp men sorg över dem som lämnat ♡ jag hoppas 2015 att jag inte behöver ta mer avsked, kanske istället säga hej till ett nytt litet liv, vem vet .. ♡ ser framemot att fortsätta inreda, renovera huset, göra barnens rum och utmana mig mer karriärnässigt. Men framförallt njuta av nuet, att inte jaga för mycket utan vara glad över det man har.

  Kram

  Mimmie tandlakarvillan 2014-12-21 22:46:29
  Svara
 • 2015 kommer för mig och min familj innebära renovering av vårt hus från 1700-talet. Med skräckblandad förtjusning ska vi börja bryta upp golv och väggar och göra en totalrenovering. Under sommaren kommer vi få flytta ifrån huset och kan behöva en fin kalender att räkna ner dagarna tills vi får flytta tillbaka… *Haha*

  Tack för all inspiration du ger genom din blogg!

  Theresa

  Anonymous 2014-12-21 22:33:26
  Svara
 • Jag tycker som du att det känns skönt när ett nytt år börjar och man får en nystart! 2015 vill jag ska bli ett år där jag och min man ska få mer tid för varandra och för vår dotter. Det här har varit ett år där vi har mötts i dörren och det känns inte bra. Dessutom har vi nu bestämt oss för att ansöka om att få adoptera ett barn. Vår dotter är vår biologiska men graviditeten och det första året med henne var mycket svår och jobbig och som det är nu vågar vi inte bli gravida igen. Men längtan efter fler barn finns och eftersom det är så många barn som inte har några föräldrar vill vi hjälpa ett av dem. Känns som att 2015 kommer bli ett fantastiskt år! Tack för en fin och inspirerande blogg! Elin

  Anonymous 2014-12-21 22:06:56
  Svara
 • 2015 blir året där vi har full fokus på familjen. Har varit så mycket detta år 2014. Nytt jobb, nytt hus med allt vad det innebär – renovering osv så att våra barn tyvärr inte fått full fokus så som vi önskat. MEN 2015 blir ett lugnare år med fokus på familjen!

  God jul och gott nytt år Julia!

  Kram Jenny
  [email protected]

  Anonymous 2014-12-21 22:06:50
  Svara
 • Hej Julia! Inför det nya året känner jag mig lite rädd, nyfiken och förhoppningsfull. Jag ska förhoppningsvis börja jobba igen efter 2,5 års ledighet med två barn. Eftersom jag är sjukskriven nu, när jag egentligen skulle ha börjat jobba, men tyvärr blev livet inte riktigt som jag hade ”tänkt”. Nästa år känner jag att det är påväg åt rätt håll. Även om jag är orolig och helt skräckslagen på hur allt ska falla på plats. Men allt har sin tid, och denna vackra kalender kan ge mig lite lättnad i vardagen så att jag kan planera våra dagar framöver, som det viktigaste i livet behöver… Familjen – BARNEN!

  Elin ❤️ 2014-12-21 22:01:03
  Svara
 • Superfin kalender som skulle platsa hemma på vår gata i stan. ☺️
  Mitt 2015 ser jag fram emot med allt vad det kommer innebära. Det känns läskigt att jag för sista gången lämnar mammaledigheten bakom mig och att det nu är dags att skola in lillgrynet på förskolan men tror jag det kommer bli ett fint år på många sätt. Min förhoppning och plan är att jag ska bli en ännu mer närvarande förälder, vara mer i nuet och faktiskt njuta till fullo av livet. Livet är ju nu. Boka in mindre i min fina kalender och bara försöka njuta.

  Anonymous 2014-12-21 22:00:14
  Svara
 • känner mig ganska skrämd över vad som komma skall,,,stora förändringar på jobbet som inte känns bra,2 nära unga personer som tyvärr har hemska obotliga sjukdomar,,,Men jag har fått 2 underbara barnbarn inom loppet av 13månader som jag får ha nära mig o kan följa deras liv o utveckling o det gör mig så lycklig,,,,,,skulle bli glad över en fin hjälpreda i köket,,,Mvh annelie,,,,,,,[email protected]

  Anonymous 2014-12-21 21:58:16
  Svara
 • Hej julia, jag ser också fram emot 2015. Jag vill skriva fina saker i min almanacka och omfamna livet litet mer än jag hunnit göra under 2014.
  Ibland bara rullar det på och genom att varje dag få titta på den vackra kalendern kan jag kanske sakta ner lite och andas…
  Med hopp om milda dagar och fina minnen, hälsar Mia i uppsala

  Anonymous 2014-12-21 21:47:16
  Svara
 • Underbara 2015,jag ser fram emot ett fantastiskt 2015 hemma tillsammans med vår kära dotter som fyller 1 år i februari. Ett helt år till får jag ägna mig åt det viktigaste som finns, vår fina flicka! En vacker väggkalender att kunna skriva in viktiga saker som rör vår dotter vore perfekt, allt från Bvc tider, träffarna med mammagruppen och även minnesanteckningar om hennes utveckling och framsteg!

  Johanna Åkeson 2014-12-21 21:44:19
  Svara
 • För mig innebär 2015 förändring. Jag kommer att bôrja med att säga upp mig på mitt jobb, ska följa mitt hjärta och göra något annat! Eftersom jag känner att jag behöver förändring ska jag även klippa av 30 cm av mitt hår efter nyår:) jag kommer även att ta det lugnare och ägna mycket tid åt familjen! Bring it on, 2015! Johanna

  Anonymous 2014-12-21 21:42:56
  Svara
 • Jag vill ha den för att jag har ingen till nästa år..
  Och jag tycker helt enkelt jag är värd en så fin som just denna! Kram

  Anki 2014-12-21 21:13:25
  Svara
 • Jag har så mycket drömmar och blandade känslor inför ett nytt år att jag börjar gråta när som helst 😭 jag hoppas att året kommer rocka lika mycket som det brukar 💃 men att jag kanske blir attukturerad nog att ta tag i allt jag så länge önskat. En resa till björsta till sommaren tex 😘

  Jessica 2014-12-21 21:11:37
  Svara
 • Det är med blandade känslor jag ger mig in i 2015. Jag ska i februari återgå till jobb efter snart ett års föräldraledighet. I augusti börjar vår son förskola, men innan det ska han också hinna med att lära sig gå, fylla ett, åka pulka för första gången och mycket mer. Skrämmande och jättehäftigt på samma gång. Annars drömmer jag mest om ett friskt och roligt år för min familj och mina vänner. God jul och ett riktigt gott nytt år.

  Anonymous 2014-12-21 21:00:07
  Svara
 • 2015 för mig innebär året då familjen utökas med ytterligare ett barn. Vilket innebär både tid hemma med bebis men även massa mer tid med mina två lite större barn. Så en kalender för att hålla koll på allas måsten hade inte kunnat komma mer lägligt!

  Sandra 2014-12-21 20:54:44 http://lyckligheter.blogg.se/
  Svara
 • Mitt nya år innebär svindlande stora nya utmaningar. Med skräckblandad förtjusning – både lite andnöd och fjärilar i magen av tanken. I juni blir jag färdig med min universitetsutbildning, som jag kämpat på med i tre år. Med en stor gård, en bäbis och massor av djur. Så är jag snart i mål, och har lyckats med det jag nästan inte trodde att jag skulle lyckas med. Vägen mot en förhoppningsvis fast anställning, har jag nu snart vandrat klart. På helt egna ben! Jag måste kippa lite efter andan av bara tanken. 2015 innebär en ny era i mitt liv, och till det hade det förstås varit härligt med en tjusig kalender som sätter lite guldkant på tidens frammarsch!

  Håller tummarna hårt!
  Kram, Sofie

  Sofie W 2014-12-21 20:46:52
  Svara
 • Jag önskar mig en alldeles egen kalender enkom för mina drömmar, mål och hålltider. En kalender som bara, bara är min. Som mamma tappar man bort sig själv lite i den ordinarie familjekalendern bland hämtningar, lämningar, barnkalas och tandläkartider. Tänk att få skriva in SPA, tjejhelg och frisörtider utan att de aktiviteterna liksom drunknar bland hundra andra 😊
  Hoppas på tur och önskar dig och din familj ett härligt 2015! Mvh Helena ([email protected])

  Anonymous 2014-12-21 20:43:20
  Svara
 • 2015 hoppas jag för med sig fortsatt hälsa för mina nära och kära, massor av kärlek och gemenskap.
  Jag hoppas också att jag får leverera mitt första reportage.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  Svara
 • Hej, jag har googlat på väggkalender 2015 ídag. Kom på att det behövdes en ny :).
  Jag känner mig redo inför ett nytt år. Lite nystart vad gäller träning, för att må bra till både kropp och själ. Tränar lite nu men behöver bli mer kontinuerlig, för min och mina nära och käras skull. För att orka både fysiskt och mentalt när hela havet stormar och gärna länge till. Det är väl egentligen det jag kommer på. Har egentligen allt jag behöver.

  Anonymous 2014-12-21 20:37:13
  Svara
 • Nästa år kommer bli ett väldigt speciellt år för mig och min sambo då vi väntar vårt första barn redan i mitten av januari :D. Så vi har en hel del spännande och äventyrliga saker att se framemot hela året å resten av våra liv! Så denna ljuva kalendern hade varit perfekt att ha för att kunna skriva in alla besök man kommer få göra hos både den ena och den andra…

  God Jul & Gott Nytt År vill jag även passa på att önska dig och familjen
  Kram Evelina ([email protected])

  Anonymous 2014-12-21 20:31:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!