JULIA K

Vinnaren och dagens byggbilder!

Hej hopp igen sötisar :)!

Vet ni. I hörnan inne i alkoven där vår säng ska stå. Där sov vi vår allra första natt här. För drygt elva år sedan. På en madrass. Jag och Carlos på tumis. Men vi var ju liksom inte ett dugg vana vid mörkret. Kylan. Doften av ett gammal obebott hus. Eller att det var SÅ stort med suuupermånga rum. För oss då. Så när vi låg där. I mörkret med levande ljus som enda sken i stora vita lyktor jag köpt på Östermalmstorg till vårt hus. Så såg vi på varandra. Tog på oss kläderna och åkte in till stan till lägenheten igen 😀

Nåväl jag är klicka mörkrädd idag men van och så är ju huset både varmt, ombonat och det bästa som finns. Så vi ska nog trivas där i hörnet den här gången. Elva år senare.

Här ser ni hur långt vi kommit idag. Lite väggar på plats helt enkelt. Och ganska så prydligt för att vara ett bygge också för den delen 🙂

Får jag lite tid över så beställer jag färgprover ikväll. Jag tror att jag har fått en känsla för hur jag vill ha det…


Och så var det tävlingen. Som jag återigen önskar att ni alla över 120 stycken deltagande kunde ha fått vinna…för printet är verkligen exakt hur fint som helst! Men i vanlig ordning så kan endast en vinna.

Och vinnaren är tamtadamtaaaaa Gabriella!

Grattis duktiga Gabriella! Maila mig 🙂

Hej fina Julia

Jag har sneglat länge på denna och tänkt att den är jag värd efter att ha klarat av heltidsplugg, heltidsjobb samt egen firma i en hel termin nu, bara två kvar. Ja och så tre barn då:)

Den skulle stå så fint i vårt vardagsrum som är lite kalt.


Men om jag inte vinner så köper jag det!


kram Gabriella


Ok, nu middag och en ledig kväll. Jag har jobbat till midnatt vareviga kväll veckan lång så det ska bli underbart. Världens fredagsfeeling har infunnit sig!


fredagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Finns inget så peppande och upplyftande att få följa andras projekt! Älskar det, dels för att man inte känner sig så ensam i sina egna galna projekt och dels för att man blir så sporad att ta tag i gamla surdegar. Hoppas du bjuder på många bilder och tips!
  Ha en underbar vacker Lucia❤️
  /ulrika

  Anonymous 2014-12-13 09:47:20
  Svara
 • Hej!
  Har du tips på bra färg att måla med inomhus på träväggar typ råspont? Brukar ni använda er av en barnvänlig giftfri färg när ni renoverar?
  Med vänlig hälsning, Camilla

  Camilla Ermilin 2014-12-12 22:56:28
  Svara
 • Det ska bli så spännande att följa ert bygge. Hos oss saknas också ett rum, som alltid ger din blogg inspiration, kanske en lösning dyker upp när jag får se ert färdiga resultat. Ha en fin helg! Kram Lotta

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!