Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Vinnaren av presentkortet, vår nya lilla lampa och lite mer jul i form av en oäkta gran…

Hej hopp!

Har ni sett vilken söt lampa jag fyndade igår? Älskar lilla knappen. Faktiskt ett fynd då det var sista exemplaret och jag fick den till ett nedsatt pris. Vi var iväg en sväng igår och tog en sväng in på bland annat Lagerhaus där jag fann den. Oj så mycket skoj det finns i den butiken.

Och så har lite mer jul flyttat in. I vårt vardags och arbetsrum. En väldans perfekt och barrfri gran.

Ja.

Det är faktiskt alldeles sant.

Vi har köpt en alldeles alldeles oäkta gran. 

Och idén var M I N !

( Jag hade eventuellt svimmat av bara tanken för några år sedan…)

Och jag är så himla nöjd. Barnen vill ju allt som oftast ha en gran redan från första advent och jag kan känna att det inte riktigt fungerar just nu att städa barr dagligen då jag försöker ta hand om mig själv och minska lite på min arbetsbörda som är typ oändlig och nästintill omänsklig just nu. Ja jag har ju ordnat med städhjälp en gång i veckan. Sänkt ambitionsnivån en smula. Och så…

Samtidigt som jag ju absolut vill fylla familjens alla önskemål och skapa en magisk och fantastisk decembermånad och jul för barnen. En glittrig och förväntansfull sådan…

Barnen fick även varsin lite mindre variant och är överlyckliga. De har gott loss alldeles med pynt, glitter och lite till pynt 🙂

Vår stora gran som ni ser i bild den ska också få sig en omgång pynt och vi var alla rörande överens om att julen blir guldig. Så nu ligger ett gäng askar med guldkulor, guldglitter och allt man nu kan tänkas behöva i väntan på den stora ”klä julgranen kvällen”.

Hur känner ni nu den allra sista månaden på året?

Har ni mycket att stå i? Vrider ni nästan in och ut på er själva för att allt ska bli ”perfekt”? 
Eller kan ni njuta av den här tiden och känna att det blir bra som det blir?
Kommer ni att fara runt mycket eller blir ni hemma?

Och vad är viktigast egentligen? 

Ja det är ju oerhört individuellt givetvis…

Men för mig är ett lugn, lediga dagar hemma utan några som helst måsten, dofterna och mysstämningen och god mat samt godsaker det allra viktigaste Och det vill jag uppleva med barnen och Carlos. 

Och klapparna är också en stor del. Jag älskar att kunna uppfylla barnen önskningar,  Carlos och mina egna förstås ( en eller två klappar från mig till mig är en superviktig tradition 😉 )

Och i år ligger klapparna under en gran som inte är äkta 😉 

Men det blir bra. Jag ska bara ta mig genom dessa sista veckorna nu och jag vet ju alltid exakt hur mycket jobb det brukar vara men blir nästan överrumplad ändå. Till nästa år skall jag ha en annan strategi och om rosenknoppen går på förskola så ger det sig ju naturligt då mina arbetstimmar kan vara förlagda dagtid på ett mer effektivt sätt än nu.

Nåväl nu till tävlingen.

Först av allt. Tack snälla fina ni som ville vara med och tävla om presentkortet. Väldigt värdefullt för mig att läsa om vad ni tycker allra mest om. 

Och hade jag haft möjlighet så hade ni alla fått varsitt presentkort :)!

Iallafall. Vinnaren av ett presentkort á 500 kr i min butik är Anna som önskade sig denna att ställa på sin kökshylla.


Maila mig så kommer ett presentkort med Posten!

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tusen tack! Så himla roligt! 😀 Har mailat dig! Kram!

    Anna 2014-12-08 18:59:08
    Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind