Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Ett nyttigt middagstips!

Hej sötaste!

Jag äter som ni säkert redan vet till vardags låghydratkost. Mycket grönsaker och mer proteiner än snabba kolisar helt enkelt. Min kropp mår super av det och jag slipper för det mesta gå runt och vara supersugen på godsaker eller få en ond svullen mage efter en måltid.Jag saknar ingenting egentligen av det som är inte passar min kropp. Jag menar om helgerna unnar jag mig gärna en hemgjord pizza, godis i stora skålar *hihi* och så…

 Men pasta hoppar jag alltid för det upplever jag vara allra jobbigast för kroppen att hantera. Så jag äter grönsaker till istället när jag lagat en maträtt som vi har pasta till. 

Så häromveckans när jag handlade så fann jag bönpasta. Köpte med mig ett paket och OM jag tyckte om. Den var godkänd av övriga familjen också 🙂

Så nu har jag fyllt skafferiet med bönpasta i mängder.Om jag inte minns fel gjorde jag en ostsås till men idag ska jag prova DETTA receptet. Det låter ju onekligen supergott tycker jag. Hursomhelst så är dagens tips inte endast receptet för det ska jag ju prova själv för första gången idag. Utan framförallt bönpastan. Fanns i olika varianter och man måste ju inte prata så ingående om vad det egentligen är om man råkar ha ett eller annat litet kinkigt barn vid middagsbordet ;).Ok nu ska jag ta tag i en rejäl pappershög här innan middagsfixet!

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Den pastan gillar jag också. Jättegod! Köpte en som är gjord på svarta bönor i veckan. Ska bli spännande att testa. 🙂

  Kram Malin

  Malin @livetifastarp 2014-12-05 20:25:18
  Svara
 • Det receptet såg toppen ut! Betyg på det sen tack 😘

  Jessica 2014-12-02 19:02:56
  Svara
 • Visst är den god! Gillar bönpastan skarpt!

  Pernilla 2014-12-02 18:47:55
  Svara
 • Å, denr toppen!

  Tove 2014-12-02 18:30:55 http://soderskogen.wordpress.com/
  Svara
 • Den pastan är supergod och jag hittade den i mataffären i höstas. Tack för den uppfinningen säger jag bara.
  Trevlig kväll
  Kram Liselott

  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!