JULIA K

1 D E C E M B E R

Hej hopp!

I fredags åkte jag och barnen iväg till Monica Johanssons ateljé i min barndomsstad Gustavsberg. Hon är sannerligen en oerhört speciell kvinna. Hennes sätt, hennes ateljé, ja allt är bara sådär härligt konstnärsaktigt och inspirerande hos henne.S Å skicklig. Vet ingen keramiker med hennes känsla.

Hon är alltid så världsfin med barnen. Trots att mina nerver går en, två och fyra gånger där i ateljén. Ni vet långa rader av sköraste keramiken och inte allt är kronor eller koppar som Monica skapar. Nej hon är typ världsbäst på att skulptera. Och det kräver verkligen känsla och skicklighet. Så skulpturer, koppar och all sköns keramik står där på hyllor, brickor, bord och rullvagnar * hjälp så nervös man blir med tre barn som far runt *

Hursomhelst så är nu butiken fylld med den ljuvligaste av keramik. Koppar med rosor, släta som på bild och lite kronor.

Annars så har dagen varit väldans fin. Vi startade dagen med att se på årets julkalender i sängen jag och barnen. Noell och Elle har haft studiedag så vi hade all tid i världen verkligen…

Vad tyckte ni?

Spännande men lite ”ojuligt” är min känsla efter ett avsnitt…dock superhög igenkänningsfaktor med nervösa mamman.

Vi lottade ut vem som skulle få börja med att ”öppna” vår julkalender  av sockor och det blev Belle. Där fann hon en näve Dumlekolor med pepparkakssmak och en liten lapp med dagens uppdrag. Att baka peppisar!

Så det är ungefär det vi ägnat dagen åt. Ni som följer mig på insta ( juliasvitadrommar ) har  set lite av vårt julstök men jag har tyvärr inga bilder att visa här då min kamera inte alls vill samarbeta. Minneskortet går inte att få i ordentligt…

På kvällen har Elle dansat nästsista gången innan den stora uppvisningen till helgen och jag  har fått håret klippt. Hjälp så skönt det var att få bli ompysslad en liten stund. Kändes som att jag skulle slumra till mest hela tiden…

Nu ska jag förbereda morgondagens julkalender. Det här är ju faktiskt riktigt mysigt och jag hoppas att ni ska tycka om att räkna ned dagarna till julafton här med mig 🙂

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilken härlig kaffe kopp helt ljuvlig.
  Kram:Nina

  Anonymous 2014-12-04 21:48:40
  Svara
 • Hej söta Julia!

  Du är otrolig på alla sätt o vis:)))
  Det ska bli jätte roligt att följ er under julen:))

  Anonymous 2014-12-01 21:48:21
  Svara
 • Kommer bli alldeles underbart att få vara med dig fram till jul! Och flera år framöver! ❤️ Kram Anki

  Anonymous 2014-12-01 21:43:00
  Svara
 • Hej finaste! Hjälp så mycket som hände nu, är sååå glad att jag har dug o din fina blogg att vila mina ögon hos en liten stund varje kväll nu.. 😘

  Jessica 2014-12-01 21:36:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!