JULIA K

På tumis!

Godmorgon sötaste!
Lördagar alltså. Kärlek på det. Jag älskar att ha familjen samlad hemma. Oavsett vad jag själv ska pyssla med men vetskapen om att vi är samlade. Och här. Är bara bäst. Och idag vankas det mysigheter dagen lång.
Jag och Elle ska nu straxt iväg på tumis. Inhandla lite kläder till dansavslutningen, julafton och så har jag spanat in lite smått också som jag prova…

Vi börjar dagen på LIVLYS Outletbutik som har öppet för den allra sista gången idag. Butiken finns på Hantverkargatan 23 C i Haninge och håller öppet mellan 10.00 – 16. 00 och där kommer man att kunna hitta de finaste klänningarna till jul, gamla avvisar, pyjamasar, mysiga kläder att ha till föris, provplagg som aldrig sålts i butik och superduperfynd i ”you found me” korgarna till nedsatta priser upp till 80%. Inte illa alls det inte.

lördagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag gillar ju också allt det där. Men idag är dagen upponer. Jag har varit iväg från morgon till nu och M o barnen sover hos mina föräldrar till imorgon. Crazy, me rätt skönt ibland ☺️💃 har shoppat mig genom Ströget 👏

    Jessica 2014-11-29 20:35:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!