JULIA K

En gnutta pepp i mörkret och tips för att må bra under vintern!Hej söta!

Några tips för att överleva den här årstiden! Fyll gärna på om ni har något supertips på lut 😉

S Ö M N

Och det är sannerligen inte lätt tycker jag. Jag får ju inte tiden att räcka till ordentligt å andra sidan behöver jag absolut inga 8-timmars för att vara pigg. Men min målsättning är att vara i säng före 22 till vardags men just idag gick det visst åt skogen med den saken *hihi*.
L J U S
Ljuset! Även om det är mörkt och ruggigt så försöker jag ta mig ut varje dag och fånga lite av dagsljuset hur mörkt det nu än må vara.
Och när solen tittar fram…då är lyckan gjord!
M A T
Jag försöker äta bra till vardags men belönar mig med något litet dagligen som jag tycker är gott. Behöver ju nödvändigtvis inte vara särskilt onyttigt för det. Men själen behöver sitt. Särskilt just nu.
N Ö J E
Jag har bokat in oss på ett julbord till helgen. Och det ser jag så himla mycket fram emot. Att ha små roliga händelser att längta till är toppen. Eller stora för den delen. Men allt från en liten tur med en väninna till en resa kan verkligen pigga upp rejält.
B L O M M O R
Alltid färska blommor. Gärna i en uppiggande färg. En knippe billiga rosor eller nejlikor från mataffären kan stå sig riktigt länge faktiskt.


M Y S

Och alltid. En trave med inspirerande magasin att bläddra om man får en stund över…eller föredrar det framför tv som jag.


S K Ö N H E T

Kroppen behöver lite extra. Och vatten dricker jag mycket nu som under sommaren. Så en stolor kopp får stå nära tillhands. 
Jag brukar köra en ansiktsmask om fredagmornarna och den ovan är både ljuvligt skön och behöver inte sitta på särskilt länge. Huden behöver lite extra omvårdnad just nu.


D R Ö M M A

Jag tycker helt klart att de är tillåtet att drömma sig framåt i tid. Man kan njuta av nuet ändå. Men jag drömmer mig gärna bort till snödropp och det första fikat på altanen. Och att få gräva i kökslandet. Och att få doppa tårna i medelhavet…


Ses snart igen :)!

natti

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Testa Infraröd bastu, värmer upp kroppen o ger mer energi��finns även inbyggda ljusterapi lampor✨
  Mvh Sabina

  Anonymous 2014-11-26 14:02:34
  Svara
 • Träning räddar mig I vintermörkret. Kan se fram emot ett body-pump pass en hel dag:) man mår ju mkt bättre av träning också! Kram /Johanna

  Anonymous 2014-11-26 06:25:09
  Svara
 • Jag har ett tips! Men det är tom jag för pryd för att skriva 😂😂😂 men ack så viktigt med kärlek ☺️

  Jessica 2014-11-26 06:17:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!