JULIA K

Som en liten fågel…

Heeeej!

Lite så. Som en liten fågel har jag varit idag. Flygit hit och dit. Med darrande vingar och lätt ryckiga tag…

På alla sätt och vis.

Jag är nog ingen novembermänniska helt enkelt. Snart är det december tack och lov och idag började jag julpynta. Vilken lycka! 

Har under dagen bokat in julbord på Häringe slott ( så himla trevligt och mysigt där ) och till helgen så ska vi gå på bio och kanske kanske hinner vi förbi Zetas julmarknad….

Nu sängen och välbehövlig sömn.

natti

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Inger, visst är den bedårande! Föll pladask för den lilla fågeln och ja hela flaskan är jättefin på Formexmässan 🙂 kram

  Wow, Karin! Så himla glad jag blev nu. Verkligen. alldeles varm i hela hjärtat. Tack snälla du för att du tog dig tiden att skriva till mig. Tack!

  kram

  Julia

  Julias vita drömmar 2014-11-21 15:45:21 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Heej goa, fina Julia!😊
  Håller fullständigt med dig november månad kan jag gärna hoppa över..
  Tänkte att det är dags att skriva några rader till dig och det kan ju passa en grå, regnig dag som denna. November är kanske inte så dumt endå när jag får tänka efter. 😉
  Jag har läst din blogg en längre tid nu och trots att jag skulle kunna vara din mamma så är din blogg en av mina absoluta favoriter bland bloggar. Jag har funderat lite på just det , vad det är som gör att fastnat för just Julias Vita Drömmar? Och kommit fram till att det är ditt sätt att skriva som är så fantastiskt upplyftande. Så himla trevligt språk, personligt men så respektfullt och med fantastiska bilder som ligger kvar på näthinnan lääänge!!!! 👍 Du har ett fantastiskt vackert hem och en otroligt fin familj. Har förstått att du är en mycket stark ung kvinna. Det grundar jag på att du även kan visa din sårbarhet. Forsätter skriva precis som du gör du är fantastisk precis som du är Julia.// K❤️R❤️A❤️M.

  Karin 2014-11-21 15:24:43
  Svara
 • Vilket rart litet lock på flaskan 🙂 Nej, november kan vi hoppa över<3 Kram

  Inger - Soldat Rymans Stugor 2014-11-21 09:22:21 http://www.soldatrymansstugor.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!