JULIA K

Lite nytt på lilla gästtoaletten och en överlevnadsplan på gång…


Vår lilla toalett som finns i anslutning till hallen är en av de bästa renoverings och byggprojekten hos oss. Så himla praktiskt att ha och särskilt under sommaren när det blir mycket spring in och ut.

Vintrig tvål för pigga upp i detta gråa. Alltså TVÅ soltimmar under hela novembermånad i sthlm. Jag kan inte komma över detta *hihi* de är ju faktiskt hur deppigt som helst jag blir verkligen påverkad. Men en dag i sänder. Och just nu filar jag på en ”Överleva vintern” lista…

Gråa nyanser även bland handdukarna. Men det är snyggt, allra särskilt när det kommer till inredning 🙂


Litet men fyller verkligen sin funktion. Och skönt värmegolv 🙂

Förvaring!

Jag brukar ha en diskborste ståendes. Är de bara hos oss tandborstningen resulterar i slabb och stänk typ överallt?

Och så det bästa. Nya spegeln ( finns i min butik för den som blir sugen ). En rejäl riktigt tung spegel med matt mässingsram med en vintagefeeling som jag tycker väldigt mycket om. Den fungerar ju fint till de den kromade kranen trots att de inte är samma metall. Tunn och enkel ram. Den svarta som ni ser på första bilden var fin och passade verkligen in. Ett loppisfynd som vi målat och satt spegel i. Men den var nog kanske lite väl välmatchande för min smak. Och lite för maffig just nu. Ombyte förnöjer och en sådan liten detalj gör mig verkligen lycklig!


Hej sötisar!

Jag har en sådan där ”sortera största högen med papper” dag idag men det är ju sååå skönt när det är gjort. Sedan ska jag ta mig an mailen. 

Jag ska också som jag nämnde skriva en liten må bra lista till mig själv att följa nu när det känns minst sagt motigt. Bara lite härligt ljus skulle göra susen känner jag så hur mysigt det än är med levande ljus och mysbelysning så försöker jag dagtid tända så många lampor som möjligt. 

Ha nu den bästa av tisdagar!

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Återkommer med tips hörrni och anonym, jag tänder verkligen aaaalla lampor här hemma just nu. Mysbelysningen får vänta till kvällen och julen här också. Hur mysigt de än är så blir jag inte direkt piggare…bra tips! Och tack för finaste orden. Jag blir så himla glad!

  kram

  Julia

  Julias vita drömmar 2014-11-19 10:51:10 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Ja, kommer du på nå´t bra knep för att mota bort mörkertröttheten får du gärna tipsa<3 Kram

  Inger - Soldat Rymans Stugor 2014-11-19 10:11:53 http://www.soldatrymansstugor.blogg.se/
  Svara
 • Hej Julia! Ett tips från vår familj att mota novembermörkret – vi köpte en energilampa som vi har tänd när vi äter frukost på morgonen. Vi börjar med den så fort det börjar bli mörkare morgnar på hösten. Det är inte så mysigt som levande ljus på morgonen (den ger ju mycket starkt ljus) men vi känner oss så mycket piggare. Till advent plockar vi bort den för då för då vill vi ha ljusmys i stället! TACK för din fantastiskt fina blogg! Den innehåller livet liksom! KRAM!

  Anonymous 2014-11-19 09:46:13
  Svara
 • Åh, en må bra-lista, det skulle inte sitta helt fel! Man blir ju deppig som en gnu i Sahara av allt regnande och gråa väder! Gaaah!

  dnyahuset.blogspot.se 2014-11-18 20:32:13 http://dnyahuset.blogspot.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!