JULIA K

De allra vackraste snöflingorna…

Hej hopp!

I brist på snö…( iallafall i sthlm )…

Julpynt i form av bland det vackraste som finns om ni frågar mig. Snöflingor.

Dessa är nog för stora i en gran. Möjligen skulle man kunna fästa en som toppstjärna.

Men annars så tänker jag mig de hängandes i ett fönster, på ett dörrhandtag eller på ett skåp.

En av nyheterna i min lilla butik 🙂

Även en större pappstjärna från House Doctor. 
En sådan som är så vacker att ställa lite varstans eller hänga för all del. 

Och den allra finaste julkrubban ni kan tänka er finns 
bland nyheterna. 

Nästan lite vintageaktig sådär.

Jag köpte in en krubba förra året och barnen älskade den och jag älskar känslan av en återkommande detalj i julpyntet här. Känns som en himla fin tradition. Och faktiskt så är detta med jultraditioner något som jag kunnat skapa alldeles själv som vuxen. Om än vi firade hos min mommo i Finland så firade vi aldrig jul hemma hos oss på grund av religiösa skäl.

Men idag, som vuxen kan jag ju styra över det själv och jag Ä L S K A R julen. Och vi firar den på vårt sätt 🙂 Längtar till själva afton. Och alla godsaker. Och tomten. Han är ju nästan det bästa på julafton 😉

Tiden före brukar vara väldigt intensiv om man säger så.


Är ni superladdade? Börjat pynta? Handla julklappar? Hur firar ni jul? Har ni alltid firat på samma sätt?

Berätta! 

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ååå älskar jul och firar alltid med familjen. Älskar julklappar och ger barnen alldeles för många, men de är ju rätt stora nu så de önskar sig få saker numera. Tycker att förberedelserna inför julen är alldeles underbara:) fastän det är en stressig tid i pedagogikvärlden… Ifjol kändes julen också ledsam för då var det första året utan en mycket älskad morfar och visst fattas han oss ännu men den värsta sorgen har lagt sig, samtidigt har jag insett hur fort livet kan förändras och tar inte allt förgivet mera utan lever mera i nuet och njuter av mina nära och kära. Kram Helena

  Anonymous 2014-11-18 16:02:52
  Svara
 • Emma, stylisten hade med sig dessa men jag har tidigare år sett sådana på Granit men de har ni nog inte på Öland…kolla deras webshop! kram

  Julias vita drömmar 2014-11-18 11:09:05 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Jag älskar julen och har smått börjat smyga in den i hemmet 🙂 Är så mysigt. Vilka söta snö flingor du visar. Önskar det kunde bli lite snö ute nu med…
  Kram och ha en fin dag

  Browneyedgirl 2014-11-18 10:23:08 http://www.blogger.com/profile/12661233036018731213
  Svara
 • Hej Julia!
  Hoppas du kan hjälpa mig:) I ditt vackra hem i Lantliv visades kanelstänger, VAR hittar jag dessa?
  Letar ihjäl mig:)
  Tack på förhand! Kram Emma på Öland

  Anonymous 2014-11-17 23:36:34
  Svara
 • Vilka ljuvliga stjärnor! Så härliga och fina:)
  Kram

  Gabriella 2014-11-17 21:54:19 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Przepiękne dekoracje! Kocham takie… Piękno tkwi w prostocie… 🙂

  Dorota von Cologne 2014-11-17 20:58:31 http://www.blogger.com/profile/05237335375970067859
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!