JULIA K

Vänner från förr…

Hej!

Har ni haft en fin torsdag?

Min har varit finemang! Faktiskt så har två gamla vänner eller ja vännerna är inte gamla men de fanns med förr så att säga tagit kontakt med mig idag. Bara sådär helt oväntat. Himla trevligt och den ena som är en kollega från min tid i skolvärlden ska komma på besök nästa vecka. Superhärligt! Hon var min mentor under första året som lärare. Och sista. Jag hann inte mer för sedan föddes Noell. Och Elle. Och jag startade upp mitt företag…

Och så fick jag ett mail. Från en mamma som har en dotter med Alopeci. Igen. Precis jämnårig med Belle. Blev SÅ glad. Även om vi bägge nog kände oss så lättade på något vis att vi kände oss fria att ”ösa”…till varandra. 

Men jag hade önskat mer ljus för idag kom ljuset aldrig till Björsta. Hur mörkt kan det bli på riktigt dag efter dag…? Pjuh jag måste ha en strategi för den kommande månaden för sedan blir det faktiskt ljusare de vet ni väl?

En bra strategi kan vara julmys och förberedelser och gå all in redan nu om man så vill. Halva nöjet är ju lätt alltid förberedelserna tycker jag vad de än gäller.

Nåväl imorgon är det fredag. 

Och det ser jag såååå mycket fram emot. 

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kram <3

  Caroline

  Caroline 2014-11-15 20:43:31
  Svara
 • Evelina, jag tyckte att det var superhärligt med barnen tätt ( 18 månader skiljer ). Jag var så inne i det hela så att säga. men de blir lätt intensivt så klart…

  kram Julia

  Julias vita drömmar 2014-11-14 16:03:04 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Nu är det fredag! Fredag! Jag fick fint paket igår, mums, tack vännen 😘

  Jessica 2014-11-14 06:37:29
  Svara
 • Tack för en helt underbar blogg! Ditt hem är så vackert och vilka otroligt fina barn du har! Jag har själv en son på 10 månader och drömmer om ett syskon till honom. Jag såg att dina äldsta barn är nära i ålder, hur har det varit och är?

  Önskar dig en riktigt härlig fredag och helg!

  Mvh
  Evelina

  Anonymous 2014-11-13 23:38:18
  Svara
 • Gammal vänskap rostar aldrig heter det ju, och visst är det härligt med gamla vänner som man kan träffa efter flera år och ändå känns det som man aldrig varit ifrån varandra. 🙂 önskar en fin fredag!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-11-13 23:15:16 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!