Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

MIn tisdag och ett innerligt tack!

Hej rara!

Tack! Ni är så stöttande, varma och fina. Världens bästa bloggläsare har jag.

Nu är det ju inte på något vis så att jag inte ska jobba. Bara det att när man balanserar på gränsen. Som jag tror väldigt många gör men kanske inte riktigt vågar eller vill prata om. Så måste man prioritera. och så fick det bli för mig.Åh vill ni se mitt nya fårskinn som min väninna hade med sig till mig från Island?
Ljuvligt. Och grått och lite mer isigt i färgen och det tycker jag om. De blir bara vackrare och vackrare med åren dessa skinn från Island. Känns vintrig och härlig. Med tanke på att jag idag plockade in en ros från trädgården idag( vilken lååång höst vi har ) så vill jag ändå få en lite mer vintrig känsla här. Och så känner jag att jag behöver kontraster och då är grått, mässing och mattsvart precis det jag vill ha just nu.Annars så har dagen varit en ganska så vanlig tisdag. Men vetskapen om att slippa ett av alla dessa ”måsten” har gjort mig gladare och som vi har skrattat. Alltså Belle. Hela hon är en fest. Ska försöka få in en video här med henne när hon dansar. H U R roligt som helst 🙂

Dröm sötaste drömmarna!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vart kommer den vackra ljuslyktan ifrån? 🙂

  Önskar dig en fin helg! Kram

  Ljuvliga Drömmar 2014-11-14 23:13:18 http://ljuvligadrommar.blogg.se/
  Svara
 • Var kan man köpa den fina lyktan?
  /Malin

  Anonymous 2014-11-13 08:47:16
  Svara
 • Så fint det är hos dig, blir alltid så inspirerad!
  Vad skönt att du tagit ett beslut som känns bra i hjärtat, då är det rätt:)
  Och en video på er söta Belle, ja det låter festligt:)
  Kram

  Gabriella 2014-11-12 21:20:41 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Jaaaaaaaaaaa!!!!!!!

  En video på sötis-Belle som dansar vore sååå mysigt att få se!
  Mina barn som är stora nu, 13 och 17 år, gör att jag tycker andras små barn bara är så härliga. Tänk, när man är uppe i småbarnsåren så tycker man inte att andras barn är så märkvärdiga, men när ens egna barn blivit stora är det hur mysigt som helst med andras små fina.
  Så om ni vill dela med er av Belles festligheter vore jag den första att jubla! 🙂
  Och du, fina Julia, Belle är en jättesöt liten tjej, hon lyser genom bilderna och datorn!

  /Kram Sara

  Anonymous 2014-11-12 20:37:54
  Svara
 • Låter härligt, ibland måste man ta de där tunga svåra besluten för att lätta tyngden på axlarna <3 Kram

  Inger - Soldat Rymans Stugor 2014-11-12 09:10:57 http://www.soldatrymansstugor.blogg.se/
  Svara
 • Världsstaden Belle! 👏 jag tycker de var super båda två 👯✨👌 😘

  Jessica 2014-11-11 21:22:33
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!