Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Prioriteringar, beslut och viktig information gällande butiken!

Hej sötaste!


Ibland tycker jag att mina axlar känns oändligt tunga av alla de saker som jag ska göra och en del oro och många sysslor som ska utföras. 
De senaste veckorna har jag vaknat vid 3 snåret alldeles under alldeles för många nätter och funderat över bland annat gårdsbutiken. Jag ska ju ha öppet en del före jul.

Men. Jag ångrar mig. Det går bara inte. Min tid räcker inte till hur mycket jag än vill träffa er som planerat att komma. Jag är så enormt ledsen för det men jag måste ta mig an det jag hinner med och göra rätt prioriteringar just nu. 

Rosenknoppen är hemma på heltid som ni vet. Och stora barnen går inte på fritids. Oerhört lyxigt men kräver ganska så stora insatser från både mig och Carlos. 
Och jag vill att vår tid ska vara lite mer än att ”Mamma ska bara…” även om de stora är helt införstådda med att jag faktiskt arbetar hemifrån och att jag måste ”bara” lite nu och då.  Men utrymmet för en öppen gårdsbutik finns bara inte och jag hoppas att ni förstår.

Vips så är barnen stora och deras största önskan lär inte vara att gå på bio med mig och se filmen om Lasse Majas detektivbyrå. Så istället för gårdsbutik och jobb blir det bio med barnen på lördag och min förhoppning är att kunna hålla öppet till våren kanske. Vi får se.


Ååh om ni visste hur skönt det känns att ha fattat detta beslutet!

Livet kändes genast oändligt mycket lättare! Även om jag samtidigt känner mig besviken över att inte kunna ha öppet då jag verkligen tycker att de är hur mysigt som helst att pyssla om min lilla butik, tända levande ljus och marschaller och få träffa er. 

Men allt har sin tid.Annars så är det en alldeles vanlig måndag. En ganska så grå en och här sprakar en brasa, barnen ska börja med sina läxor och kvällen ägnar jag åt att packa paket som ska iväg imorgon bitti tidigt. 

Varor som tagit slut i butiken är påfyllda. Riktiga favvisar. Vackraste printsen av duktiga duktiga Lisa W Breitholtz, supersnygga askar med guldknappar från House Doctor, doftljus och tvålar.

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Ett bra beslut tycker jag! Familjen ska alltid prioriteras högst! Måste passa på att fråga dig. Har sett den gråa tröjorna tidigare på en bild du lagt upp. Säljer du dem? Vill så gärna ha en till min flicka! kram

  Emma - Mamma till lilla Ella 2014-11-12 14:44:57
  Svara
 • Mycket bra beslut!

  Linzoshouse 2014-11-11 20:53:12 http://www.blogger.com/profile/01715834432839724349
  Svara
 • Låter som rätt beslut, familjen går först! kram Sofia

  Svara
 • Ihana Julia!! Hieno päätös!<3 Silmät kostuivat kun luin tekstiäsi…paljon voimia sinulle ja kaikkea hyvää ihanalle perheellesi sekä i h a n a a joulunaikaa!!<3

  /mamma från Finland

  Anonymous 2014-11-11 12:40:28
  Svara
 • Ett klokt beslut fina Julia. Var jätteglad över att du har den möjligheten, att kunna välja. Det har ju tyvärr inte alla. Har själv en dotter som arbetar heltid med 3 små barn. Nästan värre för mormor att se som bor så långt ifrån och inte kan hjälpa i vardagen.

  Anonymous 2014-11-11 11:29:08
  Svara
 • Vågar man lyssna inåt, så finner man svaret, och du gjorde det! Skönt för er alla, kan jag gissa.
  Ha en fin tisdag!
  Hälsar Susanne, på en liten ö i Finland

  Anonymous 2014-11-11 10:39:03
  Svara
 • Ett klokt beslut fina Julia!!
  Tiden när barnen är små går alldeles för fort, så njut av den tiden!!
  Stor KRAM! Nina

  Nina C. 2014-11-11 09:28:44
  Svara
 • Klokt beslut, man skall lyssna på vad hjärtat säger och gå på magkänslan, då blir det oftast väldigt bra<3 Kram

  Inger - Soldat Rymans Stugor 2014-11-11 08:43:24 http://www.soldatrymansstugor.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Brukar inte kommentera men vill bara nämna som så många att du är såå klok och att det är helt rätt! Känslan av lättnad när du lyssnat på din magkänsla säger ju allt…Var rädd om dej och din fina familj.
  Ps. Har själv fått utmattningssyndrom efter många år av att bara köra på och förtränga kroppens signaler
  🙁 Kram Karin

  Anonymous 2014-11-11 08:33:38
  Svara
 • danke für die tollen bilder und inspirationen!!! eine schöne woche wünscht angie aus deutschland

  Svara
 • Jag har också valt att vara helt hemma med mina flickor! Är det något man aldrig kommer ångra så är det just det beslutet! Jsg jobbar dock som tågvärdinna ca 35%, men det är förlagt på kvällar samt var tredje helg ungefär. Skönt och helt underbart att få njuta av sina barn. Min äldsta går i 2:an och min lilla börjar F klass nästa år. Inget dagis eller fritids överhuvudtaget…Dock väldigt mycket playdates och lån andras barn på dagarna 🙂

  Anonymous 2014-11-10 21:25:52
  Svara
 • Så klok du är Julia! Det beslutet lär du aldrig ångra, barnen går först och rätt som de är vill de göra annat!
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  Bokcaféet i byn 2014-11-10 21:00:58 http://www.blogger.com/profile/17225653523508133581
  Svara
 • Mycket klokt beslut, man är ju tillräckligt slut ändå när julen kommer (fast jag har blivit bättre på att prioritera bort saker, julklappar köper jag bara till min lilla familj.)
  En film jag ska se är Tjuvarnas jul som kommer snart. Älskade den som julkalender för ett par år sedan.
  Kram Liselott

  Svara
 • Familjen ska gå före allt annat i livet tycker jag och hade tagit samma beslut som dig angående gårdsbutiken!

  Njut av filmen tillsammans med barnen!
  Kram Anna

  Anonymous 2014-11-10 19:03:14
  Svara
 • Du gör mig stolt! 👌😘

  Jessica 2014-11-10 18:48:09
  Svara
 • Åh, vilket bra beslut för dig, men vet du jag är så sugen på att bara slå dig en signal och säga att jag gärna står i din butik några helger. jag är så sugen på att byta bransch och jobba med inredning, men nä jag vågar tyvärr inte.

  Anonymous 2014-11-10 18:44:21
  Svara
 • du gör helt rätt.
  önskar jag hade gjort som du när mina barn var små.
  allt gott till dig och din familj.

  Anonymous 2014-11-10 18:28:31
  Svara
 • Vilket klokt beslut. Och du – om ni inte sett Lasse-Majas Detektivbyrå på bio så rekommenderar jag den varmt. Gäller att passa på så länge barnen vill! Den tiden kommer inte tillbaka när de är stora…

  Och en sak till. Har noterat att du precis som jag varit sjuk när julen kommer. Låter bra att du tagit detta beslut. Tid till återhämtning behövs. Nu hoppas vi på en frisk jul.

  Kram Helene i Södertälje

  Anonymous 2014-11-10 17:10:24
  Svara
 • Fantastiskt bra beslut! Grattis till det. Njut av barnen och låt dom få njuta av dig. Var sak har sin tid. Kram /Josefin

  Anonymous 2014-11-10 16:11:04
  Svara
 • Klokt beslut kära du!!
  Kram kram

  Pernilla m 2014-11-10 15:06:18
  Svara
 • Helt rätt beslut Julia!
  Inget är viktigare än familjen.
  Va rädd om dig och din familj nu och så hoppas jag verkligen att du kan sova bättre i natt när du fattat ditt beslut.
  Varma kramar Anna

  Ekenäsliv 2014-11-10 15:02:30 http://www.ekenasliv.se/
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!