Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Mojitos, farsdag och ett stycke farsmorsgardin!

Hej sötaste!

Jag hade en så galet fin dag och kväll igår. Som jag ska leva på länge!

Som vi skrattade. Grät. Pratade. Skrattade. Och vi avslutade nog inte en endaste mening trots att vi var utan våra barn hihi. Det finns så mycket att berätta och prata om när man inte träffats på länge.

Lite shopping blev de men jag blev utan byxor som jag siktat in mig på. Men snygga strumpisar, lite skönhetstillbehör, några tröjor och lite annat smått fann jag.
På min gata i stan….

Nåja min gamla gata iallafall. Brahegatan 12 kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Där bodde jag från det att jag var 17 år tills jag träffade Carlos när jag var 21. Och då köpte vi Björsta. 

Jag och min väninna började gårdagen vid Stureplan och strosade runt lite innan staden vaknade till liv..

Vi åt en liten frukost inne i Sturegallerian innan vi begav oss mot affärerna.


Det blev body soufflé och lotion från & Other Stories.

Och ett lagom glittrig skugga med pensel från Face.

Efter all shopping och en middag vid Norrmalmstorg begav vi oss vidare ut i vimlet. Hihi hjälp alltså. Det är så många åååår sedan. Men vi hittade till slut ett trevligt ställe och där satte vi oss och drack Mojitos som var farligt farligt goda och hade det sådär oförskämt bra.

På mig hade jag en tröja (Lindex) som när jag nu tänker efter nog mest ser ut som ett stycke farmorsgardin *haha* Guldig och så. Men jag älskar ju guld och spets så varför inte…

Idag firar vi far och jag slappar runt i sköna jeans, sötaste rosa tröjan med spetskant ( Lindex ) Jag känner mig faktiskt superpigg och trots att jag kom hem sent.

Nu ska jag sätta igång med en tomatsås som ska få puttra riktigt länge på spisen för ikväll bakar vi pizzor. Perfekt farsdagmat 🙂

Hoppas helgen är precis som ni önskar den att vara!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Vilken härlig blogg du har!:) Men nu undrar jag var den fina rosa tröjan med spets du har på bilden längst ner är ifrån? Den var superfin!:)

  Trevlig helg!:)

  Anonymous 2014-11-14 16:21:16
  Svara
 • Ååh – jag fullkomligt ÄLSKADE den där guldiga spetströjan! Spot on säger jag 🙂 (själv har jag i min garderob bl a en rosa chiffongtopp som någon sagt ser ut som ett sånt där puffigt duschdraperi med volang, men det struntar jag i, haha…) Puss på dig beautiful!

  Glamour-Psykologen 2014-11-09 21:49:44 http://www.blogger.com/profile/02256591467393864106
  Svara
 • Så fin tröjan var! Vill du berätta vad färgen på ögonskuggan heter? Den gillade jag massor.

  Kram Helene i Södertälje

  Anonymous 2014-11-09 21:30:19
  Svara
 • Glömde ju skriva att vi tog pizzan igår med långkokt tomatsås. Idag körde vi punka på väg till fotbollsträning istället 😝

  Jessica för andra gången 2014-11-09 18:07:12
  Svara
 • När jag läser eller hör sånt där mysigt med heldagar som slutar på stan med drinkar blir jag alltid så rysligt sugen på att ta upp mitt drickande igen 😳😂😂😂 nåja, iaf bara för en stund 🙈 längtar tills vi ska ha en shopping o mysdag 👯😘

  Jessica 2014-11-09 18:04:46
  Svara
 • superfin tröja ju! passar dig perfekt med dina mörka färger <3

  skönt att man ändå är pigg ”dagen efter”

  ha en fin söndag på er!

  jessica 2014-11-09 15:09:44 http://jezzzica.wordpress.com/
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!