JULIA K

Mina lördagsplaner och ett supertips!

Hej sötaste!

Ååh… S O M jag längtat efter denna lördagen som kommer. Jag och min vän som bor allt för långt borta egentligen. På tumis. Inne i stan. I vår vackra huvudstad alltså.

Vi ska äta. Sippa islatte med väldigt mycket grädde och karamellsås. Shoppa. Sippa lite till. Tjattra om livet. Allt det där som känns tungt. Och allt det där som är pirrigt och lyckligt. Äta. Och shoppa.Ungefär så ser min lördag ut är tanken.

Sist vi sågs var det sommar… 

Och på lördag är det vinter. För här föll den allra första snön idag. Den fick visserligen inte ligga kvar men nu är vintern här. Det känner man. Och jag fick den första riktiga julfeelingen idag. Har saknat den massor och nästan känt mig lite orolig. Men idag kom den. Barnen är superpepp på att fixa iordning julstrumporna som jag visade igår för er och jag fick jättemycket inspiration från bilagan som följde med i senaste numret av tidningen Lantliv. Och så åkte vi en runda i grannskapet och tvärsöver vägen pyntas det verkligen ”all in” gällande julbelysning. Lite amerikafeeling sådär 😉 Men det är tvärsöver det. Vi håller det lugnt och sansat här hos oss.

Hursomhelst. Lördag var det ja. På lördag ska jag som jag ju berättade iväg in till stan med min väninna men längs vägen blir det ett litet stopp i Haninge. Fick nämligen ett supertips gällande shopping just om lördagar.



Varje lördag under hela hösten fram till årsskiftet ungefär om jag förstått saken rätt så kommer LIVLY att hålla öppet sin Outletbutik på Hantverkargatan 23 C Haninge. De har öppet mellan klockan 10.00 – 16.00 och där kommer man att kunna hitta de finaste klänningarna till jul, gamla favvisar, pyjamasar till jul eller för all del till våren om man som jag tycker om att vara ute i god tid, mysiga kläder att ha till föris, provplagg som aldrig sålts i butik och supersuperfynd i ”you-found-me” korgarna till nedsatta priser upp till hela 80 % . Inte illa alls 🙂 Kläder finns till baby och barn. Dessutom så fylls det på med nya plagg inför varje lördag.

Jag ska spana efter änningar. Ja klänningar heter det såklart men rosenknoppen säger änning och de är hur sött som helst. För det är det bästa Belle vet nämligen. Och så hoppas jag att hitta något till Elle och Noell också förstås.


HÄR finner ni mer info.
Nu ska jag ta mig att några paket och sedan bums i säng. Helgen är efterlängtad om man säger så.
kram
Julia


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ljuvliga bilder! Härliga lördagsplaner, jag förstår om du längtar:)
    Kram

    Gabriella 2014-11-06 23:18:29 http://elephantzoul.blogg.se/
    Svara
  • Låter ljuvligt! Så härligt och välbehövligt det är med dessa väninnelördagar. Önskar vi ska få till en., du o jag 😍☺️👯😘

    Jessica 2014-11-06 21:50:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!