Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Tips på ett snabblagat gott tillbehör!

Hej hopp sötaste!

Dagarna går i ett alltså. Vips så skymmer det och kvällen är här.

Jag vet inte men är det bara jag som är sugen på smågodis i mängder, två portioner mat minst, ostar och typ ugnsvarma kanelbullar med ett glas kall mjölk. Och heta ostbågar ( det finns ju typ hur många olika slags ostbågar som helst numera men mina favvisar är de smala starka )
November är inte nådig med det plötsliga mörkret så att säga. 
Hörde på radion att vi i Sverige tydligen äter mest smågodis i hela världen…

Nåväl. Nog för att själen ska ha sitt men kroppen behöver också något bra, gott och mättande. Som går snabbt att tillaga.

Snabbmat måste inte vara jättetokigt och om ni har lite lite mer tid över så ska ni förstås skippa den där burken men färdig hoummus och mixa kikärtorna på egen hand.

Men när det ska gå snabbt undan så är en burk hoummus himla smidig att använda ( finns nog i de flesta butiker tror jag). Ur med innehållet i burken i en skål. Därefter pressar jag i ett par vitlöksklyftor, häller i juice från minst en halv citron, salt och peppar från kvarn och ett uns av lantbuljong i pulverform. Sedan blandar jag. Och lägger på ett fat.

Dock är mina hoummusfat aldrig lika tjusiga som den på bild. Jag kör lite mer slafsig stil så att säga 😉

Det är Carlos som står för finliret och det pyssliga…Jag menar. Han är ju trots allt en Libanes *hihi*

Jag älskar hoummus som tillbehör till en bit kött eller att ha som dipp till gurkstavar.

Ses nart igen 🙂

kram

Julia


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Mums vad gott det ser ut, måste provas 🙂

  Trevlig kväll
  Kram Pia

  Bakom dörr nr. 11 2014-11-05 21:05:01 http://piajohansson72.blogspot.se/
  Svara
 • ser så gott ut

  Svara
 • Åh så gott! Jag älskar hummus!
  Jag brukar ha i spiskummin också… det gillar jag 😀

  KRAM!

  pernilla m 2014-11-05 12:46:40
  Svara
 • Låter hur gått som helst, skall absolut provas<3 Kram

  Inger - Soldat Rymans Stugor 2014-11-05 08:58:57 http://www.soldatrymansstugor.blogg.se/
  Svara
 • Alltså himmel så gott. Blev ju helt galet sugen på det nu. Tror nog jag har en burk kikisar i skafferiet. Blir att fixa till helgen eller till imorgon kväll kanske. Jobbar supersent imorgon så kanske en dippbricka blir bästa middagen för att göra dagen värd… Börjar ju sent så kan fixa innan… Bla bla bla typ, dags att sova nu. Pöss

  Jessica 2014-11-04 22:12:31
  Svara
 • Stort grattis till noell i efterskott!’
  Så mumsigt det ser ut! Skäms nästan för att säga det, men jag vet ärligt inte om jag ätit hummus någongång.. Dags nu kanske!?
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-11-04 21:54:06 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!