Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Min lilla step in closet….

Hej söta!Men hjälp vilken resnings och städperiod jag hamnat i. Jag sveper runt vårt hem som en virvelvind just nu. Så här räcker de inte med den vanliga torsdagsstädningen inte…

Ni som hängt med ett tag vet att jag har minsann en alldeles egen ”step in closet”.  I dessa äldre mer enkla hus från förra sekelskiftet så saknas det förvaringsutrymme helt och hållet i princip. Inte ens en ynka städskrubb finns. Men jag är inte den som är den. En ”step in closet” är faktiskt ganska så bra. Därför att den bör hållas efter med ganska så jämna mellanrum eftersom där inte får plats med suuupermycket. Så jag rensar brutalt och ofta.

Här ser ni litenheten. Carlos har byggt den till mig och jag är lika lycklig för den än idag. 

Men den ljuvliga blommiga tapeten.


Här stiger jag alltså in och väljer dagens kläder 😉

Tapeten kommer från Ralph Lauren men jag tror eventuellt att den utgått…
Söt matta från Indiska ( urgammal ) 
Igår var det så dags igen för en garderobsrensning eftersom hösten är här och sommarkläderna inte kommer att komma till någon användning mer.


Dessutom åkte allt som är för stort ut ( från perioder med extra gravkilon ni vet ). Och det minsta lilla solkigt. Eller sådant jag verkligen inte haft på mig på ett bra tag.
Och så packade jag ned sommarkläderna. 


För en liten stund. Eller ja en ganska så lång sådan så riktigt myste jag över alla härliga nya höst och vinterkläder som jag bara m å s t e införskaffa mig. Eftersom det blev så himla tomt i min lilla step in closetPyttsan. Så blev det ju verkligen inte. Hittade min vinterlåda längst in med irriterande prydligt vikta högar av just höst och vinterplagg *haha*. Jag som riktigt laddat för att köpa mig en typ helt ny garderob under tiden jag fixade. Minnet är bra men kort så att säga. ( har by the way svarat på frågorna som ställdes för länge sedan som jag glömt att svara på, förlåt! Men nu är det gjort )

Men det är klart. Jag behöver ett par nya stövlar….och en ny gosig tröja skadar ju inte. Och underkläder kan man nästan aldrig ha för mycket av. Eller sköna jeans…

Och klänningar sendå.

Hihi ja ni hör ju. Hopplöst nästan men kläder är så roligt tycker jag och som sagt, det är verkligen min höst nu…med S Å mycket fint i butikerna 🙂

Fin torsdag finaste!

Julia
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så härligt att få till fin ordning särskilt när man har utrymmesbrist!

  Vi har bott några år i vårt hus och jag har blivit mycket bra på rensning, ibland känns det som att jag gör mig av med allt från garderober & lådor och så behöver det nog vara just med kläder & linneskåp för att göra plats för nya storlekar mm..

  Efter nästa arbetsvecka ska jag vara ledig & mysa hemma drygt 1 månad innan nya utmaningar tar vid med helt nytt jobb.
  Då ska vårt lilla hus fyllas på med ny energi iform av ett varv med både rensning & städning i alla vrår.
  L Ä N G T A R

  Kram Anna V

  Anonymous 2014-09-26 13:36:30
  Svara
 • Wow!!!Noe så herlig!!!!Every girls Dream…min også!!!den lekre tapeten,og så har du mange fine klær!!!
  Heldige deg!!!
  Toveklem 🙂

  toves sammensurium 2014-09-25 23:30:44 http://www.blogger.com/profile/02370575998180144500
  Svara
 • Hej Julia! Vilken ljuvligt fin step in closet du har, din duktiga man kan han! I fem-sex år har jag läst din fina blogg och jag vet faktiskt inte om jag sett den förut. Jättefin iaf. Jag har inte en utan två klädkammare i vårt sovrum, och jag planerar en uppfräschning/ minirenovering av dessa snart, detta gav mig verkligen inspiration! Men säg inget till maken, inte bästa timingen nu när vi renoverar entré och bygger veranda. Inte läge på att komma med ett nytt litet önskemål direkt.. 😉
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-09-25 19:58:08 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Kul med svar! Är det ett äldre inlägg du menar att du svarat ang starta eget? Kram

  Anna Bosiö Rosenholm 2014-09-25 14:00:19 http://www.blogger.com/profile/09751130547029046082
  Svara
 • Åh! Till en så’n garderob skulle jag säga ja tack! Vilken dag som helst!
  Kram,
  Mittlifjennyaberg.blogspot.se

  Jenny Åberg 2014-09-25 11:51:48 http://www.blogger.com/profile/07918866892736779690
  Svara
 • Vilket vackert litet utrymme för kläder<3 Kram

  Inger - Soldat Rymans Stugor 2014-09-25 08:56:48 http://www.soldatrymansstugor.blogg.se/
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind