Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Tröst, tack och ljuvlig september!

Hej söta!

Ni är fantastiska.

Jag finner en sådan tröst i all omtanke och värme. Alla hälsningar här och per mail. Att ni tar er tiden.

Tack!

Det betyder oerhört mycket för mig.

Dagen har varit en ganska så vanlig tisdag här i mitt Björsta med mestadels pappersarbete.
Lantliv var supernöjda med bilderna fick jag höra och inte undra på det. De var ju bara S Å duktiga. 

Dessa soliga varma septemberdagar vi fått är så makalöst underbara. Barnen är ute fram till middag och det känns verkligen som sensommar fortfarande.

Så det där med höstpiffet har jag inte alls tagit tag i på allvar…

Men till helgen kanske?

Har ni gjort höst hemma?

Nu ska jag återgå till det min själ behöver ikväll. Nämligen choklad och godis 😉

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Haha, jag skrattade när jag läste svaren på din utmaning på insta, om att du borde kunna massa saker för att du är lärare, lite så tänker man ju =) men jag åker på samma som kemist, nej jag vet inte vad den föreningen har för formel! =)
  Men du har ju en otrolig fördel som förälder att du läst pedagogik o didaktik! Det skulle jag vilja kunna när jag hjälper mina barn med skolarbete.

  Anonymous 2014-09-18 10:19:31
  Svara
 • Hej och fina fina du, du är underbar <3

  Min pappa har heller inget hår, han fick sin sjukdom när han var femton, efter att ha haft ”guldlockshår” med riktiga korkskruvar, axellångt och sådär sommarblont, till inget hår alls. Han är idag 62 år och har fortfarande sin peruk, i vintras fick han cancer, och jag, (den enda som kunnat prata med honom, av mina syskon,) om att det kanske är dax att kasta peruken, nu har han ju en anledning. Men han kände sig inte alls redo, inte ÄN.. Men snart 🙂
  Jag är inte rädd att min dotter eller mina syskonbarn kommer se honom som någon annan, utan mer vad dem får höra från andra, som INTE VÅGA FRÅGA honom själv, jag har hela min uppväxt blivit mobbad för att min pappa hade peruk, och det var innan jag själv visste det, det har nämligen inte varit något man pratat om hemma.

  Det jag ville ha sagt är att det finns människor som alltid kommer att göra det obekvämt och jag hoppas Belle vågar vara öppen med det när hon blir äldre, och Julia, du är en underbar Mamma, det är väl klart man blir berörd som mamma. det får man <3

  Kärlek till er!!

  // LillaMalin

  Anonymous 2014-09-17 14:18:03
  Svara
 • Läste ikapp lite och vill säga:
  1. Du är fantastiskt vacker, stark och allmänt härlig som person
  2. Faan så jobbigt det måste ha varit för dig där med småtjejernas kommentarer om Elle. MEN – detta kommer kanske att låta konstigt – kanske kommer DU att lida mer än Elle. Stötta henne, bygg hennes självkänsla, få henne att inse att hennes värde inte sitter i hårets vara eller icke-vara. Menar inte att det är enkelt alls, ville bara förmedla att ibland kan det vara en tröst att veta att barnet självt faktiskt har en förmåga att hantera större påfrestningar än föräldern som står bredvid och liksom går sönder inombords… Jag tycker du är en helt fantastisk mor, och jag tycker det är så jäkla BRA och modigt att du skriver så öppet och ärligt! Beundrar både dig och Elle!! Varma kramar!! <3 <3 <3

  Glamour-Psykologen 2014-09-17 13:27:23 http://www.blogger.com/profile/02256591467393864106
  Svara
 • Förstår att reportaget blev lyckat då du har ett ljuvligt hem<3 Kram

  Inger - Soldat Rymans Stugor 2014-09-17 09:38:27 http://www.soldatrymansstugor.blogg.se/
  Svara
 • Ser egentligen inte alls fram emot Oktober men jag längtar så tills Lantliv kommer ut, ska bli så spännande att se reportaget.
  Jag är säker på att Folk i Belles omgivning ser hennes fina inre och älskar henne som hon är med eller utan hår. Hon är för den delen söt vilket som.
  Ha en bra dag
  Kram Liselott

  Svara
 • Hej. Tänkte bara berätta om vad våra 2 tonårstjejer sa i våras när du skrev om Belles sjukdom. Jag läser din blogg och toårstjejerna gör det också ibland. Före du berättade om hennes sjukdom frågade vår 13.-åring om jag tror att Belle har någon sjukdom…jag hade undrat själv så jag svarade att ja jag tror de. Sen kom svaret ett par veckor senare och då berätta den yngre för den äldre och sen sa de åt varandra på tonåringars raka och ärliga sätt att jaha de va de hon har, men va gör de hon är ändå härligt söt och har världens största och finaste ögon! Har många gånger tänkt skriva tonåringarnas spontana kommentar till dej men inte kommit mej för….Kram till er! Helena

  Anonymous 2014-09-17 07:12:22
  Svara
 • Lite höstat har det blivit, men än leker jag sommar med trädgårdsgrävning o sånt viktigt du vet 💚😘

  Jessica 2014-09-17 05:34:53
  Svara
 • Jag förstår vad du känner och upplever. Har en son som har ett gravt funktionshinder och genom åren har vi fått många kommentarer som gjort ont i hjärtat. När syskon tvingas förklara för vuxna människor gråter hjärtat. Tyvärr vänjer man sig inte heller. Inte mkt till tröst i min kommentar, vill bara säga att jag förstår. Kram Ida- Lena

  Anonymous 2014-09-17 00:47:27
  Svara
 • Kom min beställning fram? Längtar att få min första himla kudde! 😍 då kan ja höstpiffa lite! 🙈 försöker få igång en blogg och hemsida till mitt hemmavid. Så nu är jag på gång!.. Snart iaf! 😁 kram på dog! Din Anki! 😘

  Annika Hagström 2014-09-16 21:54:37 http://www.blogger.com/profile/14176884475590852655
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind