Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

En ledsam och härlig dag på en och samma gång!

Hej vänner! 

Medmänniskor och sötaste bloggläsare man bara kan tänka sig att ha!


Jag älskar måndagar. Denna måndagen har varit härlig. Men också ledsam. Utgången kändes inte direkt som någon höjdare vid gårdagens val och känslan i kroppen var tung imorse när jag vaknade.
Nåväl. Vi sprider kunskap, kärlek, tolerans och medmänsklighet tycker jag. För det är det viktigaste som finns. Och de kalla vindarna får blåsa dit pepparn växer. Punkt.


Och så blev det tomt i mig. På Elles dansskola frågade en flicka mig om Belle tycker om att ha mössa på sig inomhus eller? 

Belle har just fått en söt liten stickad grå basker med rosett på. Som hon hade på sig.

Hon väntade inte på något svar utan frågade sedan om Belle inte har något håååår?

Jag svarade att nej hon har inget hår. Hon har en sjukdom som gör att hon inte har något hår. Redan där kände jag att luften i mig började försvinna. Jag kan inte med ord beskriva känslan jag får.
Jag hjälpte samtidigt Belle med att ta av sig skorna och då säger flickan till sin lilla kompis: Din lillasyster är mycket gulligare…

Jaha. Är det såhär det ska vara. På allvar? I dessa situationer som uppkommer. Ja de gör det mer eller mindre varje gång vi vistas ute bland människor. Så får jag den där känslan av att luften i mig tar slut. Och det svåra är då att få luft och styrka eftersom jag får en så stark känsla av att inte vilja andas samma luft…

Vi kommer att gå igenom mycket. Och jag gör mitt bästa för att ta en dag i sänder. De flesta dagar har jag en styrka i mig. Som gör att jag varken ser eller hör. Men idag blev det sådär oerhört tomt i mig. Och på ett sätt önskar jag att jag blev arg eller allra helst inte brydde mig. Men tomheten och de onda i hjärtat skulle jag helst vara utan.

Livet är ju såhär. Djup. Sorg. Allvar. Och så det där härliga. Njutbara. Roliga.

Och till det sista tillhör garanterat det faktum att vi idag avverkat dag nummer tre av julplåtningen för Lantliv. Och nu är det färdigt. OM det blev fint? Jaaa alltså hjälp så duktiga de är.


Och annars så har jag själv pysslat med butiken och nu är den välfylld med höstnyheter. Hoppas innerligt att ni ska tycka om lika mycket som jag. Här kommer några bilder på nyheterna. 

Har ni haft en bra dag?

Kram Julia


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
48kommentarer
 • Jag har också alopecia. Det är skitjobbigt. Trots att jag idag är 21 och levt med det ett tag så har jag ibland dagar då allt känns skit just pga sjukdomen. Men så måste det få vara. Livet är ibland orättvist.

  Jag har valt att gå med peruk. Jag kan glädja dig med att ifall hon skulle vilja ha peruk i framtiden när hon är äldre så finns det freedom wigs. Det är väldigt dyrt, men den är skräddarsydd och sitter på plats(!!)
  Det är en värd investering om man ska ha peruk. Jag har haft vanliga äktahårsperuker och aldrig mått så dåligt som då. Man blir så handikappad när man inte kan gå ut och det blåser lite utan att håret är på väg av etc..
  Då går jag mycket hellre utan! Och kommer kanske skippa peruken om några år, men nu med skola och allt så väljer jag att mörka min sjukdom med peruken i alla fall.
  Stor kram till dig och din bedårande dotter! (Jag tror det bara är vi med välskapta, nätta huvud och som är söta utan hår som får denna sjukdomen!)

  Alexandra 2014-09-29 21:43:44
  Svara
 • Er lilla rosenknopp är ju såå söt.Det gör ont i mig att höra om andras klumpighet och låga tolerans mot de som på nått sätt sticker ut ur mängden. Eftersom jag själv lever med alopecia förstår jag att Belle kommer gå igenom det här igen…och igen. Det gör bara så mycket mer ont när det drabbar barn. Jag brukade aldrig tala om min alopecia när det inte syntes. Dvs under perioder då jag har massor med hår. Men sen du skrev om Belle så har jag tänkt att fasiken det är dags att avdramatisera det och faktiskt berätta om alopecia. Så nu nämner jag det lite nu och då. Jag tycker faktiskt man kan säga. -Hon har något som heter alopecia å då har man inget hår! men det är inte farligt. Vi ser alla olika ut men man förstår med de vindar som blåser genom sverige så blir det ju inte enklare för oss som sticker ut.

  Terese 2014-09-19 12:54:51
  Svara
 • Hej
  Klart det svider vid kommentarer som man inte tror ska komma särskilt inte från barn…
  Den enda tröst i det hela är att barn säger iallafall vad de tänker och på deras tankar och frågor kan man ge svar och förklara även om det är tungt.
  Ungdomar och vuxna stirrar och tänker istället för att fråga och det kan vara svårare att hantera.
  Hoppas verkligen ni finner styrkan att bemöta alla frågor och blickar men det tror jag att ni kommer fixa!!
  Härliga bilder bjuder du på som alltid!!!
  Kram Marith

  vardagsvitt 2014-09-18 19:24:36 http://www.blogger.com/profile/16543643430474055811
  Svara
 • hej finaste julia.barn kan vara väldigt rakt på om dom ser ngt.men som förälder måste man verkligen lära sina barn att vi alla är olika ,både till färg,nationalitet,mm mm.sträck på dej och känn dej stolt som har så underbara barn och underbar man.känner dej inte men du/ni verkar så naturliga och fina mvh lilla jag från småland,kramar

  Anonymous 2014-09-18 18:30:36
  Svara
 • hej finaste julia.barn kan vara väldigt rakt på om dom ser ngt.men som förälder måste man verkligen lära sina barn att vi alla är olika ,både till färg,nationalitet,mm mm.sträck på dej och känn dej stolt som har så underbara barn och underbar man.känner dej inte men du/ni verkar så naturliga och fina mvh lilla jag från småland,kramar

  Anonymous 2014-09-18 18:30:35
  Svara
 • det gör ont i mig att läsa… ont i ett mammahjärta….jag känner hur viktigt det är för alla föräldrar att tidigt lära sina barn empati och hur man uppför sig. det här ska jag ta med mig. och er lilla tös är helt underbart ljuvlig. har tänkt på det tusentals gånger då jag kikat in i bloggen. vilken ljuvlig liten flicka påminner om min egen diamant. ALLA barn är unika och vackra.

  malin H 2014-09-18 08:16:26 http://www.sanning.se/
  Svara
 • Souvent silencieuse, je passe néanmoins chaque jour et aujourd’hui j’ai juste envie de vous envoyer mes plus amicales pensées de Belgique

  Svara
 • Mammahjärtat gråter när jag läser om Bells möte på dansskolan. Vi vill ju att våra barn bara skall möta kärlek. Vi som är vuxna inser ju dessutom att denna typ av händelser kommer att inträffa igen och igen.

  Vet inte hur jag skall få fram min tanke på rätt sätt men jag tror att en uppväxt utan att bli bedömd som söt kan leda till att man blir starkare på insidan. Särskilt när man, som Bell, har en trygg och kärleksfull familj omkring sig. Söt blir ju gärna synonymt med bräcklig och det bemötandet tror jag skadar många små flickor på ett annat sätt.

  Tror också att det är en fördel att sjukdomen debuterat så tidigt. Bell kommer ju att alltid ha varit lika hårlös som fantastiskt i sin egen uppfattning.

  Stor kram till dig!
  /mia

  Anonymous 2014-09-17 00:14:09
  Svara
 • Gör ont i hjärtat att läsa detta, hur måste det då inte känts för dig som mamma i den stunden… Som ni redan vet, hon är så fin lilla Belle. Kram Katarina

  Anonymous 2014-09-16 21:09:14
  Svara
 • Lilla rosenknoppen,man är ju mamma och lejoninna samma gång när det gäller ens barn. Men det lilla vackra barnet kommer att växa till en stark kvinna, var så säker på det! Kram Niina + en extra kram ruusunnupulle!

  Niinas nytt o nött 2014-09-16 20:24:48 http://niinasnyttonott.blogspot.se/
  Svara
 • Ja visst är det ledsamt hur människor tänker, beter sig och hur de behandlar andra människor. Lite mer kärlek bland människor och lite mindre hat skulle man ju önska mest av allt just nu i världen.
  Förstår att det känns i hjärtat att få höra dessa kommentarer. Varm kram till dig.
  Och ett stort grattis i efterskott!
  Hoppas att du hade en toppen födelsedagshelg. Spännande med reportaget också! Mycket jag missat under några dagar.. 🙂
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-09-16 20:16:33 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Men usch.

  Belle som är så fin! Och du finaste mamman.

  Stor kram till dig…och Belle såklart!

  Linzoshouse 2014-09-16 19:55:05 http://www.blogger.com/profile/01715834432839724349
  Svara
 • Du skriver så vackert och mitt mammahjärta snörper sig. Kan bara snudda vid tanken på hur det känns som mamma i den situationen. Även fast man vet att barn inte alltid förstår hur de uttrycker sig eller hur de tolkas. Ens barn vill man skydda från allt som ev kan göra lite ont .

  Din söta lilla Belle har den finaste mamman hon kan ha!
  Kramar fredrika

  Svara
 • Barn undrar och uttrycker sig gärna ärligt och utan krusiduller. Men de är inte medvetet elaka utan försöker bara förstå något de aldrig sett förut. När Belle får kompisar så kommer de att först undra men sedan bara se hennes personlighet.Så,fungerar vi ju alla! Man ska inte döma efter utseendet men det är det första intrycket. Kan nog vara toppen om du eller din man berättar för kommande barngrupper och/eller på ett föräldramöte så att alla vet vad det handlar om.

  Annika 2014-09-16 15:25:33
  Svara
 • Vill bara säga att din lilla dotter är så bedårande söt och vacker! Jag känner en tjej (idag vuxen) som haft samma sjukdom sedan hon var liten. Och även om jag förstått att det i perioder varit jobbigt för henne så har hon alltid varit väldigt omtyckt av vänner och någon som många sett upp till och beundrat och velat vara lik. Och hon har blivit en trygg, levnadsglad och ”lycklig” vuxen. Idag har hon sökt väldigt mycket kunskap om denna sjukdom och fått kontakt med någon alternativ behandling där hon fått byta kost och jobba med livstilsförändringar, och jag tror att det har påverkat henne väldigt positivt och gett hopp om förändring. Jag önskar dig och er allt gott! Stor kram

  Anonymous 2014-09-16 15:14:09
  Svara
 • Känner din smärta. Stora tårar trillar men det hjälper ju inte dig😞Önskar så att världen var mindre fixerad av utseende. Att se den lilla människan borde räcka långt…stor kram från Malin Green

  Anonymous 2014-09-16 14:35:52
  Svara
 • Hej Julia! jag är oxå upprörd över valutgången, men efter att ha lyssnat på RingP1 bla känner jag mig betydligt lugnare, då både invandrare o lastbilschaufförer röstat på SD av olika anledningar dock ej rasistiska, men uppenbarligen utan bättre vetande! men det gör mig ändå trygg att tro att 13% av Sverige inte rasister. tragiskt är det isf.

  Angående kommentarer om Bell tycker jag att det är oförskämt o inget du/hon ska behöva ta, ok kanske från en 3åring men som förälder har man ansvar att uppfostra sina barn, vi har pratat mycket om hur man behandlar varandra o vad man inte får säga mm, men många barn är oförskämda o framförallt föräldrar som inte ”hör” och då slipper ta ansvar.
  Jag förstår hur du känner o det kommer vara så bitvis hela livet, förhoppningsvis mest för dig, jag hoppas o tror att Bell kommer att hitta sätt att hantera detta. Även elle kommer att bli bedömd o granskad, hennes självkänsla kommer att prövas hårt, skolåren är en tuff period. därför är stöd från familj o vänner så viktig för grundtryggheten för alla barn. Med ert stöd kommer det gå bra både för Elle o Bell!

  Anonymous 2014-09-16 14:06:50
  Svara
 • Det där är så svårt, så känsligt. Det måste kännas som ett slag i magen. Jag är själv förälder och minsta lilla som gäller ens barn kan få en att känna sådan sorg inför vissa ordval och handlingar. Man vill ju sitt barn det bästa. Belle förstår inte nu, men kommer mest troligt att få förklara och stå upp över hennes sjukdom framöver. Speciellt som tjej också där håret är en sån central del av ens utseende. Men dock inte ens personlighet!! Den sitter inte i utseendet. Vad ska man säga för att du ska må bättre i själen?! Det är svårt.. det finns det nog inga svar på. Jag känner med dig och din familj. Barn är ju ”ärliga” och tänker inte på konsekvenserna av sitt handlade. Därför är det ju jätteviktigt att vi föräldrar har en stor roll i detta. Jag tror inte heller att det är fel att man säger till barn som påpekar saker att det kan göra andra ledsna. Hur ska de annars veta. Och ju äldre de blir desto bättre förstår de förhoppningsvis. Frågor om hennes hår är ju en sak men det jobbiga är ju när de lägger till att någon är mycket sötare än henne osv just pga det.

  Dock är det ju väldigt sorgligt att vuxna människor uttrycker sig illa. Jag är just nu gravid och då kan man tydligen påpeka precis vad som helst om ens utseende. Sånt som ingen vågar säga annars, men som verkar kännas helt okej att säga när någon är gravid. Det är ju inte så att man är mindre känslig när hormonerna svallar över så det borde ju vara tvärt om. Kan inte andra människor bara acceptera varandra så som de är.

  Kram till dig Julia! /Josefin

  Villa Carl Larsson 2014-09-16 12:31:24 http://www.blogger.com/profile/13461628291870847158
  Svara
 • Hej! Om du orkar – så tycker jag att du ska säga till flickans föräldrar. Barn provar sig fram, om det var min dotter skulle jag vilja veta att hon sagt så för att kunna prata mera om det som verkligen räknas, nämligen INSIDAN. Förhoppningsvis kunna ge henne mer fokus på det. Sen att Belle är hur söt som helst, det är ju uppenbart. Kram till dig! Anna

  Anonymous 2014-09-16 12:21:17
  Svara
 • Det gör en aningen ont i magen av att läsa detta. Nu har inte jag egna barn – men jag är äldst utav 8 barn och den yngsta är bara 5 år.

  Min syster föddes med en ögonsjukdom som heter Nystagmus vilket gör henne nästan helt blind på ena ögat och en annan sida av sjukdomen är att hennes ögon darrar – konstant. När hon försökte fixera ögonen för att slippa de fula sakerna som sas om henne skakade hennes huvud istället.

  Min lillebror på 5 blir slagen på dagis för att han ännu inte pratar lika rent och bra som de andra barnen…

  Det knäcker stora systers hjärta.

  Det enda jag tror går att göra i dessa lägen är att ge dom en tryggt, varmt och stabilt hem där dom får all den bekräftelse en människa kan behöva. Ge dom en borg att komma hem till när världen utanför känns kall och hård.
  Ge dom en miljö som styrs av rutiner och traditioner och går runt på värme och kärlek. Där det är okej att vara precis den fan man föddes till!!

  Att hjälpa dem att växa upp till starka individer som vet att stark är att stå upp för orättvisor och annorlunda är unikt och vackert. Att ge dom en känsla av integritet där dom inte behöver söka efter bekräftelse någon annanstans än den dom får varje dag hemma eller av sig själv.

  Att varje dag förklara för dom att de är de mest roliga, underbara, fantasifulla personerna som finns – för att det yttre egentligen inte spelar någon som helst roll.

  Gud vad jag svamlar – men bara av den känsla din blogg och dina val av ord och formuleringar ger oss skulle jag vilja våga säga att dina barn kommer att växa upp och bli så underbart varma och mysiga människor.
  Människor som inte följer strömmen utan gör det som känns rätt för dom.

  Jag bara vet det – deras mamma är ju sån 🙂

  Och vem vet – lilla Belle kanske växer upp och blir någon som kommer att arbeta med detta när hon blir stor där hon berör många många fler.

  Jag vill välja mina ord varsamt här men det kan vara så att detta är menat för något större 🙂

  Även om det gör ont just nu och det enda man vill göra är att tappa det en stund och börja skälla ut barn som inte ens når upp till knäna 😛

  Nu – färdig svamlat! 🙂

  Stor kram

  Emma 2014-09-16 10:35:44 http://ambivalenthome.myshowroom.se/
  Svara
 • många varma kramar till dig och din familj Julia
  Kram Jennifer

  Anonymous 2014-09-16 10:22:17
  Svara
 • Kram till er! Förstår det känns tungt, men hon är ju fullständigt bedårande…

  Och apropå Lantliv vill jag bara saga vad duktig DU är! Ert fantastiska hem, med alla dessa detaljer som ögonen fastnar på.

  Anonymous 2014-09-16 10:12:07
  Svara
 • En stor och varm kram till er alla, fina Julia, det kommer att gå bra ska du se<3

  Inger - Soldat Rymans Stugor 2014-09-16 09:25:34 http://www.soldatrymansstugor.blogg.se/
  Svara
 • Många varma kramar till dig och din fina familj <3

  Så gott som 2014-09-16 07:08:45 http://www.blogger.com/profile/16832727219392846368
  Svara
 • Varmaste kramar till dig fina Julia
  Du har så fina barn och familj!
  Ha en fin dag

  vitadrömmarobusigabarn 2014-09-16 05:43:44 http://www.blogger.com/profile/03544203011403349126
  Svara
 • Hej Julia! Har läst din fantastiska blogg i många år i tystnad. Min äldsta dotter föddes med LKG ( läpp käk gomspalt). Första månaderna i hennes liv var hon ej opererad utan hade öppen spalt från näsan genom läppen. Vi bestämde oss för att inte stänga oss inne, har nog aldrig varit ute bland folk så mycket som
  då. Även om det var jobbigt med blickar och kommentarer så i efterhand känns det som det bästa vi gjort, inte dölja ngt, vara öppen och prata om det. Dels för att bearbeta själv, dels för barnets skull. Döljer man det blir det som att man skäms. vi har alltid pratat om det mycket, idag kan vi skoja om det, att när hon var liten hade hon bara en näsborre, efter operationen kunde hon sticka ut tungan genom näsan osv. Hon är idag åtta år och visst ser hon annorlunda ut. Hon kan svara på frågor och kommentarer, det viktigaste är att man är ärlig och öppen med det. Jag upplever att öppenheten gjort att hon har fått en god självkänsla och självbild samt att det inte finns frågetecken frän barn och vuxna i hennes närhet om att det är ngt vi döljer eller skäms över.
  Så mitt bästa råd är öppenhet! Jag känner med dig om klumpen i magen, den kommer och går men med åren är den nästan helt borta. Önskar er lycka till! Kram från mig /K

  Anonymous 2014-09-16 02:30:15
  Svara
 • Vad tråkigt att höra! Det gör ont i mig och jag blir berörd av dina ord. Att det ska behöva vara såhär. Och valet ja… Det var oerhört tungt att kliva upp i morse. Arg, frustrerad och besviken. Vilket samhälle vill vi ha egentligen?
  Styrkekram till dig

  Gabriella 2014-09-15 23:00:34 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Styrkekramar. Själv fick jag vid dagishämtning förra veckan höra av en liten kille att ”jag kommer aldrig vara kompis med honom för han är så dum”, om min nyinskolade nyblivna treåring, som är världens bästa goaste snällaste käraste jag har. Det var nästan så tårarna kom. Hur svarar man ett barn på sådant när man känner sig som ett barn själv? Det är väl det som är att vara vuxen och förälder… vara stark helt enkelt. Men det är sannerligen inte lätt alla gånger.

  Andrea Kindstrand 2014-09-15 22:50:42 http://www.blogger.com/profile/14324191484046900655
  Svara
 • Har nyligen börjat följa din blogg. Ditt inlägg idag berörde mig verkligen. Tack för att du skriver om det som är viktigt. På riktigt. Och förstås för alla inspirerande bilder på allt vackert i din närhet.

  Anonymous 2014-09-15 21:39:59
  Svara
 • Det gör ont och jag önskar jag kunde säga nåt som tog bort all smärta..men det går ju inte.
  Därför tänker jag aldrig döma någon efter utseende eller rykte och jag hoppas jag kan lära mitt barn detsamma…min pojke har en förskolekamrat som inte kan gå ordentligt, det kanske låter illa, men jag ser det som en förmån att ha honom i vår förskolegrupp – han kan hjälpa mig att lära min son att vara fördomsfri. Alla dessa fina barn som drabbats av motgångar tidigt i livet, jag känner så för dom och jag tänker stå bakom varenda en!

  Josefin 2014-09-15 21:36:07
  Svara
 • Den där smärtan man känner när någon är elak mot ens barn! Som jag förstår att du får uthärda ganska ofta… Det känns så futtigt att skicka en cyberkram, men dina berättelser om Belle får mig att fundera över mitt beteende och hur jag ska lära mina barn att se bortom det som kan förvåna dem. Och att försöka föreställa sig hur blickar eller omdömen känns för den som får ta emot dem gång efter gång.
  Kanske är det fler som tänker så tack vare dina inlägg!?

  Så; stor kram till dig och till Belle!
  Jenny
  Mittlifjennyaberg.blogspot.se

  Jenny Åberg 2014-09-15 21:34:22 http://www.blogger.com/profile/07918866892736779690
  Svara
 • Med eller utan hår så är hon ditt vackra barn!
  Det kommer alltid finnas folk som frågar och undrar, men
  Res på dig var stolt att just du fått en ljuvlig liten flicka!

  Sofie 2014-09-15 21:29:21
  Svara
 • Åhh så jag känner för er. Så jobbigt o man vill ju skydda sina barn från ALLT ont! Så är det! För att nu komma till lite yta. Sjalen! Vacker! Men huu huuu för dyr för min plånbok den.. Synd:( kram KarolinaM

  Anonymous 2014-09-15 21:22:13
  Svara
 • Åh vad jag känner med dig! Barn säger oftast rakt ut vad de tycker utan att tänka sig för.
  Om JAG var i din situation skulle jag faktiskt fundera på en riktigt fin peruk till din dotter istället för mössa… FÖRLÅT om jag trampar på ömma tår och ger mig in på okänt vatten!! Har ni funderat/pratat om det? Det har ni säkert gjort.. Jag tänker dramförallt för att hon ska slippa nyfikna människors blickar och viskningar samt frågor. Som barn vill man ju smälta in och vara precis som alla andra och framförallt för flickor är ju håret oftast väldigt viktigt.
  Min granne har samma sjukdom som din dotter och tappade sitt hår för några år sedan och hon tog beslutet att se ut som hon är naturligt och har aldrig använt peruk. Vilket jag tror måste vara jobbigt med ständiga blickar då hon ser sjuk ut. Man måste vara stark tror jag för att ta det beslutet! Jag hade inte klarat det! Och jag minns att jag hade svårt för att träffa henne i början då jag var orolig att det såg ut som om jag stirrade när jag bara ville säga hej!

  Det enda viktiga att ta hänsyn till är vad din dotter vill.
  Måste även tillägga att din dotter är så ljuvligt söt precis som hon är!!

  Varma kramar!

  Anonymous 2014-09-15 21:21:10
  Svara
 • Underbara Julia.. Mitt hjärta brister! Och jag förstår att luften din tar slut <3 fy bubblan! Så hemskt! Men med dig som mamma kommer Belle växa upp med sådan trygghet och veta att hon är fantastiskt vacker! På in och utsida! Men nog kommer det komma tuffa stunder, men med eran fina trygga grund kommer ni ta er igenom allt! All kärlek till er!!

  Svara
 • Jag blir matt och funderar var flickan ”lärt sig” att prata på det sättet…. Föräldrars sätt att prata om andra smittar lätt av på barnen…. Min mellankille pratar ofta om hur just tjejerna i hans klass (första) bedömer och delar ut kritik om hur andra barn ser ut. Mkt ledsamt… Det bästa man kan göra är att stärka sina barn och svara tillbaka så trevligt man kan. Massor av kramar från Jenny (VillaHemma)

  Anonymous 2014-09-15 20:52:33
  Svara
 • Kram 💜

  Flickan på landet 2014-09-15 20:50:45 http://www.blogger.com/profile/17012812963958815897
  Svara
 • Det är inte lätt att ha barn som är annorlunda, har själv barn som haft resurs i skolan pga av olika problematik. Vi har möts av många elaka kommentarer både avbrann och vuxna och det gör så enormt ont och man orkar inte alltid vara stark. Som tröst kan jag bara säga att som vuxna blir dessa barn starka, ödmjuka och omtänksamma. Er lilla Belle är så söt, och dina inlägg berör! Med vänlig hälsning, Susanne

  Anonymous 2014-09-15 20:48:22
  Svara
 • Hej! Julia
  Man blir verkligen tagen av det du skriver om vad den lilla tjejen sa till dig om Belle. Känns overkligt Att mindre barn säger så där elaka saker. Förstår Att du blir ledsen..om du har orken nästa ggr kanske du kan säga till andra barn när de säger så där. Att du inte tycker att man säger så där (att din lillasyster är sötare) utan att ni blir ledsna och tänk om någon skulle säga sådär till dig om du inte hade nåt hår när du hade en Sjukdom. Jag tror att det är viktigt..om man kan och orkar.:) stor kram Kamilla

  Anonymous 2014-09-15 20:42:31
  Svara
 • Vännen min! Önskar jag kunde sudda och göra bra igen. Belle har världens finaste familj och av det kommer hon att bli världens starkaste!
  Jag brukar försöka tänka att det förmodligen är mer synd om dem som sårar, de har förmodligen i te fått så mycket kärlek att de kan dela med sig av den. Men om vi ler och ger så kommer kanske världen snart göra detsamma ✊✊🙈😚

  Jessica 2014-09-15 20:37:27
  Svara
 • Smärtar i mitt hjärta att höra. Underbara lilla Belle, hon är den ljuvligaste virvelvinden! Önskar jag kunde ge dig en bamsekram och styrka att bara kunna släppa orden.
  Belle är en tuff liten tjej <3

  Och vilka nyheter denna måndagen. Maj god!!
  Julia, du är bäst!
  Stor kramis

  AnnCatrin 2014-09-15 20:36:05 http://anncatrins.se/
  Svara
 • Tråkigt tråkigt! Blir så ledsen! Sänder många kramar till dig/er <3

  My silver linings 2014-09-15 20:35:56 http://www.blogger.com/profile/04484163149211856341
  Svara
 • Goa fina du! Du har världens finaste barn! Sååå otroligt charmiga och söta. Hittar inte det jag vill säga..allt kommer låta simpelt. Men jag är så glad att jag träffat er, och herregud!..om jag kunde berätta för världen, vilken grymt underbar känsla man fick i själen efter att ha mött er. Tack för att du och din familj finns! Puss 😘

  Annika Hagström 2014-09-15 20:33:21 http://www.blogger.com/profile/14176884475590852655
  Svara
 • Fy för valet och kommentaren idag. Ja en allmänt tung dag idag.
  Styrke kram till er!

  Anna

  Daniel Rosenholm 2014-09-15 20:32:48 http://www.blogger.com/profile/09951214864062477058
  Svara
 • Kram <3

  Anonymous 2014-09-15 20:27:20
  Svara
 • Kära Julia!
  Om jag kunde ge dig en kram just nu.
  Orden fattas mig, men jag hoppas att ni kan ta bort detta. Er lilla Belle är den vackraste lilla rosenknopp man kan tänka sig.
  Verkligen.
  Kraaaam Anna

  Ekenäsliv 2014-09-15 20:22:42 http://www.ekenasliv.se/
  Svara
 • Vissa dagar känner man sig inte stark och då tar vissa ord så mycket hårdare. Massa kramar till dig!!

  Guuud vilka fina bilder! Så klara! Har du nytt objektiv eller redigerat dem annorlunda? Tjusigt!!

  Varma kramar

  Pernilla m 2014-09-15 20:21:38
  Svara
 • Nämen usch vad tråkigt…tänk att det faktiskt börjar så tidigt..att man är taskig mot varann! Fick just (4månader sen) diagnosen Alopecia och äger nu inget hår alls – men kan tänka mig att ni / Belle får gå igenom en hel del; men vet du att hon är såå vacker så som hon är (med eller utan hår) och de som inte ser det är inte värd att ödsla tid på! Fin måndag till er* Kramis*

  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind