Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Idag har vi gjort stan!

Maffiga kristallkronor och ja allt är ju maffigt och stort i mina och särskilt Elles små ögon…
Ni vet och minns känslan? Allt var så så s t o r t när man var liten.

Provrum är inte lika magiskt. Men idag hade jag tur. Det fanns osannolikt mycket fint i alla butiker vi trillade in i och de var nästan tur att vi hade en tid att passa hem. Jag och Elle.
Här provade jag en supersöt spetsblus/top inne på Zara och det blev ett köp. 

Och här blev det ”så inte alls magiskt” så att det var inte klokt. Jag blev instängd. Jag hade det liksom på känn att det här provrummet är inte helt riktigt. Men tänkte att vad tusan. Det är väl såhär det är. Här inne i stan *haha*. Märkliga omålade dörrar och provrum. Alltså det var nog så det var men jag blev instängd för det. 
Låset hakade sig och efter lite svett och panik fick jag till slut upp eländet. Så är ni in inne på Cos. Undvik den mellersta provhytten på övervåningen men köp för jösse namn tröjan jag har på mig. Stickad, puffärm, 100% bomull och den var så fin att jag slog till på en puderfärgad också 😉 Elle som satt utanför och konverserade med ett par damer hann inte inse paniksituationen tack och lov. 

Väskhimmelen delux. Näst sista anhalten på vår lilla stadstripp.
Här fick Elle tydliga restriktioner om att inte pilla så mycket och  bara ta det lite allmänt lugnt sådär. 
Jag strosade runt och försvann in i en slags väskdimma. Och allt var så tyst. Elle är inte tyst. Någonsin. 
Oerhört märkligt. Med tystnaden…
Så jag insåg att detta måste jag ju snabbt som tusan reda ut. Sitter Elle där på sin hänvisade plats och bara beundrar alla vackra väskor i all still och tysthet tro…?
Nej.
Jag fann henne i nischen. Precis framför själva entrén. Där alla kunder stiger in. I blickfånget.
Där låg hon och vilade sig. Oerhört avslappnad och tillfreds med fluffiga mattan under sig på bästa platsen i butiken. Raklång. Benen ut så långt de nu kan sträcka sig åt olika håll. Händerna under huvudet.

Nåväl. Ut kom vi. Elle har slagit in paketet med presenten som Carlos köpt. De var djupt imponerade av sötrosetten Elle knöt. Och jag är nöjd. Mer än nöjd. Det brukar bli så bra när man får välja sina presenter själv 😉

Avslutningsvis så tog vi en glass med tillbehör. Vi hade redan i förväg bestämt att de där med lunch skippar vi. Så vi har ätit godsaker dagen lång och haft en så himla himla fin tjejdag jag och Elle. På tumis.

Ja ni ser. Sötsaker sötsaker sötsaker…

Väl hemma hann jag som hastigast prova Zaratoppen och den blev ju så fin tycker jag.
Och jag hade fått blomsterbud. Med en hälsning som gick rakt in i mitt hjärta. 
Och till kvällsmat svängde vi ihop pizzor som vi åt i sällskap med familj och bästa sommargrannen.

Hej sötaste!

Nej nu är jag så trött att jag snart somnar ståendes…

Hoppas ni haft en riktigt fin lördag!

Det har jag! I stan med Elle.

Morgondagens plan. Val. Svampskogen. Och födelsedag.

Det blir en himla bra dag det.

puss

Julia


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • STORT grattis på födelsedagen!

  Erika Kansson 2014-09-14 16:54:34
  Svara
 • Så himla mysigt det såg ut 🙂 och stort grattis på din dag! Kraam

  Charlotte 2014-09-14 12:20:22
  Svara
 • Å var hittar jag bild på den i din blogg?
  Nettan

  Anonymous 2014-09-14 07:15:10
  Svara
 • Härlig resa vacker blus!!

  DU vad hade du för bakmaskin? Märke? Ska köpa en ny.

  Kram Nettan

  Anonymous 2014-09-14 07:14:11
  Svara
 • Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  Anonymous 2014-09-14 05:51:43
  Svara
 • Finaste flickor vilken underbar dag! Längtar tills jag får träffa er 😍 ha nu den bästa av dagar, din dag måste ju bara bli splended! 🎈😘

  Jessica 2014-09-14 05:19:45
  Svara
 • Ha, ha, ha Vilken härlig tjej Elle verkar vara 😀 Låter precis som min mellersta som snart blir 6 år och är som ett popcorn med kolsyra 😀 Så härlig och självklar i allt och med ett självförtroende gjort av granit! 🙂

  Härlig dag ni haft! Grattis på födelsedagen och tack för en fin blogg!!!

  Jessica E 2014-09-13 22:54:58
  Svara
 • Å ser ut som dere to har hatt en magisk dag i byen 🙂 Alltid bra å velge gaver selv 🙂 Vi var i Sveits i sommer på min bursdag og da fikk jeg en LV speedy av min kjære mann og to gutter, så heldige vi er vi damer 🙂 Vesker er bare så gøy å kjøpe, særlig det å vente og spare, og ønske seg noe skikkelig fint i god kvalitet. Ha en super bursdag, søte du. Klem

  Anonymous 2014-09-13 22:15:01
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind