Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Korgkärlek!

Korgar korgar korgar! Älskar älskar älskar!
Och särskilt korgar tillverkade i naturmaterial. Tycker att de blir så ombonat och mysigt med den här naturfärgen hemma hos oss som har det så ljust i övrigt.

Vi har korgar typ överallt. Det är nog ett av mina bästa inredningstips. Att ha korgar lite här och var. Fint och så himlans praktiskt.
Så gällande korgar och kuddar. Det finns inga som helst begränsningar att ta hänsyn till alls faktiskt. Jag menar stolar kan man ju inte ha allt för många av. Eller bord. Det får man inte plats med.  Ja ni förstår hur jag tänker 😉 …? Men en korgar och kuddar kan man alltid alltid peta in lite varstans 😉

Så det får bli dagens lilla korgtips. Supersnygg handflätad korg med handtag som faktiskt är T V Å korgar i en! Ser ni? Hur fiffigt är inte det 🙂 ? Lagom variation för mig som ogillar allt för mycket förändringar *hihi*.

Godkväll ( snart natti ) !

Tack! Ni är så himla fina och omtänksamma och snälla. 

Önskar att jag kunde berätta för Belle om allt fint som skrivits…Men mest betydelsefullt idag är de ju för mig. Att jag kan dela med mig och känna mig alldeles trygg i att göra det.

Ok, vet ni att de är fest här i Björsta varje dag just nu. Det känns som att budbilarna avlöser varandra här en efter en.

Och jag öppnar upp kartonger och blir alldeles till mig av allt fint.

Nu allra senast så kom denna korgen. Korgkärlek!

Bakom skymtar ni mitt lilla mooadboardsprojekt eller ja jag kallar den för min inspirationstavla. Jag är i stort behov av den så jag gärna river ur bilder och ibland behöver få lite struktur på mina projekt och tankar kring inredning.

Mer om den en annan dag. 

Hoppas ni sover riktigt sött så ses vi imorgon igen :)!

kram

Julia

Ps, nu kan man förhandsboka sig en plåtburk om man så vill. Jag förväntas få en leverans nästa vecka.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!