Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Snyggaste kalendern för 2015…

Hej sötaste!

Fredagsfeelingen är på topp här kan jag meddela. Så himla mysigt med helg efter ett långt sommarlov och en vecka av vardag.

Solen skiner, hemmet är fredags och helgpiffat, kylen fylld och allt är sådär himla heligt idag. Med hösten (sensommaren…?)och vardagen kom energin och inspirationen.

Idag fylls min lilla butik med nyheter. Världsfina sådana om ni frågar mig som valt ut de omsorgsfullt  😉

Först ut är denna supersnygga kalendern för år 2015. Bilderna är så ju så vansinnigt fina att jag redan ställt fram min egen och när nästa år passerat så får det bli ett par tavlor…

Om någon känner sig shoppingsugen på just denna men ändå vill kolla av resterande nyheter likväl så går det alldeles ypperligt att beställa kalendern och sedan fylla på med en till order om man nu skulle råka hitta något fint 🙂

Nu ska jag snart hämta barnen med små vänner i olika omgångar då deras scheman ser olika ut detta året. Kundbesök är också inbokat till eftermiddagen så jag fyller på butiken ikväll igen när jag får lite tid över.

Ses sen 🙂

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!