Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Kapplycka, båthämt och en fantastiskt fin dag!

Ja åh vilken dag!

Carlos åkte iväg tiiiidigt imorse för att hämta vår sprillans nya båt. Så nu är han påväg hem igen och det ska bli himla fint att få sjösätta pärlan till våren.Vi bytte kabin mot en öppen variant med en mysig ruff istället.

Carlos trodde att han skulle hämta båten i ett kick. Det blev inte i ett kick ( det skulle tydligen ta max ett par timmar att ta sig till staden där båten fanns).

Båten är köpt i Växjö.

Vi bor i Ösmo.

Det tar en ungefär 5-6 timmar att åka till Växjö från oss.

Geografifadäsen får faktiskt C stå för helt *haha*

Nåväl.

Jag har packat upp nytt och fotat och fixat.
Och njutit av allt. Och solen sken precis lagom mycket så att bilderna jag tog blev skarpa och fina så gott som iallafall. Min kamera har nog gjort sitt…så det får nog bli en framtida investering tror jag.

Och veckohandlat har vi gjort. Och torsdagsstädat.

Och det allra bästa. Hittat mina drömmars vinterkappa. OM ni visste hur länge jag letat. Nu hoppas jag att den är lika fin som på bild. Återkommer gällande det. För visst är det svårt att hitta den alldeles perfekta vinterkappan? Eller är det bara jag som är krånglig tro…

Den är ivägskickad iallafall från butiken och har jag tur kommer den redan imorgon *hoppas hoppas jag är ju förväntansfull som ett litet barn här nu*.

Utifall att barnen somnar vackert och stillsamt innan jag själv gör det så ska ni får mitt superduper recept på chokladbollar som utlovat. Annars får ni härda ut 😉

puss

Julia

Ps, ett litet glammigt tips får det bli idag. Jag älskar guld och paljetter. Lite lagom sådär så att säga. 

Armbandet fann jag efter ett hett tips av en väninna på HM.

Och t-shirt i mörkgrått av 100% skön lin med svalor av paljetter är inhandlad på Lindex.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Oj så du hunnit med mycket idag! Själv har jag varit på lunch och fika med goa mammor och barn från vår föräldragrupp. Hämtat hem ett skåp och haft ambitionen att både handla och städa, men det får bli imorgon istället. 🙂
  Fina lyxiga modefavvosar du visar!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-08-21 20:55:07 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • 💙

  Jessica 2014-08-21 19:05:59
  Svara
 • Ha, ha, det där var ju faktiskt kul! Jag har min far samt min bror med familj boende i Ösmo och själv bor jag ca 8 mil söder om Växjö 😮
  Jag förstår att Carlos blev snopen om han trodde att det skulle ta ett par timmar.
  Ha dé gott. Kram, Catarina

  Svara
 • Tack för en fin blogg med trevlig ton och bra tips! Du har fin smak och känsla för det vackra! Köpte också den blåvita klänningen som du visade häromdagen och jag fick många komplimanger för den på jobbet idag! 🙂 Ha en fin helg!
  Hälsn
  Karin

  Anonymous 2014-08-21 18:37:39
  Svara
 • Så kul med en ny båt! Och spännande med jackan! Jag har blivit kär i en från Boomerang och hoppas på en tur till Karlstad på söndag för att prova! 🙂

  Ha en fin kväll!

  Ansku

  Svara
 • Då har Carlos haft en tripp ner till Småland idag 😀 Här är ännu en från de trakterna, haha och vi som var uppe i Stockholm sön-tis.. vi kunde ju tagit båten med oss upp och samtidigt besökt din ljuvliga butik. Två flugor i en smäll 😛 attans!

  Livsfarliga dagar som väntar med alla nyheter 😀
  kramis

  AnnCatrin 2014-08-21 18:21:42 http://anncatrins.se/
  Svara
 • Apropå Växjö har du en läsare därifrån! Tack för en fin blogg 🙂 Johanna

  Anonymous 2014-08-21 18:18:44
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!