Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Favvoklänningen just nu, svalor, paljetter och världens finaste paraply!Hej sötaste!

Hur har lördagen varit?

Vi har varit iväg till Sickla för lite biomys. Det var Belles första Biobesök och det gick ju skapligt fint faktiskt. Hon mumsade på av alla godsaker och tyckte det var mysigt i ungefär en timma sedan ledsnade hon och ville gå till bilen. Sagt och gjort, Carlos gick ut med henne och kort därefter kom jag och barnen också då filmen inte var så mycket längre än så ( Pettson & Findus ) ( som för övrigt var helt ok men inte mycket mer än så, den största behållningen var just gulliga Findus. Det andra hade jag klarat mig utan 😉 )

Precis innan vi skulle gå upp till salongen så kom en tjej fram med världens finaste lilla mage. Så himla fint och gulligt och snällt. Hon berättade att hon följer min blogg och tycker om den väldigt mycket och jag blev verkligen S Å glad. Så tack finaste du och all lycka till dig nu! Det betydde mycket för mig att du kom fram!

Jag blir så himla paff varje gång det händer. Men enormt glad och tacksam. Jag tycker att det är modigt, generöst och oerhört omtänksamt att berömma en människa man inte träffat eller känner sedan innan.
Men så är ju vi kvinnor väldigt omtänksamma för det mesta inte sant 🙂 ?

Efter turen till Sickla gick vi en snabb tur inom skogen men nja det blev en futtig svamplycka för vår del. En ynka liten korg med kantareller blev det. Så morgon gör vi ett nytt försök.

Och ovan. Bilder på min absoluta favvoklänning just nu som jag köpte på HM igår. Jag tänker mig den med stickade strumpisar i skön mjuk ull i blått eller grått kanske…? Eller som ju alldeles barnbent.

Och t-shirten i svalaste skönaste lin med paljettsvalor från Lindex. Lite instoppad i ett par slappa jeansshorts. Den finns öven i mörkgrått.

Och så paraplyet som vi var absolut tvungna att inviga när dropparna kom 😉

Vi fick med den när vi var till Outleten i Gustavsberg och shoppade porslin.

Mon amie minsann som paraply! 

Världens finaste paraply om ni frågar mig.

Nu efterlängtat lördagsgodis!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Uuunderbar klänning!!Så otroligt fin är du! 🙂 Kramar!!

  Glamour-Psykologen 2014-08-19 00:28:45 http://www.blogger.com/profile/02256591467393864106
  Svara
 • Åh vad du är fin! Och paraplyet, ett sånt vill jag också ha, Mon Amie-serien är ju alldeles ljuvlig även så 🙂

  Sinta 2014-08-18 13:52:11 http://oceanofcottonballs.blogspot.se/
  Svara
 • Jättefin klänning och återigen lite så där 30-40 tals stil som är så snyggt!!

  Du är värld all beröm du kan få!!! Träffar jag på dig någon gång så ska jag också våga gå fram och ge dig beröm!!

  Jessica E 2014-08-17 21:18:09
  Svara
 • Hej! Kan bara hala med, alskar dina tips du delar med dig av. Kul också att allt inte ar sa himla dyrt! Har borjat handla mer pa Lindex tack vare dig och dina tips, kanon:) /Johanna

  Anonymous 2014-08-17 18:15:32
  Svara
 • Är så glad för all inspiration jag får på din blogg både kläder och inredning och mat. Klänningen är såå himla fin och passar dig perfekt.
  Kram Liselott

  Svara
 • Du är jättesöt i den klänningen, älskar när du delar med dig av klädtips!

  Erika Jansson 2014-08-17 08:25:21
  Svara
 • så mycket fint
  Hanna

  Svara
 • Vad kul med biobesök. Ja, det är inte lätt att veta när första gången är dags för de små. Det har slutat så för mina barn med, en stund går bra, sedan vill de gå för att ljudet varit för hlgt eller filmen för tråkig. Men nu minsann, när de är äldre, får man slita dem från bion, de vill knappt gå ens när filmen är slut.

  dnyahuset.blogspot.se 2014-08-17 07:30:37 http://dnyahuset.blogspot.se/
  Svara
 • Söt klänning! Och attans vad jag blev sugen på bio. Det är verkligen en höstsysselsättning tycker jag. Kanske dags att ta med sonen på hans första film… Kram!

  minklockaregard 2014-08-16 22:28:54 http://minklockaregard.wordpress.com/
  Svara
 • Vilken ljuvlig klänning, den passar dig fint! Alltid roligt med uppskattning och beröm:) Du sprider så mycket härlig inspiration, det är verkligen en fröjd att få kika in här!
  Kram

  Gabriella 2014-08-16 21:15:51 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Den är ju bara för fin. Attans att jag skenade igenom hm när jag var där i torsdags, haffade en prickig historia med liten volangärm, ville haft mer höstärm ☺️ Du är oavsett bland de finaste jag stött på och jag glöds med dig i all beröm du får. Den är såååå rättriktad! Pöss

  Jessica 2014-08-16 20:46:16
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!