JULIA K

Snabbaste leveransen någonsin och så ett litet skönhetstips!

Kokosolja är ju bara för gott att steka bananplättar i. Och en klick nutell apå det och lyckan är gjord 🙂 Jordgubbssylt går såklart också bra så länge de är med grädde till…

Snygga förpackningar med gottigt innehåll är fint det.
En kräm jag nyligen bekantat mig med och som jag är superdupernöjd med. Jag fick ett par små prover på apoteket i våras som jag provade först för några veckor sedan.

Och oh la la så skön den är. Mjuk och härligt fuktgivande och på snudd till fet som min hy verkligen behöver just nu trots att det är fuktigt och kvalmigt men strandlivet gör sitt. 
Älskade gästhusbadrum som barnen särskilt nyttjar en hel del numera. Så lätt att springa in dit och ta en liten svalkande dusch eller skölja fötterna. Lite för varmt för ett bad för min del men de kommer svalare dagar sedan…

De senaste dagarna har jag ordentligt peelat ansiktet och smörjt in mig från topp till tå varje morgon och kväll. SÅ skönt att ta hand om sig själv .

Skönaste pyjamabyxorna väntar. Blommiga, svala och sådana som man kan dra högt upp i midjan 😉

Godkväll mina sköna!

Vet ni.

Igår var jag med om något alldeles fantastiskt.

På morgonkvisten fick jag för mig att jag behövde både ”ditt och datt” härhemma. Jag jobbar så himla mycket just nu och då känner jag mig lätt sliten och sådär i behov av att ta hand om mig själv lite extra.

Till exempel så var kokosoljan slut. Och den krispiga granolan. Och ansiktskrämen. Och så vidare….

Så jag googlade mig fram till ett apotek online.

Jag hamnade hos APOTEA  och klickade på förmiddagen hem det jag behövde. Nöjd och glad. Och längtande. Särskilt efter ansiktskrämen. ( Superbra budgetkräm )

Dagen gick i vanlig ordning och på kvällen när Carlos kom hem från jobbet så bestämde vi oss för att plocka körsbär. Sagt och gjort. Carlos balanserade på stegen och plockade och plockade medans jag passade på Belle och kände mig aningens orolig ( livrädd) i vanlig ordning för att han skulle trilla ner. Samma visa varje år.

Plötsligt så hör jag knastrande raska steg på grusvägen. Här går ingen särskilt ofta. Ibland passerar det cyklister eller vandrare som tar sig en tur längs sörmlandsleden som går längs vår väg…men inte mer än så.

Stegen närmar sig och en främmande man uppenbarar sig sig…

Han kommer med stora steg i kvällssolen bärandes på ett paket.


Och tjaa eftersom det bara är vi som är ute och bara vi som bor här så kommer han fram till mig.

Såklart.

Paketet är till mig.

Alltså ärligt talat. Jag beställde lite mysiga skönhetsgrejer och annat plock på förmiddagen, och på kvällskvisten kommer det en kille gåendes på grusvägen utanför mitt hus med dessa skönhetsgrejer i ett paket. Ett välpaketerat sådant. Ok, han hade såklart sin budbil med sig men råkat köra fel så därav kom han gående men ändå. Hur snabbt kan man leverera egentligen?

Jag är S Å djupt imponerad.

Och njuter till max av alla mina skönhetsgrejer som jag beställde.

Detta får bli dagens tips det.

Heja supersnabba trevliga leveranser!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hörru sötnosa! Har du något bra tips för håret med? Schampon mm! 😘

  Annika (anki) 2014-08-17 20:38:29
  Svara
 • Mmm håller med! Såå gott att steka i kokosolja! Iaf till bananpannkaka! Jag använder fitnessgurus kokosolja just nu, den tycker jag är god! Har provat ett par andra som inte varit riktigt lika bra! Får ta och testa denna som du köpt nästa gång! Ha en skön lördag Julia! Kram Janni

  Anonymous 2014-08-02 12:59:01
  Svara
 • Oj, det var mig en snabb leverans! Så härligt:) Och fina bilder på dig!
  Kram

  Gabriella 2014-08-01 22:05:54 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Det låter så overkligt bra :-D!!!

  Jessica E 2014-08-01 19:48:02
  Svara
 • Snabbt jobbat! Själv använder jag kokosoljan som nattkräm. Blir len som en bebisrumpa och luktar helt gudomligt. 🙂

  Längs en grusväg 2014-08-01 19:29:10 http://langsengrusvag.blogg.se/
  Svara
 • Kokosoljan är dessutom en toppen skönhetsprodukt/solskydd utan kemikalier och konsigheter =) Googla ”No poo” om du är intresserad av fler tips som är vänliga mot folk och natur =)

  Hälsningar Anna

  Anonymous 2014-08-01 12:54:31
  Svara
 • Läser och tar in det du skriver, men allt jag ser är hur vacker du är tös! Ljuva människa! ❤️

  Svara
 • Wow! Låter ju fantastiskt och jag ska såklart kolla in där senare 👍 tänk om du hade sån leverans, då skulle du kunnat stå här hos mig idag 😍 drömma går ju 😆😘

  Jessica 2014-08-01 06:29:19
  Svara
 • Hej Julia!
  Oj, det var en snabb leverans det!:)

  Har spanat in Rene Voltaires produkter i affären, såå fina förpackningar. Har inte testat dem än men de är säkert bra till innehållet oxå:) (som Saltå Kvarn förresten).

  Fina bilder på dig!

  Ha det gott,

  kram Jenny

  Svara
 • Så härligt att få bli sådär positivt överraskad ibland 🙂
  Kram,
  Jenny
  Mittlifjennyaberg.blogspot.se

  Jenny Åberg 2014-07-31 21:01:15 http://www.blogger.com/profile/07918866892736779690
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!