Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Dagens lilla skönhetstips!

Godermorgon mina sköna :)!

Dessa sommarlovsmorgnar tenderar att bli senare och senare för var dag som går….och jag inser att mina stora är stora på riktigt numera. Åtminstone gällande sovandet. Elle kan sova riktigt riktigt länge som sin älskade far medans Noell tar lite mer lagom sovmorgon, som moi 😉 

Personligen så föredrar jag att vakna mellan kl 6-7 och skulle jag råka sova längre än så så blir dagen snudd på förstörd för min del…jag blir så himla seg och konstig hela jag och vaknar aldrig riktigt till ordentligt. 

Nåväl. Nu under dessa ljuva sommartider så är det här med att ta hand om mig själv och unna mig lite härlig skönhetstid inte riktigt något jag hinner med eller prioriterar. 

Men igår hann jag en snabbis inom apoteket som ligger precis vid Coop där vi skulle handla. Jag shoppade lite nödvändigheter och denna alldeles ljuvliga ansiktsscrub från Estelle & Thild. Ett märke som jag tycker väldigt mycket om och som jag ska prova fler produkter från snart när de jag brukar använda tar slut… ( Jag använder just nu Dermalogica som jag visserligen är nöjd med men ombyte förnöjer heter det visst… 😉 )

Jag tog mig ett par extra minuter i kvällsduschen med min nya scrub och ja åh vilken skön känsla både då och efteråt. Den doftar sådär milt och härligt bara om man riktigt noga känner efter och just gällande ansiktsprodukter så vill jag ha sådär supermilda nästintill doftlösa produkter…lagom stora korn som kändes skonsamma är ett stort plus också.

Så det får bli dagens lilla skönhetstips från mig!

Ha den bästa av onsdagar så ses vi alldeles snart igen!

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • What a fabulous honor! Thank you so much. I loved reading through these quotes and starting my day with a big bouquet of inspiration. You’re delightful!
  living-room

  laura Madalene 2014-07-17 12:00:48 http://www.blogger.com/profile/06282122254733566009
  Svara
 • Tack för tipset! Jag har deras ansiktskräm och även ögonkräm som jag är nöjd med. Kanske skulle spana in denna även:)
  Kram

  Gabriella 2014-07-16 21:15:49 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Måste bara berätta att jag använder Estelle & Thilds ansiktsserie allt från rengöring, serum, dagkräm olja till nattkräm Å de är toppen!
  Ha en härlig dag!

  Kram
  Lotta

  homeby Lotta vita nyanser 2014-07-16 12:36:35 http://www.blogger.com/profile/12406635576153201409
  Svara
 • Tack för tipset, behöver faktiskt en scrub och ska strax på ärenden i stan så det passar ju bra :).
  Kram Liselott

  Svara
 • Jag köpte barnschampot till töserna häromdagen, men har inte hunnit prova det, jag hoppas det är bra. Skrubben har jag inte provat, tack för tipset Julia!
  /h

  Anonymous 2014-07-16 07:50:21
  Svara
 • Fatta att jag sov till 10.50 härom dagen 😳 alltså ja vi var barnfria och hade varit på fest o jag hade kört typ tio mil i mörker och ösregn men ändå 😳 hade hellre gjort annat med den tiden 😂 ser ut som en härlig skrubb! Pöss

  Jessica 2014-07-16 07:37:08
  Svara
 • Tack gulliga du för bra skönhetstips, ska prova för det behövs. Era (semester) morgonrutiner ser ut som våra här hemma. En man och barn som gärna sover lite längre om mornarna och jag går upp, lite jobbigt när mina kvällar har en tendens att bli senare och senare. Önskar ibland att jag kunde sova lite längre. Ha en fin dag!

  Svara
 • Gullig förpackning, man måste ju nästan prova bara för den! Tack för tips!

  Kram
  Petronella

  Prinsessorna på Bellevue 2014-07-16 07:11:27 http://www.blogger.com/profile/09093371109219872306
  Svara
 • Jag har också tänkt att prova deras produkter men aldrig riktigt kommit mig för, men en scrub behöver jag faktiskt så nu har jag ju den perfekta anledningen! Otroligt söt förpackning också!

  Kram Jenny

  Jenny 2014-07-16 07:09:03 http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se/
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry