Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Det där med att jobba i medelhavsvärme är inte riktigt min grej…

Ja OJ så jag slitit hårt idag. Verkligen legat i och jobbat på….eller inte. Nä. Istället för att jobba befann jag mig plötsligt vid kyrkans vägcafé som är ett hett tips för er som bor här i min trakt.

Världens gulligaste personal, frasigaste våfflorna man kan tänka sig med riktig grädde och valfri sylt ( hjortron, blåbär, jordgubb eller hallon ) och lite lagom aktiviteter i form av gungor, pyssel, tipsrunda osv. Jag tror nästan att jag tar med kameran nästa gång och visar hur mysigt det är där. Där har jag och barnen spenderat många luncher de senaste åren.

Efter det så skulle vi hem och jag återgå till att jobba. Men alltså det blev så varmt så jag var tvungen att äta supersaltiga mandlar och söta kylskåpskalla nektariner en stund. För att därefter vääääldigt långsamt fixa lite med tvätten. Ja alltså sitta på altanen och vika den.

Vips var det middagstid och då var jag ju så oerhört trött efter dagens slit så det fick bli en middag i hamnen helt enkelt. 

Ja imorgon är en ny dag och då kanske kanske…jag kan visa er allt fint i inredningsväg som jag nu pratat om under de senaste dagarna. Tills dess. En liten försmak 🙂

Kram Julia


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hahaha, jag förstår dig till fullo!! Vet inte VARFÖR vi har dragit igång ett målningsprojekt här hemma i detta väder, nu är det liksom halvklart och det är ju galet irriterande… och ändå har man INGEN so helst lust att fixa färdigt! 😉 Kram till dig, ska bli spännande att se vad du har preppat för fint till butiken sen! Kramar!

  Glamour-Psykologen 2014-07-09 14:51:59 http://www.blogger.com/profile/02256591467393864106
  Svara
 • Härlig dag ni verkar haft, det gäller att ta till vara på dessa underbara sommardagar. Jag tycker ni gjorde helt rätt. Jobbet kan allt vänta några dagar;)Kram Lotta

  Svara
 • 🙂
  Det är såna här dagar man förstår vitsen av en siesta! Låter som att det blev en skön dag i hettan!
  Kram,
  Jenny
  Och en extra kram till er och lilla Belle! Hon är verkligen en liten sötnos. Men jag förstår att detta varit tufft för er.

  Jenny Åberg 2014-07-08 21:36:50 http://www.blogger.com/profile/07918866892736779690
  Svara
 • Underbart med en välförtjänt semester hjärtat! 💙

  Jessica 2014-07-08 21:27:18
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry