Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

TACK

Noell är på jakt och hjälp så många småfiskar barnen fångade och sedan släppte iväg kvickt igen.


Lagom solvarma klippor möter sandstrand…


Vem guppar därborta till vänster tro? Noell är det ju 🙂


Hej rara!


Vi kom nästan alldeles precis hem från en middag hos vår sommargranne. En ljuvlig sådan. Med solen skinandes över middagsbordet ute i trädgården och den allra vackraste miljön man kan tänka sig. Jag tog några bilder som ni ska få se sedan…

Iiiih!


Syns inte på bild men jag och Belle tillhörde de modigaste i familjen. Jag doppade mig helt ( vidrigt men ja känslan efteråt är ju skön men mest för att att man slipper det hemska *hihi*) och Belle gick i halvvägs och tappade halvt balansen ofrivilligt så ja de blev ett supersnabbt dopp för henne också men hon var mest väldigt förtjust och pep små glädjerop som tur var.Jag har läst era hälsingar till oss. Några i taget. Både här och på instagram. OM ni visste hur mycket era ord och all omtanke betyder för mig….ja om ni bara visste. Det är ju oerhört känslosamt att ta in allt och jag känner mig väldigt tacksam över alla kloka, peppande och innerligt varma ord ni delat med er av. Jag är lyckligt lottad sannerligen! Jag spar de i hjärtat för alltid och så känns de så himla fint att kunna ta fram allt detta när behovet infinner sig. 

Håven är typ världsviktigaste redskapet på en strand för somliga…
Lunchtime! Sallad med en helt galet god tonfiskröra som jag lagat och de är ett egenkomponerat recept minsann….

Jag har haft så svårt för tonfisk sedan tonåren (fick en dålig smörgås en gång ) men nuså. Fixar recept om ni vill någon dag.

Kallt. Men rätt så härligt ändå!


Sanden var så varm och alldeles sammetslen…

Ja annars så har vi haft en förträfflig dag som ni kan se.Min kamera var urladdad när vi kom fram typiskt nog så ni får hålla tillgodo med telefonbilder….

 En dag att leva på länge. Jag är så innerligt lycklig över att vi fann den här lilla pärlan. Jag och Carlos bara tittade på varandra gång på gång och insåg att åååh det är ju DETTA som är grejen med båtlivet. Vi har liksom suttit och ugglat på rätt så läbbiga små öar innan och tänkt att båtlivet känns siså men att lägga till vid kristallklart vatten och sammetslen sandstrand är ju faktiskt ungefär hur härligt somhelst.Och så det bästa av allt är att pärlan till ö finns supernära vår båtplats. Det tog knappt tio minuter för oss att komma dit.


Än en gång. Tack. Från mitt hjärta. Det är SÅ värdefullt för mig.

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Julia! Så ni har hittat till vår favorit strand 😘! Visst är den mysig? Allra bäst är den när det inte är ”knökfullt” med folk utan bara så där lagom…eller allra helst när man haft turen att nästan vara helt själva 🙏. Finns många små pärlor i vår fina skärgård…Vi har vår båt (en liten en) vid NSS varvet…skönt att kunna ge sig ut över dagen. Tyvärr ingen båttur ännu i år då jag haft för ont. Men hoppas på någon tur längre fram i sommar. Kram på dig 💗 och tack för alla underbara bilder och om livet som du delar med dig/Mija

  Anonymous 2014-07-09 09:57:19
  Svara
 • Hun er så skjønn- uansett hår eller ikke!!! At du er åpen og forteller om skatten din er utrolig flott! Klem Silje <3

  Anonymous 2014-07-08 19:16:23
  Svara
 • Har precis läst några inlägg tillbaka från dig och läste det förra med tårar i ögonen. Kan inte föreställa mig oron du levt med sista halvåret, och så skönt att det är utrett. Sen att lära sig leva med det är ju en annan sak och jag förstår att det sårar med folks blickar. Otroligt starkt av dig att dela med dig. Skickar massa styrkekramar till både dig och söta lilla Belle! Ser ut som ni haft en urmysig dag på stranden. Hoppas sommaren har många såna dagar kvar!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-07-07 22:06:32 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Vilken härlig sandstrand! Var ligger den?

  Mimmi 2014-07-07 16:17:43
  Svara
 • ja tack. Vi vill gärna ha recept på tonfiskröran <3

  Anonymous 2014-07-07 05:30:31
  Svara
 • 💙💙janni😉

  Anonymous 2014-07-06 21:21:02
  Svara
 • Och ja tack till recept på tonfiskröran!💙😘

  Anonymous 2014-07-06 21:20:31
  Svara
 • Vilket härligt ställe ni har funnit!💙💙💙fin kväll Julia! Kram janni

  Anonymous 2014-07-06 21:19:14
  Svara
 • Hej fina!!
  Tänkte skickat sms innan, men trodde du kanske sov, hahaha! Vill bara säga att jag tänker på er och att jag också läst alla fina kommentarer. Människor är allt bra fina alltså 😍 vi hörs vännen, er dag ser ljuvlig ut 😘

  Jessica 2014-07-06 21:11:45
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry