JULIA K

Helt härliga linnehanddukar och så lite brådis i vanlig ordning…

Godmorgon rara 🙂 !

Ikväll ska jag lägga mig supertidigt, längtar redan hihi…

Jag var minsann uppe till midnatt och jobbade. Inte riktigt min kopp så att säga…och idag känns huvudet tungt och tröttheten har lagt sig tung över hela mig.

Men just igår var det ett nödvändigt ont för att kunna vara ledig idag med barnen.

Och apropå jobb så har det till butiken anlänt alldeles fantastiskt fina linnehanddukar och kuddar som jag ska visa er lite senare för nu blev det sådär brådis igen som det av någon vääääldigt märklig anledning brukar bli trots att jag alltid är ute i god tid ( tror jag ja…)

Kram och tack för alla fina hälsningar på vår dag igår!

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh du visar alltid så fint både här på bloggen och på ig så jag blir helt sjuk! 🙂
  Tänker också varje kväll att jag ska gå och lägga mig tidigt (ammar en del på nätterna och har en dotter som inte alltid sover så bra), men varje kväll när jag landat i soffan är det så skönt att bara sitta en stund så jag kommer inte härifrån.. 😉
  Önskar en fin kväll!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-06-25 21:05:21 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Vilka underbara bilder, toner helt i min smak 🙂
  Kram Åsa

  Svara
 • Tat lugnt! Pöss

  Jessica 2014-06-25 11:20:10
  Svara
 • Men åh vilket vackert stilleben i mjuka grå och blå toner! Sommar som på en strand en disig morgon!
  Kram!
  Mittlifjennyaberg.blogspot.se

  Jenny Åberg 2014-06-25 08:39:46 http://www.blogger.com/profile/07918866892736779690
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!