JULIA K

Saknad, ingen fiskelycka och en superskön slapp dag!

Lite kök som där ser ut just nu…
Hej raraste!

Så himla fint att några av er ville dela med sig både här och på insta om hur just ni firar denna ljuva midsommar, tack! 

Åh denna dagen alltså. Alldeles ljuvlig. Jag brukar sällan eller tjaaa nästan aldrig sitta still. Men idag har jag suttit på altanen en bra stund i lä, sol och skön värme. Ja ett gäng sköna nya magasin och en kall latte hade jag visst också som sällis. 

Och så unnade jag mig en låååång varm skön dusch och lite fix med nagellack och annat bara för att jag kände för det. Carlos har donat i trädgården och det är så härligt att se hur den växer fram och blir precis sådär som vi drömt om att den ska vara.

Killarna åkte sedan iväg till bryggan och vår lilla båt på eftermiddagen med fiskepön i högsta hugg men ingen lycka idag…

Ha det nu så bra och njut kvällen! Här ska mumsas sockerkaka och smågodis till en bok. Ja min avsikt är att åtminstone läsa mig genom EN bok denna sommaren. Jag har inget att klaga på gällande familjelivet förutom den biten. Att jag inte hinner eller orkar prioritera läsning och böcker. Det har verkligen varit en stor del av hela mitt liv sedan jag lärde mig att läsa…

K R A M

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Erika, jag läser Theorins senaste. Eller ja jag ska läsa den alltså 🙂 Älskar hans ruskiga böcker. Återkommer ang. soffan som jag fått urmånga frågor om. Tänkte fota den idag och skriva ett eget litet inlägg så håll uuut 😉

  Jessica, ha ha ha….torrt så det blir kul liksom…hur hinner människan?!

  kram

  Julias vita drömmar 2014-06-22 10:21:04 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Är lite nyfiken på vilken bok det är som du läser? Själv är jag inne i Jens Lapidus senaste Viprummet och längtar till varje tillfälle jag får läsa. Undrar även vilken sorts soffa ni har i den utbyggda delen?

  Erika Jansson 2014-06-22 10:11:55
  Svara
 • Om du läser en bok i sommar ska jag ta mig tusan också ta tag i det igen, OM! M plöjer böcker på löpande band, löpande 😂😂😂 😴😴😴😘

  Jessica 2014-06-21 21:40:28
  Svara
 • Hej Julia! Er midsommar såg verkligen jättemysig ut! Vi gick promenad på fm och plockade blommor jag och barnen och hunden. Sedan lunch, färskpotatis, sill och gräddfil, innan dans runt midsommarstången. Sedan avslutade vi med gott grillat och knytas ihop med goda vänner. Plus jordgubbar såklart!
  Vilken mysig dag du haft! Jag har en bebis på 4 mån och en dotternpå tre år och mitt i renovering, så är det något jag saknar nu är det egentid med en tidning, en solstol och en kaffe..
  Önskar en fin kväll!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-06-21 20:14:34 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Vad härligt med lite avkoppling. Det kan behövas ibland.

  Svara
 • Vad härligt med lite avkoppling. Det kan behövas ibland.

  Svara
 • Låter mysigt med avkoppling och något roligt att läsa. Trevlig kväll Maria

  Huset på landet 2014-06-21 18:33:42 http://www.blogger.com/profile/01592731850689640178
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!