JULIA K

Dagen innan midsommar och den allra första övernattningen…

Hej hopp rara!

Idag tror jag minsann att många av er är semesterfirare? Eller iallafall har lite extraledigt? Eller jobbar…? Jag blandar lite i vanlig ordning. Jobbelijobb och ledighet. Ikväll blir det iallafall ledighet med lite godis och en hög med sprillans nya magasin att bläddra i.

Hos oss skiner solen just nu. Tänk om det håller i sig tills imorgon….Och om inte, så har vi en reservplan såklart. 

Vad har ni för midsommaraftonsplaner?

Idag är Noell iväg till sin vän för en övernattning. Den  a l l r a första! Jag dör nästan lite av tanken men biter ihop bra och dividerar lite med mig själv om naturens gång och livet som faktiskt går framåt och vidare och att det är fullt normalt att barnen blir större för var dag som går. Jag menar. Det är hans bästa vän. En familj som vi känner på bästa vis och hans kväll och natt bli oförglömlig. 

Jag är och kommer alltid att vara sådär jobbigt överbeskyddande…

Så jag var ju bara tvungen att slå en pling till Noell alldeles nyss och han var visst mitt i maten och straxt skulle de åka iväg på en liten tripp till Torö för att spana på vilda djur. Spännande lär det bli och jag hoppas så innerligt att han sover gott de timmar han nu sover 😉

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Really pretty garden pictures!
  I often visit your blog and its
  always inspiration ♡☆♡☆
  Tack 😉
  Greetings feom Switzerland
  Daniela

  sachasächali 2014-06-21 07:52:02 http://www.blogger.com/profile/17334412993286517104
  Svara
 • Det kommer att gå jättebra, mysigt. Så fina rosor mot växthuset, vad är det för sort? Glad midsommar! Kram /Helen

  Anonymous 2014-06-20 10:24:56
  Svara
 • Ha en underbar midsommarafton idag, du vackra! Så fantastiskt somriga och fina bilder här hos dig, love it <3 Stor kram!

  Glamour-Psykologen 2014-06-20 09:38:54 http://www.blogger.com/profile/02256591467393864106
  Svara
 • Ha en bra midsommar! Kommer ihåg första gången båda våra flickor var borta över natten, såå tyst och ensamt. Nu har vi två duktiga tonårstjejer och jag njuter av varje dag tillsammans med dem för hjälp vad tiden går fort och de värker i mammahjärtat när jag tänker på att om ett par år kanske den äldre prövar sina egna vingar och flyger iväg. Fast då vet jag att hon nog har en så bra grund att stå på så hon klarar sig och jag har fått ha henne till låns i många år och njutit av varje sekund:) Fast som mamma kommer man nog alltid att oroa sig…. Kram Helena

  Anonymous 2014-06-20 06:30:57
  Svara
 • Jag kommer ihåg när sonen övernattade första gången hos en kompis, dom skulle sova i en lada! Slutade med att alla låg inne i huset såklart. Tittar bara in för och önska glad midsommar, och så är jag så glad för allt fint jag hittar i din butik.
  Stor kram/AM

  ETT RÖTT MONOGRAM 2014-06-20 06:02:49 http://www.blogger.com/profile/08282800555344396943
  Svara
 • Å jag är precis likadan ;D
  Mysigt det låter med kvällstur och spana på djur.
  Ha en härlig midsommarhelg!

  MrsKarinS och Trillingarna 2014-06-19 22:36:31 http://www.mrskarins.se/
  Svara
 • Hihi hade samma känsla igår allra första övernattningen var det hos en liten vän till dottern.

  Anonymous 2014-06-19 20:33:17
  Svara
 • Fina bilder, ser härligt ut hos dig! Hoppas er Noell får en fin kväll och får sova gott hos sin vän:)
  Kram

  Gabriella 2014-06-19 20:11:01 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Ojojoj så vackert det år där hos er 👌 och jag känner med dig, och tackar min lyckliga stjärna att alla tre sussar sött här hemma just nu 😁 #kanhändamanärlitehönsigkanske pöss

  Jessica 2014-06-19 18:57:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!