JULIA K

Jag var modig och så njuter av det allra sista…

Hej!

Tack för kloka ord.

Vet ni…

Jag stegade faktiskt in på en av arbetsplatserna jag så hjärtans gärna skulle vilja jobba på idag. Kände mig oerhört modig. Med barnen, alla tre vid min sida. Så gick jag in. Och överlämnade mitt CV. Det mottogs med ett leende och några varma ord. Och bara det känns faktiskt himla bra. Om det inte blir nu och detta så har jag iallafall lärt mig något av det hela.

Nu blir det som det blir. Jag har lite kvar att göra gällande den biten men det allra första  och största steget är taget 🙂

Jag hann inte riktigt med nyheterna till butiken men de kommer inom kort. Tills dess lite bilder från vår gård. Det går snabbt undan nu. Äppelträden ger alldeles snart upp sin blom….

Underbart är kort. Och SOM jag njuter. Av allt detta sköna nu och allt det som tar vid. Vår syrenhäck är på bristningsgränsen just nu…snart sant kan vi njuta av full blom.

Kram och natti!

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • It reveals ʏour girlfriend that thougҺ you really want her in уߋur existence, you don’t need to have her in youг everyday life to be ρleаsed.
  This is the bеst answег to how to get over a girl you like.
  Bսt women are less prone to crave something which
  is readily avaіlable to them at all tіmes.

  My homepage factor quema grasa pdf free

  Anonymous 2014-10-18 19:11:48
  Svara
 • Vad tråkigt att du svarar så otrevligt, det var ju bara en fråga. Själv firade jag inte heller jul,då mina föräldrar är religiösa, och undrade mest om det var din anledning också, då jag faktiskt aldrig träffat någon som inte gjort det och varit svensk (om du inte missförstod mig nu). Nu förtäljde ju historien på bloggen denna morgon att så inte vart fallet, men det visste ju inte jag innan. Trist om jag trampade på någon ond tå, var inte meningen. Men blev väldigt besviken på ditt korta svar. Tack och hej.
  /Cecilia

  Anonymous 2014-05-30 08:41:18
  Svara
 • Anonym, inte så många var? Här i Sverige tänker du?

  Julia

  Julias vita drömmar 2014-05-29 21:06:03 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Nja,inte många som inte gör det. Möjligtvis av religösa skäl isåfall. Kanske det var för er också. Tack iallafall för en inspirerande blogg 🙂

  Anonymous 2014-05-29 20:16:52
  Svara
 • Tack snälla Sofia så fint skrivet, kram!

  Anonym, härligt att du finner den intressant. Oj trodde du på allvar att alla familjer firar jul…?

  Josefine och Amanda, googla starta webshop så kommer mycket matnyttigt fram 🙂

  Julia

  Julias vita drömmar 2014-05-29 18:11:58 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Hej! Vi är två systrar som vill starta en egen webbshop och vi blev lite nyfikna på hur du gjorde din webbshop? tog du hjälp av någon eller gjorde du den själv? 🙂 Vi är jättetacksamma för svar! Tack för en jättefin blogg!
  /Josefine & Amanda

  Josefine & Amanda 2014-05-29 13:03:54
  Svara
 • Hej. Följer din blogg med stort intresse. Var inne på gamla inlägg och hitta då att du skrivit att du inte fira jul som barn. Varför gjorde ni inte det? Det gör väl alla familjer?
  Blev bara lite nyfiken.

  Anonymous 2014-05-29 11:36:05
  Svara
 • Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative.
  I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue
  this in future. Many people will be benefited from your writing.

  Cheers!

  Here is my web site – kulturystyka i fitness

  Anonymous 2014-05-29 08:12:19
  Svara
 • Hej! Det var modigt gjort….jag håller tummarna!!! Har läst din blogg i så mååånga år nu….halkat in på andra hit & dit men jag känner att den mest ärligaste & finaste bloggen är din =) man vill liksom på nåt vis vara lite som du….hihi 😉 Ha en underbar sommar med de dina för det ska jag ha!!! Kram Sofia

  Anonymous 2014-05-29 05:53:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!