Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Nerver, dammtussar och semesterkrimskrams!

Hej hopp!

Jag har nattat feberhet liten rosenknopp. Så himla himla typiskt. Tidningen Family Living kommer hit och gör ett reportage på torsdag och hela huset är i kaos. Allra helst skulle jag behöva måla om alla ytskikt från golv till tak, byta ut köket och ha hit typ Victoria Skoglund med team för att styra upp trädgården. Men så blir de ju inte. Jag får nöja mig med att vika undan tvätt och byta till rena handdukar på toaletten typ. Jag känner mig alltid så himla nervig inför sådant här och ångrar alltid att jag sagt ja. Kanske därför jag så sällan ställer upp…nåväl detta blir bra, de är ju proffs och dammtussar brukar inte synas på bild 😉

Nu till något helt annat än nerver och dammtussar.


Alltså allvarligt talat. VARFÖR blir man så himmelens sugen på färgglada små bikinisar ( som man absolut inte passar i ), sköldpaddsmönstrade saronger ( jag använder ju inte ens det, eller jo, en sjal modell större på Belles vagn som solskydd och som lite värme på flygplanet ), hattar i galna och helt omöjlig modeller, små påsar med oidentifierbara kryddor, ouzo ( som jag bara inte ens kan få i mig vid dödshot ), märkliga godsaker som bara slinker ner i rejäl värme och semesterglädje och snäckskalsmobiler som känns helt rätt där och då men som bara blir urmysko att hänga i taket härhemma. Alltid samma visa. Men detta året lyckades jag riktigt bra

Så här ser ni mitt semesterkrims och faktiskt. Bra jobbat eller hur? Helt gångbart härhemma. Till och med krimskramsskorna i guld. Snyggt till jeans och enkelt bomullslinne tycker jag 🙂


Brukar ni också HELT byta smak under semestern? För att sedan komma till sans väl hemma. Ja redan på flygplanet hem…

Nähej dags att byta de där handdukarna och kanske vika lite mer tvätt…

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Ååhhh. De där sandalerna skrek att de ville bo på mina fötter 😆 var har du köpt dem? Kram/ Lina

  Svara
 • Julia siis aivan ihanat sandaalit!löytyisikön tuollaisia täältä Suomesta!
  Jonna

  Anonymous 2014-05-22 16:41:57
  Svara
 • Glömde ju, krya på lilltösen, pöss

  Jessica 2014-05-21 11:50:24
  Svara
 • Hi there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if
  that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

  Check out my web page prefabrik ankara

  Anonymous 2014-05-21 10:28:02
  Svara
 • Du har inget att oro dig för med det vackraste hemmet jag skådat! Behöver inte målas eller bytas ut något.

  Riktigt läckra sandaler, me like 🙂
  Kram

  AnnCatrin 2014-05-21 10:14:00 http://anncatrins.se/
  Svara
 • Hahaha! Rolig du är!! Lycka till med reportaget!

  Kram
  Petronella

  Prinsessorna på Bellevue 2014-05-21 07:33:25 http://www.blogger.com/profile/09093371109219872306
  Svara
 • Än värre, är när morföräldrarna köper presenter till sin barnbarn, som alltså inte är med på resan, med t-tröjor med ställets namn och en Palm å 😳😁😆😝 pöss

  Jessica 2014-05-20 22:08:29
  Svara
 • Alldeles ljuvliga sandaler du köpt, de blir nog dina favoriter i sommar 🙂
  I söderns granna sol känns granna färger helt rätt, så blir det lätt för mig oxå.
  Ha en riktigt god fortsättning på veckan och lycka till med reportaget!
  kram Tini

  Tinis vita hem 2014-05-20 21:46:00 http://www.blogger.com/profile/17204606925943820745
  Svara
 • Ha ha!! Ja, samma här… Jag tror att jag gör fynd och så används det aldrig hemma! Tack för en mysig blogg :)! Har följt dig i många år men aldrig skrivit något. Lycka till inför reportaget! // Fru Fransson

  Anonymous 2014-05-20 21:07:00
  Svara
 • Ja , vad är det som händer egentligen? Tycker ändå att jag skärpt till mig sista åren. Ska man handla ska det vara i en ”riktig” butik. Usch för krims krams.

  Dina sandaler gillade jag skarpt. Jättefina. Biotherms bodylotion är den enda jag använder, underbar är den.

  Hoppas Belle kryar på sig..

  Kram Helene i Södertälje

  Anonymous 2014-05-20 21:02:52
  Svara
 • Känner igen mig i semester köpen som känns galna när man väl är hemma haha!
  Kram Maria

  Anonymous 2014-05-20 20:51:38
  Svara
 • Ha ha ha! Ja, precis så är det! Inget att ha när man kommer hem, men på semestern känns det som världens fynd och något man bara måste ha! 🙂
  /FruFyrstrand

  Anonymous 2014-05-20 20:48:03
  Svara
 • Men åh va kul med reportage, du säger väl till när det kommer i tidningen. Tror jag har lärt mig det där med reseminnen men nog har jag kommit hem med kläder som inte funkar ett dugg hemma…knäppt 🙂
  Kram Liselott

  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry