JULIA K

Hur man gör en tavla på fem minuter!

Hej hopp!

En så ofantligt grå dag idag. Solen strålade över Björsta en liten liten stund men nu är det grått igen. Och kallt. Min kropp behöver värme och det nu ;)!

Nåväl. Igårkväll när jag städade oordning köket efter middagen så fick jag ett väldans akut pysselsug. Klockan var på tok för mycket för något avancerat och tidskrävande så jag gjorde mig en tavla på fem minuter.

Till den använde jag en vit ram från Granit ( jag har ett litet förråd för just sådana här akuta pysselsug ) och ett litet loppisfyndat häfte/ bok som jag helt enkelt satt bakom glaset och istället för att riva bort bladen så la jag boken öppen. 

Så festligt med gamla fiskrecept från 1920-talet tycker jag 🙂

Det får bli dagens lilla enkla pysseltips. Ett vackert kort, en fyndad bok från loppis med något skojigt innehåll eller en fin katalogssida ( klädkataloger brukar ha fina bilder till exempel ).

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!