JULIA K

Lite ommöblerat sådär…

Från hallen sett. In till vårt gamla vardagsrum. Som ju faktiskt fortfarande är just ett vardagsrum.

Vildpellisar är ljuvliga tycker jag…

Bomull, lin, fransar, stickat…älskar olika strukturer i samma färg på textilier. Men i lite olika nyanser.

Nej men dra på trissor, jag har flyttat på en möbel eller två. Eller tre till och med *hihi*!
Hej hopp!

Åh åh åh så glad jag blir för alla hälsningar. Barnen trivs så himla bra och eftersom vi bor aningens off utan andra barn nästgårds så är de verkligen fint att kunna ha lite ”extra” sysselsättning och flera olika platser att vara på. 

Ja men ni ser, jag har möblerat om lite. Och sedan bilderna togs så har jag väl hunnit fixa lite till. Detta är vårt gamla vardagsrum. Vår nya utbyggnad rymmer ju både vardagsrum och arbetsrum. Och djungel ( Carlos alla plantor ).

Detta rummet får tills vidare vara ett vardagsrum det också tills tankarna landat. Hur ska vi göra med de små ytor vi har, barnen växer och behoven förändras. Vi har dessutom ett rum för lite. 

Men tills dess, piffar jag vidare och jag börjar känna mig riktigt hemma med ommöbleringen trots att jag fullkomligen a v s k y r att flytta på möbler. Känns helt otryggt och jobbigt med sådana förändringar.

Ska nog be Carlos hjälpa mig att få upp två tavlor väggen som är av sten och puts, krävs nog lite specialverktyg misstänker jag… Lovar att visa mer av ”nygamla” vardagsrummet så fort allt är på plats. 


Långhelg vankas och det ska bli fullkomligen ljuvligt! Och så den allra sista april på det. Känslan av att vi har allt härligt framför oss är oslagbar!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Härligt som alltid att få titta in till er och få inspiration! 😊
  Bara det att jag kan bli så otroligt sugen att ändra, på allt… 😉
  När vi började renovera så ville jag, nåja det vill jag fortfarande, att inne och ute skulle flyta ihop. Senaste tillskottet är en uppmurad vinkast av gamla englasfönster mot husets södra sida. Med gamla sidpartier och dubbeldörrar från en restaurang i Övik som revs för många, många år sen och som legat i en gammal fiskebod tills nu. Vårt hus är ett litet spånfyllnadshus och då det tidigare är tilläggs isolerat valde vi att skala bort allt invändigt och att bara måla de råa plankväggarna och planktaket vitt. Golven betsade vi mörkt mörkt bruna. Alla tror vi har svart golv, utom en kompis som på en gång såg att det var just precis, brunt. När jag frågade hur det kunde komma sig fnös hon bara och sa: ”Äsch, en svart häst är svart och en mörkbrun är brun.” Hon är härlig Marie! 💖 Nåja, detta att förena ute med inne resulterade i att alla (!) krukor byttes mot gjutjärnsurnor. En hel del!! 😲 Små i fönstren och större på bord och bänkar och ännu större som golv urnor, både inne och ute… Älskar dessa tunga gamla urnor, men de ger också ett särpräglat utseende av vårt hem och gör det svårt att förändra… Fast visst älskar jag vårt hem och hur det ser ut, det är verkligen mina drömmars hus, förutom de förhatliga 50-tals fönstren. Drömmer om att i framtiden åter få sätta in de ursprungliga. Nåja, jag njuter av vårt hem här i Näske i verkliga livet också njuter jag av ert på bild här i mobilen eller på datorn. 😊 Det bästa av två världar! 😉 Ha en härlig maj!! 💖
  Mvh Tina Wikner i Näske.

  Anonymous 2014-05-01 17:24:21
  Svara
 • Jag gör som du Anna 🙂

  Grannen…pläää stackars er hur mås det nu tro…?

  Liselott, det är ett loppisfynd!

  kram

  Julia

  Julias vita drömmar 2014-05-01 14:56:17 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Finfina bilder som alltid, gillar dom harmoniska nyanserna i ljust. Undrar var du köpt den lilla charmiga asken på bordet.
  Önskar dig en fin Valborgsmässoafton.
  Kram Liselott

  Svara
 • Jag vill också känna så nuuuu! Men nu är det bara jag och lillstumpan som inte drabbats av eländet 😭😭😭😭😭

  Jessica 2014-04-30 06:42:59
  Svara
 • Så fint! Jag tycker att det kan vara skoj att möblera om lite, men mest med de små möblerna. Och jag gör det nog mest för att jag inte trivs utan vill att känslan ska bli bättre. Ska bli kul att se hur det blev sen. Önskar en fin Valborg!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-04-30 06:32:21 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!