JULIA K

I behov av att bli vacker!

Små förpackningar innehållande skönhet anlände skulle man kunna säga…
Innehållet, en ansiktsmask applicerade jag med hjälp av penseln.

Iiiiiiih! Kletigt och kladdigt men med penselns hjälp fick jag allt på plats.

Mmm detta kändes skönt. Som bara den. Siktet inställt på att bli vacker som en dag har jag också som ni ser…

Lagom tuff inför själva momenetet: Dra av masken efter 30 minuter.  Ibland stöter man ju onekligen på obehagliga och läskiga saker i livet. Moment som man inte har kontroll över. Stunder som jag tänker att nej men detta går ju hur bra som helst, jag har ju ändå fött tre barn liksom. Varav två utan smärtlindring… Så allt går om jag så vill. Jag utsätter mig exakt för ALLT hur otäckt jag än må tycka att det är innan jag gjort det. Som att köra inne i Stockholm mitt i rusningstrafiken, dra av en lermask från mitt ansikte, bemöta konflikter, flyga flyplan ( värsta värsta ) , avlägsna spndlar från vårt hus ( värre än värsta värsta ) och så vidare…

Så, det gick ju. Om än något smärtsamt ( fast smärta känns liksom helt ok i skönhetssammanhang ni vet  ”lida pin”…)

Ooohlalaaa vilen skön känsla jag hade i huden i ansiktet efter att ha dragit av masken! Kände mig rosig och fräsch 🙂
Hej hopp!

Hoppas helgen er varit skön.? Det har min. Nu mår jag så himla bra igen. Visste väl det.

Det här med skönhet…jag tror mig veta att de knappast är jag som funderar över den saken?


I behov av att bli vacker! Mmm faktiskt. Den senaste tiden av total oro för ditt och datt och allra särskilt mest en eventuell flytt har sannerligen satt sina spår. Eller så är det åren och åldern…

Jag har känt mig alldeles grå och dassig. I behov av att få bli lite ompysslad. Och att få lov att pyssla om sig själv är inte alls så tokigt.

Så jag körde ett litet mini SPA härhemma med hjälp av denna ” The Incredible Face Mask”, en ansiktsmask som jag fått lov att prova på från Maybeaty.se.

Huden är verkligen känslig och behöver omvårdnad och kärlek vilket jag i regel brukar vara skapligt duktig på. Kosten är verkligen A och O för mitt ansikte och hud även om stress, sömn och hormoner också spelar en viss roll såklart. Vissa saker är svåra att påverka…till exemoel det faktum att man vissa nätter fångar lite mindre sömn än man borde…

Om någon av er blir sugen på att prova denna masken så kan jag just nu erbjuda er rabatt på alla olika paket med ansiktsmasker. Penseln var absolut superbra och välbehövlig om ni frågar mig :).

Ni kan läsa mer och beställa ett eget litet skönhetskit HÄR och med koden khouri30 får ni 30% rabatt!


Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!