JULIA K

Solen sken på oss.

Jag och barnen gjorde iordning deras lilla sommarhus. Putsade fönster, svabbade golv och tog in alla textilier. Och det syns att jag varit ute…hihi hjälp så fötterna ser ut efter ett par dagars vårsol. Bruna till hälften och vita till den andra hälften.

Jag fick en liten överraskning förpackad i en fin trälåda. Ett mousserande vin ( Pink Moscato som är en beställningsvara på Systembolaget ) med lite tillbehör. Smakar nog gott en varm sommardag!
Älskade glas…fyndade på loppis.

Sockersöta vårservetter från Ikea.

Mmm ägg alltså. Älskar!

Jag har haft min alldeles enorma ljuvliga pelargon ( Prins Nikolaj ) ute på luftning om dagarna. Frosten kan fortfarande besöka Björsta så den får vackert hållas sig inne om nätterna.

Jag älskar påskmat och allra helst alla rätter innehållandes fisk. Vi mäktade inte med lammsteken som vi köpt så den får vi tillaga i veckan som kommer. Vi fick fatt i en ekologisk fin liten stek som ska späckas med mängder av vitlök och plommon…
Carlos är min alldeles egna trädgårdsmästare som pysslar, klipper, putsar, planterar, odlar och ger kärlek till alla små och stora växter. Senaste tillskottet en vinranka som ska växa mot västhuset.
Hej på er!

Påsken kom…och den gick.

Vi var lediga. Solen sken på oss. Vi hittade på små trevligheter, betade av många måsten, åt gott och njöt av att våren är här.

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!