JULIA K

Lite Påsk

Ägg till frukost såklart! Nu har ju hönsen äntligen börjat värpa ordentligt efter vintervilan.
Stackars lilla Elle hjärtat som absolut avskyr ägg. I alla de slag om de inte är en del av en smarrig pannkaka möjligen..
Hemma hos oss måste man äta upp allt på tallriken. 

Neejedå. Det måste man ju såklart inte. Men gärna smaka litegranna iallafall. Och tror ni inte att Elle som är den ”matkinkige” i vår familj blev paff när hon knäckte ägget. Det innehöll ju C H O K L A D !
Jag fick med mig några riktiga ägg ( skal ) innehållandes choklad häromdagens när jag besökte huvudstadens kanske allra bästa gottebutik. 

Godis i stora lass. Mmm så gottigt det är med godis….jag skulle nästan kunna leva på det. På riktigt.

En rar påskparad. Noell har plockat blommorna.

Åh denna tårtan alltså. Jag kände mig superfrustrerad då den inte alls blev som jag tänkt mig och därmed tänkte jag mig att den även skulle smaka lite halvdant men icke. Jag slukade halva påsktårtan själv. Minst. Mandel, smör, ägg, vit choklad, grädde….kan väl knappast sluta annat än i lilla magen 🙂Men hej!

Vet ni, jag har nästan lite dragit mig för att kika in till er…

Även om det känns oändligt tomt och trist så har jag behövt det. Jag vill ju verkligen dela med mig av precis allt. Men just nu bara måste jag få ta de lite stilla och lugnt och därför så känns denna påskhelgen alldeles extra välbehövlig. Allt kan inte sättas på pränt med detsamma. 

Idag har vi haft grillpremiär ( hjälp så gott det var ), haft påskharen på besök, pysslat om trädgården och haft en riktigt härlig vårlig dag.

Har ni haft det bra idag?

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!