JULIA K

Världens största rensningsprojekt och lite loppisfynd…

Åh alla dessa ljuvliga tidningar med bilder och texter som man blir alldeles till sig av. Just nu pågår läsning av senaste Sköna Hem. En tidning av världsklass om ni frågar mig och faktiskt så har vi varit med i ett nummer. Men de är några år sedan nu…
Igår åkte jag på en liten loppisrunda till den bästa av de bästa. Binge. Bingeting i Nynäshamn som ni bara måste besöka om ni har vägarna förbi, fyndchansen är stor. Och prutchansen likaså 😉 Och om jag fyndade?

Klart jag gjorde. Bland annat den här alldeles fantastiskt fina spegeln som följde med på köpet av en annan fantastisk pinal som ni får se en annan dag. Jag måste bara fixa till den lite först.

Till min egen lilla butik har det trillat in lite nytt igen.

Förvaringslådor i metall som går att stapla och förvara allt sådant smått som brukar samlas på arbetsbordet ni vet? Finns i en ljuvlig puderrrosa och dimgrå färg. Fint både hos stor och liten.

Ooooh så nöjd jag är med spegeln!

Mmm.. den är grädden på frappen som jag brukar säga 🙂

En hylla har kommit upp i arbetsdelen av utbyggnaden.

Hej hopp!

Åh hur har ni det?

Jag har dragit igång världens största rensningsprojekt delux allt och lite till. Väck med allt som inte behövs. Alldeles skoningslöst!

Och jag tycker ju väldans mycket om vackra ting så för att kompensera har jag åkt på en loppistur både igår och idag. Igår fyndade jag ordentligt, vilken lycka 🙂 Jag älskar verkligen loppisar men det visste ni ju redan.

Måste kila, lilla virvelinvinden virvlar runt i vanlig ordning…

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!